- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Риана пребита?
...ot Chris Brown-istina lyja...?
т.7 от правилника
Moderated by slun4ice
къде го чу това ?
според мен е лъжа
не че им знам отношенията или ме интересуват![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
по новините го казаха това....
Звездата на R&B музиката Риана и приятелят й - рапърът Крис Браун, не се появиха на награждаването в Лос Анджелис. Браун, който е обвинен, че е нападнал жена, се е предал на полицията и е задържан. Според източници, близки до разследването, рап певецът е пребил именно приятелката си Риана. Двамата са номинирани в категорията "Поп дуети".
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
ot novinite ..Първоначално написано от Jumbie483
Хаха, хвърлил й е бой с точилка![]()
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
дъъъ, с чадър!Първоначално написано от Snuffles
![]()
+1Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
аа браво на Крис Браун![]()
;]
тц как може да сте толкова злобни всички какво ви е направило момичето,даже мисля ,че е една от най-големите звезди на МТВ
ее кво..потупал я е ..голяма работа станала..аз ако бях щях да я претрепя...!Случва се толкова често обаче на кой ли му пука..ама нали ся става дума за Рианчето,горкото..дайте да го убием Крис,да го изтезаваме само защото я ударил или я е набил..ОМГ!!!![]()
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Първоначално написано от Dumb
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Все повече и повече детайли се появяват около физическия сблъсък между Chris Brown и Rihanna.
Според нова информация, нараняванията на певицата са доста сериозни и тя има две "огромни контузии" на главата си. Устната й е сцепена, а носът й е подут, предаде TMZ.
Един от полицаите описва нараняванията като "на кикбоксьор".
Според източник близък до разследването, Rihanna се е обадила на полицията, след като Chris Brown избягал от местопрестъплението. Тя била оставена безпомощна в колата, където полицаите я намерили "пребита много лошо и истерична".
na men priqteli ot klasa mi kazaha 4e q e prebil raradi nqkakuv sms ot negova fenka tq sa bila qdosala i toi po4nal da q du6i ili ne6to takova