- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- забавяне на цикъл
ima li ne6to s koeto moga da si zabavq cikala s nqkolko dni sed ili izob6to ima li s kfoili da mi doide do den max,smis korema me nabolqva qko ama sig taka 6te stane da se padne na 14 ...a ne mi se 6te na sveti valentin da sam v cikal :X
т.1 и т.7
хоти
Първоначално написано от Q1Q1Q1Q1
![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
xaxaПървоначално написано от Q1Q1Q1Q1
![]()
az kato trenirah sportni tanci i poneje na men super silno mi teche i pieh mn ama mn vitamin C ili ti spira i ne ti idva prosato ti zakasnqva ili pak ti idva na momenta ..
I'm the one Love me ...
demek sa ako izpiq nqkolko nqma da mi doide pone do kraq na sedПървоначално написано от Xrisinka
![]()
mi taka beshe pri men daje mi prezkochi 1 mesec no nali znaesh vseki organizam e individualen ..
I'm the one Love me ...
dam opredeleno ...mersi vse pak![]()
Дам и аз така съм чувала, но на някои хора не им действа витамин C-то.![]()
Аз знам само с витамин С![]()
ама на всеки организъм действа различнооПървоначално написано от sweetchef
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Има хапчета,но трябва да се консултираш с лекар.
ve4e mi doidesa piq vitamin C 4e da spre do sabota i mai i pri mene deistva
![]()
![]()
поредната вманиачена и зависима от мерака на члена на МЪЖО И пикла!!!!Първоначално написано от pepeputkata
ха после, като ни висите пред кабинетите - що се дразните, че сме груби - казваме истината, положена в основите си ей от тая пикла.
ВСИЧКИ знаете какво ще стане когато гълтате "аварийното хапче" или други неща "ЗА" или "ПРОТИВ" цикъла. но го правите!
Е защо си мислите, че Ние не знаем за какво иде реч?!
Е затова сме груби и гадни!!
ПОНЕЖЕ ЗНАЕМ!!!
emi vsa6nost ne si prava ne sam pikla povqrvai tfardo protiv samd a vzimam kfoto i da bilo i ne mislq 4e vitamin C e tolko opasnoПървоначално написано от batkodoki
puk i ne go praa 6toto sam jadna za sex a moje bi 6toto praznika e takav i 6te bade mn romanti4no xubavo ako togava ne mi pre4i da sesableka dori samo po bokserki i sutien i da se gu6kame zaedno ...se6 se
Да му се не види и правописа![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!