- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата !!!
Значи въпроса ми е такъв.
За вас как е по добре когато ще го правите за пръв път момчето и то даго направи за пръв път това с тебе или да го е правил преди.
Ако има такава тема модератора да я изтърка не само да я заключва.
Ами мисля че ще ми е по - добре ако знае какво прави (не да е спр добър но да има поне малко опит) щото ще е мн конфузно и двамата да не знаем кво да правимноо ако е определено момче няма да го върна
(имам предвид да го харесвам..)
Cruel Intentions
opredeleno da ima opit![]()
![]()
I'm the one Love me ...
Първоначално написано от mysterious93
с моя и за двамата беше първи път и отначало беше малко странно, но в мн се радвам че не беше го правил преди с друга
искам и двамата да сме девствени,както в действителност е .Искам да аз да съм му първата,да е нямал други преди мен....да съм единствената.Първата и последната.НЕ търся опитни батковци,търся истина,любов и сигурност.
И БТВ забелязах,че си пуснал подобна тема на миналата тввоя.Явно нещо те мъчи.Ако се отнася до теб и се притесняваш ,че си девствен ..според мен няма защо.Пиши на лично ,ако желаеш мога да се опитам да ти помогна!
Руса кукличка
Да е свестен бих казала аз...Иначе по темата... това че някое момче не е девствено не значи че е толкова добър...
Трябва желание... е да и опита няма да е излишен но все пак за мен няма значение...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Преди да го направя бях сигурна,че искам да е с някое опитно момче,което знае какво прави.
Но сега след като съм минала това,мисля,че няма никакво значение дали приятелят ми е девствен или не.![]()
offline forever!
Предпочитам девствено момче, от гледна точка на това, че е по-яко да си пръв на някого и да си направите сефтето заедно![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
предпочитам да не е .. както и беше при моя първи път... знаеше как да си върши работата златото![]()
Кво говорите пък вие....ако сте решили да правите секс със него и имате желание няма грам да ви пука дали е девствен или не ама айде.
Е доста по-добре е да е опитен. Притеснението на момичето е съвсем достатъчно, че и неговото да се трупа.
не съм от тея какички,които обичат да отракват девствените момченца,затова гласувах за "опитен" по точно да не е девствен
мен ми се е случвало един път да не е девствен и не ми беше казал,но повярвай ми няма как да се излъже.то си проличава след 2-рата максимум 3-тата минута
Естествено,че да не е девствен!![]()
Едно момиче ще се чуства много по-сигурно и по-комфотно ако момчето има опит.Е поне според мен.
Първоначално написано от angelcheeee_93
Емм ще издам малка тайна - бях на едно момче първа. Аммм не искам да си представям ако и той на мен ми беше първияПо - добре да знае къде да пипне и как ...
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
+1Първоначално написано от x3eme
![]()