- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой по-често използва "голямата ножица"
Пускам тази тема и анкета, за да кажете кой кого реже по-често - дали момчетата момичетата или обратното.![]()
Аз съм с впечатление, че в повечето случаи момичетата са тези, които слагат край на вързките.
--------------------------------------------------------------
P.P. Ако има такава тема модовете да делнат моята
Според мен пък са момчетата.Няма отговор на това. И двата пола зарязват еднакво. Когато единия създава проблеми във връзката, другия в едни момент спира да търпи. Няма значение пола, а човека. :P
Да - винаги е различно спрямо обстоятелствата, ама има много хора във форума които ще кажат кой е слагал край на предишните им връзкиПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Зависи от човека... не мога така да преценя...Може би на който му пука по малко за другия...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не, аз питам в смисъл нали всеки да каже от личен опит, например дали при твоите връзки ти си късала момчетата, или те теб.. в такъв смисълПървоначално написано от Hilary_
![]()
във всяка връзка различно ...немога да преценя кой пол по често...зависи от хората и отношенията им....![]()
Да си изкажа и тезата. Според мен са момчетата - мъжете / освен от личен опит /, защото на един мъж/момче по природа му е заложено да е по-силен и да се привързва по-малко... След като е привързан по-малко е способен да вземе такова решение и да сложи края. Това не се отнася за някой не притежаващи воля индивиди, които търпят прищявките и мрънканията, стоят си и си мируват...
An Evil Man
Кефи ме подписа тиПървоначално написано от Bellatrix
![]()
По темата: и аз съм с впечатлението, че са момичетата
Мерси мерси :PПървоначално написано от Axe_vs_Sword
Ако трябва да съдя по мен ... Ми момичетата явноДо сега НИКОГА момче не е късало с мен
![]()
А защо няма вариант - по взаимно съгласие?То като се усеща, че не върви и всичко е безсмислено кво значение има кой ще го каже първи. : )
Не се гордея изобщо със себе си,но на мен по-често ми се е случвало да кажа на някое момче,че искам да се разделим по една или друга причина.
offline forever!
Вие много ясно и като почнете с нещо от рода на "нека си останем просто приятели" или "сладък си ама не си мой тия"просто това е толкова клиширано че полудявам, кажете си направо "не ставаш" и готово
![]()
Момичетата сме по-гадни![]()
До сега само 1 път са ме отрязвали и то даже не толкова лошо ама аз определено съм зла![]()
Момичетата определено!
Мисля,че все по-често ние слагаме край...Аз сложих край само веднъж и момчето не остана с хубави впечатления,но пък и не ме намрази.Обаче на мен вече ми беше писнало от номерца...Всичко е минало,така че не съжалявам....![]()
ти па щото си много лоша като зарежеш....Първоначално написано от Sharpay
брее голямата работа кой кого зарязал
щом не вървят работите, който и да е зарязващия, проблемът си седи, не знам що го ползвате тва зарязване като помпичка за егото...
и мен са ме зарязвали, и аз съм зарязвала - различно
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За моите скромни детенадесет години,наблюденията са следните:
Момчетата много трудно завързват сериозна връзка,но още по-трудно се отказват от такава.
А колкото до момичетата наблюденията ми са,че много по-често те слагат край.
Това са мои наблюдения.
Ъм, имах предвид аватара... но и подписа става :PПървоначално написано от Bellatrix
Момичетата !!!!!
Момчетата дори да не ни обичат са кекава работа и ем жал![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."