- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой по-често използва "голямата ножица"
Оф, аре спрете с тея малоумни теми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
К'во значение има кой по-често къса?! Айде следващата тема да е кой по-често си мие зъбите или кой по-често ходи до магазина! Не мога да разбера колко смотан трябва да си, че да се вълнуваш от подобни простотии?! Нямаш ли си живот, не си ли намери нова женска, та да я преследваш, че само се чудите ква тъпотия да изръсите. То бива, бива, ама не се търпи вече! Няма ли да поумнеете някога!??! И полът каква роля има, щом един от двамата е решил, че трябва да скъса с половинката си, значи не само скъсания има проблем, ами и двамата т.е. няма лоши и добри герои. Темата е по-безсмислена дори от "Жените или мъжете са по-умни?". Защо? ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЕ ДЪВЧИ ЦЯЛ ЖИВОТ.
Не ми отговаряйте, вече нищо не очаквам, ама имам чувството, че все пак отново ще остана разочарована от отговора.
Аз за сега имам 1 връзка,която продължава и сега...Но от мои приятелки съм останала с впечатлението,че момчетата режат по-често...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
май моми4етата по често но и момчетата имат гадни навици![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Според зависи...и все пак мисля, че женските по-често го правят![]()
Момчетата или момичетата които смятат че могат да имат всичко на този свят и се правят на много големи.То това ако е любов да ходите 1 седмица и единия да каже "Аз не чувствам че го/я обичам".Етва кво е бихте ли ми казали,затова преди да тръгнеш с човека който харесваш опознаваш го добре и след това ходете заедно,така че и двата пола режат пътищата си.
ти си на това мнение (към автора) понеже с теб постъпиха така-норамално.
според мен момчетата са тези,които прекратяват връзката понеже момичето или ще им омръзне или нещо друго.При мен не е така,но в повечето случаи е.
Руса кукличка
Темата я пуснах просто от интерес.. а и не понеже така са постъпили с мен.. вече изпитвам чувството на споделената любов от 15 дниПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Хехе, момиченцата... винаги в търсене на най-доброто!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
момчетата ест те освен че прекратяват връзките скасяват и живота ни![]()
Емииии те и момичетата и момчетата зарязват зависи си от нещата...Ама според мен момчетата ни водят тук...
ами по принцип момичетата, но в моя случай момчетатаняма да ви кажа колко пъти са ми разбивали сърчицето, мечтите и надеждите!
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
хахаа.. този който е търпял д0статъчно проблемите във връзката и вече е преляла чашата .. той реже.. тфа според мен няма значениее .. нали преди са се обичалии.. миналото си е миналоо.. " и всеки край начало е"
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Не, аз питам в смисъл нали всеки да каже от личен опит, например дали при твоите връзки ти си късала момчетата, или те теб.. в такъв смисъл[/quote] Ами в този смисал аз но просто защото е имало повод да го направя знам че е гадно но живота ти не може да е иизграден само от компромиси
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
винаги има първи пътПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
(sun)~{}*
аа по темата момичетата![]()
(sun)~{}*
по мое мнение .. ние момичетата![]()
Първоначално написано от MadeInChina
Като бях малка момчетата ме късаха...сега вече аз ги късам![]()
![]()
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Винаги аз зарязвам като изключим последната ми връзка![]()
До сега май колкото връзки съм имала , все заради мен са приключвали ... Т.е. аз късам с момчето - незнам защо все така се получава , не е умишлено , хем не искам никого да наранявам , хем го правяИ аз мисля че момичетата късат по често.