.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    abe 4esno kazano 1-2 na 2 dena mi se struva normalno no na men mi sa malko vpove4ko ta sa mi 3-4 na sedmica se pak ne e dobre da misli6 samo za tva koga pak 6te go prai6

Град
    Sofia
    Както казаха - колкото ти се бият.
    Ако не можеш да заспиш вечер - чикията помага. Сутрин като станеш надървен - действа ободряващо и събуждащо.
    Ако си нервен и не можеш да се концентрираш в уроците - пак помага.
    Знам за 10-15 пъти на ден. Но всичко е въпрос на настроение, храна, спорт и хормони.
    Не се ограничавай но и не прекалявай. Не се вманиячавай всеки път като ти стане да лъскаш.

Град
    В думите на хората ;)
    Аз на твоите години когато бяяях (миналата година) си лусках поне по 1-2 пъти дневно.... кеф си ми пак и разпускам

1 път на месец
    Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно

Послепис : естествено че съм фейк

Цитирай Първоначално написано от Carlos
    ами 1-2 пъти дневно, ама пак не всеки ден... знам ли и аз. няма норми, колкото ти е хубаво, стига да не става самоцел!
    na4i po hubo vedn1j na 3 4 dena poneje moje kurati da stane kato 4u6ka otprede debel otzad t1nak poneje kato go hvane6 ne se use6ta6 no go stiska6 baq i toi se deformira
    :booomb:

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Обаче това е невъзмойно при мен Аз и квото да правя свъшвам за минимално време още не съм правил секс, но мисля че няма да имам успех, защото коя мацка би искала незабравимото изживяване да е няколко минути...
    pri sexa vinagi vremeto se ud1ljava 6tot 4ikiqta q kara6 dokato sv1r6i6 ama pri seksa spri tr1gni da ne misli6 4e moje da izd1rji6 3 minuti na edna i s16ta poza izmarq6 se t1i 4e spokoino ne se o4aivai
    :booomb:

Цитирай Първоначално написано от PUSS
    мен не ги слушаи не си бии секи ден щото като почнеш полов живот само като топнеш чушлето и се си сваршил аз много лошо така и ме зарязаха 4 момичета само заради секса сега искам да варна времето на зад да си ги варна но не става . бии си 1 пат в седмицата щото ще ти се измори чушлето и не та виждам пак и щом си на 14 години но коммент
    Tezi momi4eta dosta sa te obi4ali 6tom sa te zarqzali zaradi tova Moita priqtelka mnogo me obi4a i ne go napravi. P1k i ne e ot 4ikiite tova 4e sv1r6va6 vednaga. Pri vsi4ki p1rviq p1t e mnogo b1rz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си