.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Няма яснота

3дравейте.
    Нещо ми е кофти и эатова реших да си кажа тук какво ми е
    Наскоро срещнах едно момче.От първата ни среща между нас имаше "химия".Определено той ме привлича много - и фиэически,и като характер.Сигурна съм,че и той ме харесва,личи си от поведението му.Целувки,ала бала - ясно ви е.Но така и не уточнихме какви ще са ни отношенията.Бих искала да опитам с тоэи човек,но не энам эащо все не мога да му го кажа в прав текст,а той също не е эаявил намеренията си направо.Не энам какво мисли и какви намерения има...
    Общо вэето това е.Малко тъпо,ще ме прощавате
    Ако има эначение,аэ съм на 18,той на 22

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми щом той не е заявил точните си намерения направи го ти... после да не страдаш...

Щом мислиш,че и двамата имате чувства един към друг просто направи първата крачка.Няма нищо сложно.Ако не стане...здраве да е.
    Айде и без да се притесняваш.
    Все пак сте големи хора.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Щом мислиш,че и двамата имате чувства един към друг просто направи първата крачка.Няма нищо сложно.Ако не стане...здраве да е.
    Айде и без да се притесняваш.
    Все пак сте големи хора.
    ++++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Подкрепям написаното по-горе.Не чакайте на всяка цена момчето да каже, направи всичко.Харесваш го - кажи му.Ако те харесва - ще ти отвърне.Ако не - ясно е.

Ами направо го питай какви са ви отношенията според него и тнт и от там ще тръгне целия разговор, в който ще се изясните.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Щом мислиш,че и двамата имате чувства
    Моя съвет е да спреш да мислиш.

Град
    40 Miles from the Sun
    Подозирам, че скайп пак присъства повече от необходимото, м?

Директно го питай,няма смисъл от излишни овъртания.

Град
    Roma, Italia
    Поговори с него,за да знаеш за какво става въпрос и ще става ли нещо или не.Успех!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Какъв съвет очакваш да ти се даде? Няма кой да ти каже какви са ви/ще са ви отношенията. Най-добре е директно да говориш с него, а ако ти е толкова неудобно - то какво тогава ще правите заедно?
    Друг вариант е просто мълчаливо да изчакаш и да видиш до къде ще стигнете.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Какъв съвет очакваш да ти се даде? Няма кой да ти каже какви са ви/ще са ви отношенията. Най-добре е директно да говориш с него, а ако ти е толкова неудобно - то какво тогава ще правите заедно?
    Друг вариант е просто мълчаливо да изчакаш и да видиш до къде ще стигнете.
    +1

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от AFT
    3а мое голямо съжаление последните няколко дни наистина само в Скайп говорим.Иска ми се да се видим,но така и не му каэах.Писна ми от тоя Скайп.Мога да му эвънна де,ама не энам эащо не съм добре настроена към тая идея Да не реши нещо,че му досаждам...
    Иначе наистина ми писна да говорим в Скайп.И беэ това и двамата влиэаме там страшно рядко..
    Благодаря на всички,които са писали до сега :]

Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    3а мое голямо съжаление последните няколко дни наистина само в Скайп говорим.Иска ми се да се видим,но така и не му каэах.Писна ми от тоя Скайп.Мога да му эвънна де,ама не энам эащо не съм добре настроена към тая идея Да не реши нещо,че му досаждам...
    Иначе наистина ми писна да говорим в Скайп.И беэ това и двамата влиэаме там страшно рядко..
    Благодаря на всички,които са писали до сега :]
    Абе хора....какви сте такива....виждали сте се, целували сте се и ти така и не му казваш, че искаш да го видиш? Не само жените имат нужда от внимание. Обади му се.
    A.D.I.D.A.S.

Иэтрещявам.
    Май съм влюбена
    Много е хубаво чувството,но е доста кофти,че последните няколко дни мисля нон стоп само эа него..

Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    Ами направо го питай какви са ви отношенията според него и тнт и от там ще тръгне целия разговор, в който ще се изясните.
    Ей това е вярното мнение...
    А за обаждането...ако наистина те харесва, няма да реши че си досадна. Звъниш му, каниш го на кафе и направо го питаш горепосоченото...
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Отваряш уста, започваш да движиш езика си, използваш гласните си струни и от устата ти излизат думите "Харесвам те.. А ти мен?"

Ако отговора му е "да", те награва те целува много страстно..

Успех и когато му кажеш кажи какво е станало

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Отваряш уста, започваш да движиш езика си, използваш гласните си струни и от устата ти излизат думите "Харесвам те.. А ти мен?"

Да ако си 5-ти клас ще стане и така, ама аз до колкото прочетох са вече пълнолетни...
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal

Да ако си 5-ти клас ще стане и така, ама аз до колкото прочетох са вече пълнолетни...
    да, ама все пак не е толкова трудно да го попита. Като иска да го пита като възрастен човек: "Има един въпрос, които ме измъчва постоянно и на който искам да ми дадеш точен и ясен отговор - Какво изпитваш към мен.." нещо подобно можеби ще свърши работа.. знам ли

Пф,не сме се чували от 3 дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си