.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

коремче и бедра-упражнения

Здрасти.Та искам да ви попитам за упражнения с които да стегна вътрешната част на бедрата си, че тя нещо не ме кефи.И за коремчето-значи имам съвсем малко коремче-нещо такова:
    http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/009...4_316790_l.jpg
    и все пак ме дразни и от 1 месец права всяка вечер по 100 коремни, които ми е казал господина по тренировки как да ги правя и все пак май няма ефект.Ще ме посъветвате ли какво да направя и за коремчето??

Мацкаааааа, без коремниии!!!
    Трупаш мускулна маса, след това наддаваш и се заливаш с мазнина на "коремчето" !
    Ако тичаш редовно, и краченца и коремче ще оправиш!

Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Мацкаааааа, без коремниии!!!
    Трупаш мускулна маса, след това наддаваш и се заливаш с мазнина на "коремчето" !
    Ако тичаш редовно, и краченца и коремче ще оправиш!
    Ха-ха без коремни ли???Аз миналата година си правих цели 4-5 месеца коремни и такива работи НЕ са се случили!!!

Град
    Варна
    пфффф нз !!! и моя проблем е такъв ! веднъж бях направила такава тема ама не написаха никакви качествени упражнения.Обаче скоро тук някъде бях видяла едно упражнение което има ефект:значи разкрачваш се колкото можеш,изпъваш единия си крак-другия го свиваш леко и трябва да усетиш напрежение във вътрешната част на бедрата! (какво обяснение просто )

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Ако си в фитнес или просто имаш по-голям брат който има щанга взимаш лоста (или просто взимаш точилката на майка ти закачаш по един килограм от едната и от другата страна и си тип топ) поставяш го на раменете си зад вратът (обаче гледаш да не оставяш тежеста да пада в/у раменете) , разкрачваш се на около един метър и почваш клякания за вътрешната част на бедрата

И аз имам коремче и ми бърка в здравето и какво ли не опитах (в домашни условия)- ефект нулев, а за фитнес нямам и минута време.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново
    От миналия петък ходя на фитнес.Ходила съм 2 пъти за сега.Значи за корем всевъзможни коремни преси за долната част на корема за горната..след това имах ужасна мускулна треска.

Та значи ще ви кажа част от упражненията ми
    Степер всеки път за краката.
    Вземаш една гиричка около 3-4 кг и започваш от изправено положение да се наккланяш наляво докато е в лявата ръка гирата и се връщаш след това до основно изправено полужение.След това същото и със дясната ръка.
    Има един уред които е леко наклонен и там правя подобни накланяния.
    Кореммни преси като навеждам горната част от седнало положение и дърпам някакво нещо което трябва да ми е допряно до раменете ( как обясних )
    Има едно където се хващаш за едни нещица на някакъв уред и те са само за ръсете и си се облегнал на едно мекичко и зи вдигаш краката-това е за долната част на корема.
    За вътрешната част на краката уред на които сядаш и от вътре навън избутваш едновременно със двата крака като тежестта е нагласена на 15 кг(поне при мен) и същото обаче от вънка навън(димек свиваш краката а иначе ги разкрачваш).
    Има едно управнение което е със единия от двата крака и избътваш назад като тежестта е пак 5-15 кг
    Пътечка.

Град
    Wonderland
    Коремни преси и диета.Но има хора,които са предразположение да трупат в коремната област и почти е невъзможно да се постигне плосък корем.

някой ако микаже аз как да направя малко коремче ще съм му благодарна иначе упражнения основно бягане и коремни . . . аз докато натрупам малко мазнинка я махам за нула време
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Върти обръч и виж важната тема "Секси тренировки за жени".

Аз от няколко месеца си играя със степер и съм направила доста яки мусколи на краката. Там ще продължа докато не постигна желания ефект..
    А за корема... Нещо друго освен коремни Играя и с гирички... Ама напоследък отбягвам защото правя само мускули, а нямам нужда вече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си