.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    Остани с тоя с който си от години..

Мега фен
    egati istoriqta, naistina stava za sapunka 1vo si hodila s ediniq, posle s brat mu, a sega jiveete 3-mata zaedno kato edna golqma, shtastliva troika

seriozno, ne znam kak moje da se izmuknesh..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

мале мале жал ми е за момичето
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на gret4ety
    това ми прилича на сапунка

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Двама братя-една жена /звучи готино за сапунка/.Кажи им да се дуелират и който победи да те вземе.

По темата- изнеси се от там но потдържай връзка само с момчето с което си!
    1.Мислила ли си да им кажеш какво мислиш?
    2.За едия брат е ясно че те обича(този с които си от година)...но за другия...знаеш ли какво ми сли той...какви чувства има...ако той(първия) си има приятелка ...ще е по лесно ..май.
    3.Не че нещо ..ама приди години гледах един филм(подобен като твойта история...но там не бяха братя а най-добре приятели)...края беше мн интересен...понеже се обичаха и тримата ...и така си останаха ...тримата заедно...такаче в краен случай(ако си напълно наясно с чувствата им)може да си останите така.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Прочетох всички мнения в темата, някои по-задълбочено от други, признавам си. Установих, че хората са ти предложили всички възможни решения, но ти по еидн или друг аргумент ги отхвърляш. Никой от нас няма вълшебна пръчка, да ИЗОБРЕТИ нещо ново.
    Вариантите са ясни:
    1. Избираш един от тях ( което си отрекла предварително в уводното мнение ).
    2. Не избираш нито един от тях и се отделяш от тях, за да ги забравиш.
    3. Опитваш се да избиеш клина с клин и намираш друго момче, а с тези запазваш доброто си приятелство и работа.
    4. Играеш ролята на ОБЩАТА и някак си се опитваш да провокираш извратеното им съзнание и двамата да спят с теб по едно и също време ( за мен лично неморално и неприемливо решение, но може би е готино )
    5. Подтискаш чувствата си и чакаш проблемът да се реши от самосебе си, като или сърцето ти само избере един от двамата , или просто чувствата утихнат и към двамата.

Това са вариантите, просто трябва да избереш. В тройките добър вариант с дългосрочно решение - няма.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

ти тъпа ли си или да?!?! ми мн просто !! отдели се и от двамата за малко и виж към кой ти наделяват чувствата... а винаги има вариант да ги оставиш! И ДВАМАТА! ти пък... за едни момчета ли си
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

може да ти е трудно .. оставяш и двамаата .. т'фа е най - добрия вариант според мен .. ще се изпокарате накрая всичкии
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Град
    Улицата
    neznam kak da ti pomogna ama samo edno shte ti kaja VNIMAVAI da ne gi skarash shtoto samo edna jena moje da skara mnogo zdravo dvama bratq i da gi nakara daje da se mrazat drygo nz kwo da ti kaa
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Earth
    Брат брата не храни, ама все го брани недеи застава между тях помисли какво може да направиш те са 2 братя да ги скараш 1 което може ад стане избери си един от тях които те привлича повече
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Град
    Страната на Невъзможното
    evelinka1122 човек който започва мненията си като теб, дори не го приемам на сериозно.. при положение, че не си била в моята ситуация не виждам защо ще ме питаш тъпа ли съм...

към другите...
    Да, да.. стана ми ясно, че ви дразня и че отхвърлям всички възможни варианти, но..
    Но вече говорих с ЕДИНИЯ (с този който ме съветвате да остана. Този с който сме от години)
    Мисля, че малко остана да се реши проблема
    Мерси на всички изказали се, издразнили се и не пропуснали да пообидят

btw: на вас може да ви прилича и на сапунка (ако не се лъжа, дори имаше такъв сериал, само че братята бяха близнаци) но на мен хич не ми е забавно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си