- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки...помощ
Ами имам черни точки мн са но не са мн забележими имам по наслето и малко по бузите кажете всякакви средства,с които ги махате и то ефикасни...искам да ги махна дразнят ме!Също така ако знаете и някоя от тея домашни процедури казвайте!![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57050
аз изпозвам Garnier pure
Аз ги махам с кафе..нали знаете как остава едно такова сухо в кафе машината ...и с него кожата става много мека и гладка, а черните точки се махат![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Garnier Pure 3 in 1
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
Интересно. Не го знаех. Би ли разяснила? Търкаш и изплакваш или?Първоначално написано от Pepincetyy
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да, аз лично се намазвам нали разтъквам хубаво чакам 5-10 минути и се мия, но не очаквай резултат от първия път, лично при мен стана след 3 път.УспехПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Добре, благодаря за отговора! Мисля да пробвам. : )Първоначално написано от Pepincetyy
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Spored men v domashni uslovie napylno ne mogat da se mahnat.Mojesh da otidesh na kozmetik,kydeto za okolo 20-30 lv shte ti gi mahnat,i sled tova moje da polzvash neshto za chernite tochki ( napr. na garnier ili na avon).I mojesh pone na 6 meseca da hodish,za da ne si tretirash prekaleno mn kojata. Uspeh4eta :}}
Уф, това е много гаден проблем. Е зависи колко се забелязват, пък ти каза, че не е фатално![]()
Та.. за домашни рецепти мога да ти кажа парна баня с лайка. Аз лично съм си правила около 5-6 мин. След това взимам носна кърпичка и си изчиствам лицето от мръсотиите.
От лекар знам, че черните точки са причината за всяка една пъпка, тоест че всяка пъпка води началото си от черна точка. Затова ми препоръчаха да не хапвам сладки неща, да не пия безалкохлно. Тоест да наблягам повечко на зеленчуци и плодове. И да ти кажа, супер е. Като цяло организмът се изчиства, пък и ти се чувстваш добре. Ефекта не идва веднага, но все пак идва. Правилният начин на хранене си личи винаги.![]()
Иначе можеш да пробваш маска от хума, Гарниер Пюр 3 в 1.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
лепенки срещу комедони,няма значения каква марка са,всичките са на един и същи принцип и премахват комедоните.
А кое е по-добре хумата или триците ? Че се замислям кое да си взема?![]()
Защо?Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Cruel Intentions
^Защо?![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Защото преди да отида на козметик си ги махах и после даже се образуваха червениИ след като отидох на козметик, тя ми каза, че е нормално на носа да има много и да не се махат.