.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

малката детска мечта :)

Слънцето нежно огряваше малкото и личице...
    Рая отвори плахо и несигурно очи...надяваше се онова нейното така голямо желание да се сбъдне. Изведнъж тя дочу гласът на майка си:

- Рая, имам изненада за теб детето ми!
    Забързана с разтуптяно от нетърпение сърчице малката Рая бързо скочи от леглото, спъна се в мечето, което беше паднало на земята/ей така, без да иска/ докато я пазеше от онова лошото чудовище в гардероба.
    - Мамооо, мамо, тук съм..кажи ми, кажи ми че онова нещо най-накрая се е сбъднало /повдигайки радостно вежди/
    - Стига, и думичка няма да измъкнеш от мен малка мечтателке. Грабвай шапката и ръкавичките и да излизаме..
    - Ама, ама може ли онези новите шарените от баба?
    - Хех, може разбира се.
    - Благодаря, ти си най-добрата майка на света.. : )
    - Детеее, затвори сега очички.
    - Ама като онова малко детенце, което всяка вечер ми чете приказки и то така ме съветваше "..оле затвори очички" и аз нали винаги го слушам. Ама то май не е спало много като мене, така като го гледам все малко си стои...както и да е, хайде да излизаме..нямам търпение.
    - Хайде де, много си нетърпеливо.

Троп, троп, троп...крачеше Рая с малките си крачета...но нещо така приятно и галеше бузките..какво ли бе?
    - Мамо, може ли вече да отворя очички...нещо нередно има?
    - Може, разбира се..нищо няма сега ще видиш...

Рая отвори очи, вече не толкова плахо и несигурно колкото сутринта като се събуди...вече преливаше от вълнение. И какво да види:
    - Мечтата миииииии, моята най-голяма мечта...Мамоо, виж тя се е сбъднала..ехааа. Права беше за феята на сънищата...толкова е добра, как сред всички детски желания е изпълнила точно моето.
    Светещите и очички не можеха да се сравнят с нищооо..

Да, мечтата на Рая,тя не бе нищо особено...нито да бъде принцеса, нито да има вълшебна каляска или пръчица...тя искаше просто снежец. Да, просто снежец...копнеше толкова силно да граби с малките си шепички от него.
    - Рая, порадвай му се...виж колко хубаво е натрупал.
    - Мамо,приказно е...като в онези приказки, които ми четеше преди сън...а може ли да си взема малко за в нас, ей така? Моля те, моля тееее...ще те обичам още повече
    - Може, защо да не може. Ама какви си ми снежинка ти...

Детето взе мъничко от най-хубавите снежинки... и ги мушна /на топло/ в джоба на якето си. По пътя към домът им...тя още не беше на себе си...пързаляше се щастливо, но Рая не подозираше че това "на топло в джобчето убиваше снежинките". Най-накрая се прибраха на топло...рая бръкна но уви не извади нещо от малкото вече и мокро джобче.
    - Мамоооооооо - изписка малкаа
    - какво стана, нещо ли ти има?! Кажи ми, бързо!
    - Нее, не е това..виж няма ги...някой ми ги е откраднал. Откраднал ми е снижнките, мамо...сега какво ще правя?

Еххх, бедната Рая. Кой ще обесни на малкото и още неразбиращо дете, че нито крадец, никой не бе взел снежинките и. Но тя е малка, нали...ще се научи /така казват хората/. Важното обаче е, че мечтата и се бе сбъднала..пък какво от това..утре ще излезе и други /по-хубави снежинки ще си открадне : )

знаам, за първи път правя нещо подобно,
    не знам дали е хубаво или не...
    ...за мен е важното, че тази думички трябваше да излязат от някъде : )
    знам и че краят е някакси глуповат, просто така го чувствам

Супер фен Аватара на Dumb
    Аз съм оле затвори очички
    Хубаво е, наивно, детински карсиво и нежно. Усмихва

Град
    somewhere over the rainbow
    Браво на теб.Представих си го толкова ясно.Прииска ми се да нарисувам някои части от разказа.Нали ми даваш?

Разбира се..само не забравяй да ги споделиш с нас

Много красиво...

cherry*kiss

Много е красиво..
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

благодаря!

Град
    Плевен
    много е хубаво
    ~*~ gIrL wITh paSsioN FoR faShioN ~*~

Цитирай Първоначално написано от Bier
    Присра ми се
    Ми давай тогава, нямаш тапа в задника. Или да?

хах...яж супичката и лягай рано, сънчо мина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си