.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    hottie
    Guest

Вентилатор - лаптоп

Мисля, че вентилатора на лаптопа ми сдава багажа. Мога ли сама да си го оправя(или някое мъжко тяло) или къде да го занеса в София и колко би ми струвало?
    Мерси предварително

(Помощ тянкоууу )

Град
    Инкогнито
    Меган защо така мислиш ?
    Смяташ ли че ще можеш да го подмениш с нов ?

Не е нужно да го подменя с нов.. ако издава странни стържещи звуци просто иска малко масалце... задължително високо оборотно....

Ако си сигорна, че можеш да стигнеш до него .. развърти го леко и отдоло има 1 лепенка в центъра на вентилатора.. отлепваш като внимаваш да не я скъсаш... под лепенката може да има гумена тапичка.. но само може... махаш и нея.. капваш няколко капки от маслото за което казах.. раздвижваш и събираш сичко по обратния ред.. и преди всичко това го изчисти ако има прах по него... смятам ще те изкара още доста преди да има нужда от нов

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия

Re: Вентилатор - лаптоп

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Мисля, че вентилатора на лаптопа ми сдава багажа. Мога ли сама да си го оправя(или някое мъжко тяло) или къде да го занеса в София и колко би ми струвало?
    Мерси предварително

(Помощ тянкоууу )
    И по какво съдиш че е тръгнал да сдава багажа? Звуци? Не охлажда?

Ако наистина му има нещо(повече от прах) по-добрият вариант е да го смениш изцяло. Цените варират според моделите и марките, между 5 и 25 лева. Може да се смени от почти всеки човек с елементарното умение за боравене с отвертка, и достатъчно акъл да запомни кое откъде е разглобил.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Re: Вентилатор - лаптоп

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH

И по какво съдиш че е тръгнал да сдава багажа? Звуци? Не охлажда?

Ако наистина му има нещо(повече от прах) по-добрият вариант е да го смениш изцяло. Цените варират според моделите и марките, между 5 и 25 лева. Може да се смени от почти всеки човек с елементарното умение за боравене с отвертка, и достатъчно акъл да запомни кое откъде е разглобил.
    Че кфо лошо има след сглобяването да останат части за поливин лаптоп

Инсталирай си SpeedFan или Everest виж температурите, почисти го, след почистването ако продължава да не охлажда добре или има странни звуци го занеси на сервиз
    ^

hottie
    Guest
    Ами да - не охлажда ! И по едно време прегрява и даже спира. Мерси на всички за отговорите. Ще пробвам да го почистя сама...ако успея де(малко ме съмнява )
    мерси много на всички!

tqnko - стисках !

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Меган защо така мислиш ?
    Смяташ ли че ще можеш да го подмениш с нов ?
    ами не ми се иска за сега и съм си свикнала с този

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    ами не ми се иска за сега и съм си свикнала с този
    Нямах предвид лаптопа
    Може да си вземеш
    http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534215
    http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534078
    http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534075
    http://plesio.bg/postavki-za-laptop-...-p-223514.html
    Аз си бях харесал http://www.reset.bg/catalog/product_...oducts_id=4736 ама немах кинти

НЕ пипай нищо, ако е още в гаранция - иначе я отказват на момента.

Ако не е в гаранция - по-добре го дай на някой по-разбиращ да ти го смаже самото вентилаторче със силиконово машинно масло (като спрейче е). Но имай напредвид, че веднъж износени ли са лагерите на вентилатора това масло ще спаси само временно решението и после пак.

Най-добре го занеси в официалниат сервиз на лаптопа дали в гаранция или не да ти го заменят с ново. няма да е много скъпо

А, ако често ти прави проблем с прегряването - има едни подложки за лаптоп пластмосови, и машината се слага върху подложката, която има вентилатор посредата на нея и обухва долната част на латопа и така го охлажда.
    И не го слагай въргху плаващи повърхности (одеяла, легла и т.н.).
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

hottie
    Guest
    аууу супер сте обичам ви !

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    НЕ пипай нищо, ако е още в гаранция - иначе я отказват на момента.

Ако не е в гаранция - по-добре го дай на някой по-разбиращ да ти го смаже самото вентилаторче със силиконово машинно масло (като спрейче е). Но имай напредвид, че веднъж износени ли са лагерите на вентилатора това масло ще спаси само временно решението и после пак.

Най-добре го занеси в официалниат сервиз на лаптопа дали в гаранция или не да ти го заменят с ново. няма да е много скъпо

А, ако често ти прави проблем с прегряването - има едни подложки за лаптоп пластмосови, и машината се слага върху подложката, която има вентилатор посредата на нея и обухва долната част на латопа и така го охлажда.
    И не го слагай въргху плаващи повърхности (одеяла, легла и т.н.).
    За гаранцията е така..
    Повечето да не кажа всички.. не са на лагери.. а на втулки.. силиконовото спрейче е това което трябва да е аз предложих това което със сигорност действа и има огромен ефект пълна синтетика тфа е!
    Ако не е в гаранция не се стряскай няма да оперираш човек...

hottie
    Guest
    ами не е в гаранция за съжаление. Ще видим какво ще направя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си