.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Магистралата е голяма
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от kofti_nick
    Магистралата е голяма

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    С цялата си същност съм ПРОТИВ аналния секс.
    Доста мъже за съжаление го предпочитат...к'во им харесва,незнам.

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    AАЛОУУУ това на подписа ти мой пост ли е или ми се струва... ВСИЧКИ ПРАВА СА ЗАПАЗЕНИ

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    AАЛОУУУ това на подписа ти мой пост ли е или ми се струва... ВСИЧКИ ПРАВА СА ЗАПАЗЕНИ
    Хаха,да цял ден съм се хилила и не се сдържах.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Komar, ти си чувал такива мнения явно от твои наборки. Иди питай някоя '93 '94 даже '95 да видиш как ще ти се отвори парашута

Просто не ми харесва и това е

хмммм....преди бях много против това....звучи гнусно нехигиенично и нз си кво ама като опитах не е толкова гадно даже хич не е гадно.всички казват много боли нз си кво...да ама не!боли по малко от първия ти път а ная яко е когато "той" ти го е "сложил" и в същото време си вкара пръста в дупето ти тва е още по яко отколкото само в дупето

Град
    Wonderland
    Нищо лощо.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    И аз бях н амнение че аналния секс е нещо отвратитело,но чесно казано с времето, и с човека с когото съм просто той ме предразположи и наскоро пробвахме з апърви път....чесно казано не мога д акажа че ми хареса...но беше ново усещането...и чесно казано бих повторила.... но не постоянно. Всеки има право на свои собствен избор какв ода прави в леглото с половинката си,никой не съдя.

xaxax

znam edna slu4ka mn e zabavna na4i nqk1v tuka ot vn oti61l v sportnoto da 6iba nqkva v g1za i kato i da e naebal q i v momenta v koito si izkaral kura po nego imalo polepnali obelki ot domati i kvi li ne o6te gnusotii taka4e i az s1m protiv
    :booomb:

Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Komar, ти си чувал такива мнения явно от твои наборки. Иди питай някоя '93 '94 даже '95 да видиш как ще ти се отвори парашута
    Не обичам да се занимавам с адвокати...

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от Youth_boy
    Има момичета които дори го изискват от партньора си но както вече се спомена в темата зависи от човека. Едни обичат това , други друго , трети го осъждат и т.н.
    Моето мнение е че момичетата които харесват аналният секс знаят какво правят и как да грабят с пълни шепи най-малкото е защото той предразполага към оргазъм чисто психически ... За болката е писано много и медицински и лични мнения така че едва ли има смисъл отново да коментираме , момчето , което причинява на гаджето си болка когато практикува анален секс или го прави за да тарикатее (което лично аз неразбирам) или просто не знае как да го прави ....
    Всеки има право на мнение , аз харесвам момичетата които са позитивно настроение към анални авантюри тъй като това внася свежест и огромна доза страст в сивотата на монотипието в леглото.
    Далече обаче съм от идеята че жена която не харесва "в дупето" е по-малко страстна или възбуждаща , тези неща са много относителни аз харесвам водка примерно но ти не харесваш , това не те прави по-малко готин от мене.
    Ти от къде знаеш дали е чиста доза фукарлък!?Kурва или не си е моя работа ,а и аз не съм ти правила асоциации!Така че си мери малко приказките!
    Нещо не те разбирам , къде съм написал че има доза фукарлък , най-малко пък да съм споменал думата курва или въобще да съм отправил въпрос към тебе , или си се объркала нещо или нямам на идея какво ми говориш ???

Според мен щом има солидна бройка жени, на които им харесва, и които редовно го практикуват, значи аналният секс си е нещо напълно в реда на нещата. А тази бройка ще се увеличава постепенно. Всичко е до падане на предразсъдъците и внимателния подход.

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    ако мислиш,че ануса е за еб*ане не за ср*не дай на някой педал да те опъне и да видим колко ще си щастлив от факта,че са те ч*кали в з*дника.
    Значи ти твърдиш, че ако мъжът иска да ебе жената анално, значи и той трябва да дава, така ли? Няма проблем, има си колани с пенис за тая работа, които жената да сложи и да подхване мъжа. Много двойки го практикуват, стига да са в доста напреднала връзка.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    моята връзка е напреднала ама едва ли приятеля ми си мечтае да го *** в дупето

Голям фен
    Аз немога да отрека правили сме го много пъти анално
    естествено с лубрикантчета,че си има лека болка в началото няма спор
    но мен лично ме кефи

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ако всичко е както трябва и тя го иска може и да се пробва

Не е нито курвенско, нито гнусно, нито гадно.... стига да не се прави на поразия...
    Относно болка... има първите 2-3 пъти и то само в началото, ако момичето се отпусне и момчето не дава зор, а вместо това е внимателен и търпелив няма да има проблеми...

Аз го правя и аналния секс в крайна сметка в повечето случай си е едно разнообразие гарнирано със страхотно изживяване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си