- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален СЕКС
Магистралата е голяма![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
С цялата си същност съм ПРОТИВ аналния секс.
Доста мъже за съжаление го предпочитат...к'во им харесва,незнам.
AАЛОУУУ това на подписа ти мой пост ли е или ми се струва... ВСИЧКИ ПРАВА СА ЗАПАЗЕНИПървоначално написано от BoCupycake
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха,да цял ден съм се хилила и не се сдържах.Първоначално написано от Komar
Komar, ти си чувал такива мнения явно от твои наборки. Иди питай някоя '93 '94 даже '95 да видиш как ще ти се отвори парашута![]()
Просто не ми харесва и това е
хмммм....преди бях много против това....звучи гнусно нехигиенично и нз си кво ама като опитах не е толкова гадно даже хич не е гадно.всички казват много боли нз си кво...да ама не!боли по малко от първия ти път![]()
а ная яко е когато "той" ти го е "сложил" и в същото време си вкара пръста в дупето ти тва е още по яко отколкото само в дупето
![]()
![]()
И аз бях н амнение че аналния секс е нещо отвратитело,но чесно казано с времето, и с човека с когото съм просто той ме предразположи и наскоро пробвахме з апърви път....чесно казано не мога д акажа че ми хареса...но беше ново усещането...и чесно казано бих повторила.... но не постоянно. Всеки има право на свои собствен избор какв ода прави в леглото с половинката си,никой не съдя.
znam edna slu4ka mn e zabavna na4i nqk1v tuka ot vn oti61l v sportnoto da 6iba nqkva v g1za i kato i da e naebal q i v momenta v koito si izkaral kura po nego imalo polepnali obelki ot domati i kvi li ne o6te gnusotii taka4e i az s1m protiv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:booomb:
Не обичам да се занимавам с адвокати...Първоначално написано от Carlos
Нещо не те разбирам , къде съм написал че има доза фукарлък , най-малко пък да съм споменал думата курва или въобще да съм отправил въпрос към тебе , или си се объркала нещо или нямам на идея какво ми говориш ???Първоначално написано от Alexandra93
Според мен щом има солидна бройка жени, на които им харесва, и които редовно го практикуват, значи аналният секс си е нещо напълно в реда на нещата. А тази бройка ще се увеличава постепенно. Всичко е до падане на предразсъдъците и внимателния подход.
Значи ти твърдиш, че ако мъжът иска да ебе жената анално, значи и той трябва да дава, така ли? Няма проблем, има си колани с пенис за тая работа, които жената да сложи и да подхване мъжа. Много двойки го практикуват, стига да са в доста напреднала връзка.Първоначално написано от SiSsKkAa
моята връзка е напреднала ама едва ли приятеля ми си мечтае да го *** в дупето
Аз немога да отрека правили сме го много пъти анално
естествено с лубрикантчета,че си има лека болка в началото няма спор
но мен лично ме кефи![]()
Ако всичко е както трябва и тя го иска може и да се пробва
Не е нито курвенско, нито гнусно, нито гадно.... стига да не се прави на поразия...![]()
Относно болка... има първите 2-3 пъти и то само в началото, ако момичето се отпусне и момчето не дава зор, а вместо това е внимателен и търпелив няма да има проблеми...![]()
Аз го правя и аналния секс в крайна сметка в повечето случай си е едно разнообразие гарнирано със страхотно изживяване.