- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален СЕКС
Така сигорно има доста такива теми.. ама наскоро няма пускана..
Та въпросчето ми е следното:
Като се стане дума за анален секс и 90% от жените като зейнат.. било курвенско било гадно, гнусно, боляло много.. сеедно бъбреците на черния пазар ще продаваме... то и първия път боли ама се ебете..
Та я се изкажете по темата да видя само аз ли съм останал с такова впечатление..
![]()
Никога не съм правил анален секс и грам не искам да опитвам.Всеки има предпочитания и вкус.Не можеш да твърдиш че 90% от момичетата не го харесват и са против него.Всяка има възгледи и мнение по въпроса.
Аз пък що останах с впечетление, че доста от женската част тука са опитвали и правят анален и им доставя удоволствие.
ако мислиш,че ануса е за еб*ане не за ср*не дай на някой педал да те опъне и да видим колко ще си щастлив от факта,че са те ч*кали в з*дника.като почнете така....мн досадна работа.ч*кането в з*дника не го приемам като секс и контакт,който трябва да има между двама души,които се обичат.дупето е за работи,които излизат,а не които влизат.сигурно доста момичета ще се "изфукат",че са правили анален секс и съм сигурна,че най-много 5 от тях няма да лъжат
Амаче си директна.. и компетентна по въпроса.. не го очаквах от 13 годишна пикла..Първоначално написано от SiSsKkAa
днес имам рожден ден и ставам на 20 не на 13 ама карай.и не смятам,че съм компетентна,защото казах,че съм против следователно не го практикувам,а ти щом си пуснал тема сигурно искаш компетентни отговори,а не спам или псувни или греша?
+1Първоначално написано от x3eme
Това е гадно бе
![]()
Първоначално написано от SiSsKkAa
Е тва беше
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Аз съм ЗА![]()
И моля без обиди и мнения които не са по темата![]()
Всеки си има възгледи аз лично винаги съм искал да пробвам
^ госпожицата щом е за иска ли да пробваме![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Госпожицата не прави секс с непознати които живеят в друга държаваПървоначално написано от Spamer
![]()
Първоначално написано от Alexandra93
абе не се заяждам просто искам да питам.ти си на 15 години и има ли нещо,което не си пробвала все още,защото като гледам във всички теми си много веща
чух сега песничката таяая реклама супер мн ме кефи на мтел и много исках тая песен.благодаря ти
Как обичам смислени коментариии![]()
И ако наистина ^ е на 15 ...![]()
Стига бе са не съм против секса...ама вие извинявайте мили КУРВ* го упорочавате!!!Мислиш ли,че си по-печена като го говориш тва???Защото според мен само се излагаш!Разбирам едно момиче на 19+ поне да си отпусне душата и да каже,че обича анален секс...ама неква пикличка на 15 да каже такова нещо за мен си е чиста проба фукарлък от най-долно ниво!!!Аре стегнете се бе мама му стара!!!!
Ако обаче сега някой попита дали има курв* тук естествено никой няма да си каже...обаче всяка 2ра тема е вашия шанс да докажете на СВЕТА,че сте минали през всичко и не само това...на вас ви харесва вие сте доволни от това,че на 11-15 години вече сте мнооого по-вещи от жени на по 40!!!ЕВАЛА!Само такива момичета трябва да има!![]()
![]()
Пояснения:
#1 Извинявам се ако съм бил много груб!
#2 Втората част е чиста ирония...да не си помислите,че ви подкрепям!
А по темата:
Незнам дали боли...но не са се оплаквали!Пък и съм чувал,че аналния оргазъм бил по-силен и от вагиналния!![]()
Има момичета които дори го изискват от партньора си но както вече се спомена в темата зависи от човека. Едни обичат това , други друго , трети го осъждат и т.н.
Моето мнение е че момичетата които харесват аналният секс знаят какво правят и как да грабят с пълни шепи най-малкото е защото той предразполага към оргазъм чисто психически ... За болката е писано много и медицински и лични мнения така че едва ли има смисъл отново да коментираме , момчето , което причинява на гаджето си болка когато практикува анален секс или го прави за да тарикатее (което лично аз неразбирам) или просто не знае как да го прави ....
Всеки има право на мнение , аз харесвам момичетата които са позитивно настроение към анални авантюри тъй като това внася свежест и огромна доза страст в сивотата на монотипието в леглото.
Далече обаче съм от идеята че жена която не харесва "в дупето" е по-малко страстна или възбуждаща , тези неща са много относителни аз харесвам водка примерно но ти не харесваш , това не те прави по-малко готин от мене.
Първоначално написано от Maskata
+15949744845 и аз исках да им кажа същото ама ти се изрази доста по добре евала
Ае не се прави, и ти ще го дадеш като всички някой денТо и устата не е за свирки, ама ги правиш нали? Пък кой знае кво друго ти правят там
е от устата не ми излизат излишните и мръсни неща от организма(освен ако не повръщам) за разлика от ануса така че има разлика
Тебе някой кара ли те да си ближеш гъза, бре. Говорим за сексИначе ако не си го миеш, това си е твой проблем
и все пак да не забравяме ,че всеки е тук да си изказва мнението.неможеш да ме виниш.не ми допада тоя вариант за 'секс" и не го практикувам.а това дали ще го дам...съмнявам се(но не сме тук да обсъждаме моя полов живот)
Не те виня за нищоСпоко. Просто съм виждал много ама много случаи на приятелки и гаджета от типа : "аз свирки не правя и дупето не давам", които после си дават всичко. И не от курвалък, защото курви около мен няма, а от любов.
за да прилючим спама казвам - свирки правя,дупето не давам хах аз не съм от момиченцата на 14 год дето се фукат колко са можещи и знаещи и как всичко обичат и всичко им е по вкуса.Край от мен