Първоначално написано от
Youth_boy
Има момичета които дори го изискват от партньора си но както вече се спомена в темата зависи от човека. Едни обичат това , други друго , трети го осъждат и т.н.
Моето мнение е че момичетата които харесват аналният секс знаят какво правят и как да грабят с пълни шепи най-малкото е защото той предразполага към оргазъм чисто психически ... За болката е писано много и медицински и лични мнения така че едва ли има смисъл отново да коментираме , момчето , което причинява на гаджето си болка когато практикува анален секс или го прави за да тарикатее (което лично аз неразбирам) или просто не знае как да го прави ....
Всеки има право на мнение , аз харесвам момичетата които са позитивно настроение към анални авантюри тъй като това внася свежест и огромна доза страст в сивотата на монотипието в леглото.
Далече обаче съм от идеята че жена която не харесва "в дупето" е по-малко страстна или възбуждаща , тези неща са много относителни аз харесвам водка примерно но ти не харесваш , това не те прави по-малко готин от мене.