Некадърна работа.
Тва да си дадеш личната карта и по нея да ти напишат фактурата за месечната сметка и въпреки всичко ПАК да ти объркат името.
Е, оня ден получих първото си писмо от глобул и просто като си видях как ми е написано името ми бръкнаха в газа!
Безобразие.
А на транспортната карта съм по коренно различен начин.
Аман от малоумни хора.
Тва, да си дадеш акта за раждане да ти изкарат лична карта и на личната карта да ти объркат презимето.
КАК ДА НЕ СЕ ДРАЗНЯ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее ееееееееееееееееее сумати народ цял живот не се научиха как се казвам.
И миналата година в дневника в училище класната ПАК ми объркала името....
Личния лекар всеки път, бе, ВСЕКИ БОЖИ ПЪТ ми спестява буквата, писна ми да повтарям, че съм с 8 букви, ДВЕ "И"-та, след които има "Я". ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, нЕ ААААААААА, ИИИИИИИ, НЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ @!!!!!!!
Както и да е, ще го преживея това с личната и транспортна карта, щото и без тва скоро ще ги сменям, ама фактурата не мога да я прежаля, тва всеки месец да ми вкарват нерви като си получавам сметката..
А като се обадих на оператора, ти му обесняваш, че е безобразие подобно нещо и държиш да ти оправят прословутата една буква, и моля ви се, ми вика "Съжалявам, нищо не мога да направя по въпроса" викам вие като не можете свържете ме с някой, който може, вика "Не мога да ви помогна"
аман!!!!!!!
кво ли си е мислила майка ми като ме е кръщавала......