- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обида към името ми
ъ... на .... ти е?
и мен ми бъркат имената непрекъснато..
айде първото пак го нацелват, ама третото![]()
като го кажа, те пишат друго, като ги поправя и пак го кажа, те отговарят: е точно де, ти това каза![]()
![]()
супер много се дразня от такива.. нито могат да пишат, нито да четата и още повече не чуват![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ma ne e samo prezimeto, be, svast....Първоначално написано от SWASTIKA
Мене никой тук не ми казва името правилно, рядко някой ми го пише правилно![]()
Странното е, че и в бг ми бъркаха фамилията... най- якото беше от пощата някакво предизвестие до господин Александър Пасков. Култ![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
И на мен ми бъркат името, но грешките които правят са от друго естество. Аз съм Цветина, но тъй като Цветелина е по-разпространено и много пъти са ме писали Цветелина, най-много личната ама откакто няколко пъти й се наложи да пише по 2 бележки и спря да го бърка![]()
да пишеш интонационно неправилно съчетани сричкиПървоначално написано от SWASTIKA
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Фамилията ми е Гаджева.. а те се ме пишат Гатеваили пък ме питат много ли гаджета имаш
![]()
Хах,и мене постоянно един път ще напишат "Илияна",друг път "Иляна",а нито едно не е така.Досега съм случила на двама човека само които да питат как е точно...
А тва със сметката е лошо,ами ако например,помолиш да го оправят?![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Кофти работа... но понякога самото име е често срещано, но си има различен правопис... някой може да се казва Дияна, Диана, Деяна и други такива специфични предпочитания на родителите. В такъв случай предполагам, че трябва името да се диктува буква по буква, като за малоумни...
Ти се казваше Стилияна, нали? Винаги ми е било чудно как точно се пише това име, но не съм го срещала с други букви...
А какво да кажа за БУряна..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Тука май аз нещо не схванах...Първоначално написано от jghgh
Защото си е написано напълно правилно.
Иначе.. и мене ме бъркат аз съм с К .. ама навсякъде ми пишат името с Х.![]()
Също и презимето - ГеоргИЕва...![]()
Да не са написали Стиляна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
българския национален отбор по футбол? Стилян Петров?Първоначално написано от zloto
Стелияна Христова, където е от 9те победители от проекта “Награди за успели деца в България през 2008 г., организиран от фондация “Димитър Бербатов”.
Не може да не си срещала други подобни на моето![]()
Поласкана и трогната съм, че помниш как се казвам, че и знаеш как се пише![]()
![]()
Като дойде някоя нова учителка пенсионерка в даскало и като ми каже ДанАИл и така им се изрепчвам,че ако нбе бяха толквоа изкуфели щяха да се стреснат и нямаше да им се налага всеки час да им ВИКАМ,че ъсм ДанИЕл,ама тъпите пенсии и глухи да ги еба....
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Идва от интонация, определено звучене на различните звуци, думи, произношения.Първоначално написано от RAWRRR
http://www.terminological.net/alpha/26343.html
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Миличка, слънчице, не беше правилно написано, аз го написах тва "ЪТ", понеже тоя явно не си е учил уроците за определителен член. :PПървоначално написано от YouCantStopMe
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
звуците се произнасят,а не се пишатПървоначално написано от SWASTIKA
няма как да има интонационно неправилно написани СРИЧКИ
и не ми давай линкове,учила съм една година лексикология на българския език в ПУ![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
може би на нас не ни дреме как се казваш?Първоначално написано от cherinka
света не се върти около тебе...
Ох да и мене.. Казвам се ИННа, а все ме пишат дали ИНа, дали Ива, дали Ира.. Кофти е![]()
И все пак и по-прецакани в тази област имаЕдна моя приятелка направо се побърква като я объркат.. тя е ИлиЯна, а като я напишат ИлиАна направо откача.. даже малко прекалява на моменти
![]()
Наистина е гадно да те напишат по някакъв друг начин..
Извинявай тогава...Просто не съм чела всички мнения. \Първоначално написано от jghgh
/ :P
На мен в личното име пропускат една буква /не съм Весела/ а пък фамилията ми е с ИЙ и рядко я пишат правилно.Последната глупост беше да ходя в ЕСГРАОН с акта за раждане и да обяснявам как точно се казвам защото името ми било грешно![]()
"Започва път от моя праг - безкраен, обграден с трева. Увлечен в неговия бяг и аз ще трябва да вървя, да тропам весело с пети, догдето стигна друм голям, събрал пътеки и мечти. А после накъде? Не знам." Дж.Р.Р.Толкин
8 съдебни дела + промяна на лична карта, кръщелно (ако има), смяна на името в дневник, смяна в регистъра на живущите и 4 години период на приемане си е доста лесен начин...Първоначално написано от Jesus
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Явно все пак имам късмет че и трите ми имена са банални , та никой до сега не ги е бъркал , иначе кой знае колко и аз щях да се ядосвам. Наистина трябва да се проявява уважение към чуждите имена.
Случвало ми се е един ден се оказа че 7 години съм се казвала Мария Йорданова просто грешка на името ми няма нищо общо с това![]()
а и бащя ми веднъж вместо Ромео го бяха записали Помео малоумници
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!