- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мечтаното запознанство
Представете си следната ситуация: В момента нямате приятел. Какъв е начинът по който бихте искали да се запознаете с даден човек. Разбира се няма гаранция че точно той ще е Човека.
Опишете ситуацията, ако искате опишете и как не искате да се запознават с вас?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Изобщо не мога да си измислям ситуации...Не от липса на въображение, просто не вярвам че ще Го срещна.
виж ся... аз си харесвам едно момиче... тя живее не много далеч (340-350 км)... пролетта отивам при нея и съм намислил как да я изненадам и всичко... отида ли там обаче всичко ще се обърка, сигурен съм! Затова не го мисля много... просто действам![]()
В парка след като съм паднала в езеротоЕ, все някой трябва да ме извади като се има впредвид как плувам
![]()
(Но аз сега си имам приятел).
Ето такива случки имам впредвид, нещо нестандартно за което сте си мислили дали не може да се случи. Как би ви било най-приятно да се запознаят с вас или вие с някого?Първоначално написано от Bellatrix
Dr. Gregory House
моята мисъл за запознанство е малко тъпичкаа![]()
понеже мом4ето което харесам е по "обикновенно" понякога си стои самичък и като мина покрай него ма зяпа но както и да е все съм си мислела как "принцът на белия кон" ще дойде при мен докато и аз така си стоя на парното сама и ш бъде мн яко
![]()
ама тфа са мисли все пак
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
аз искам на моста на влюбенитеПросто някой да дойде да ме заговори....и така после да се разхождаме из НДК ии да си допаднем и така......ама тва няма да стане......
![]()
![]()
![]()
Мостът на влюбените да не е онова архитектурно чудо, което предоставя гледка към макдоналдс?
Първоначално написано от w0sh
![]()
да....къде другаде ще видиш такова нещо?
Много им се кефа особенно на колите и на задръстванията..мн е романтично...
Бз се....
![]()
![]()
Ем не просто си ме радва тоя мост.....
...Както си карам колелото в квартала...и сис лушам музика на MP4-ката...без да искам да изгубя контрол над колелото докато пред мен минава най-якото момче което съм виждала..Той да ми помогне да се изправя да ме заговори да попита как съм и да ме покани да отидем в близката сладкарница,после да ме изпратидо нас,да ми поиска телефона и да ми звънне на следващия ден да се видим пак...и т.н...![]()
![]()
[/u]
Ммм може би като едното старо време... да се блъсна в някое момче съвсем случайно (както съм си отплесната) ... ии като за черешка да си изпусна да кажем портмоненцето ии да се наведем и двамата да го вземем... да се праснем сладко по кратунките и да си кажем "Между другото аз съм .... "
Ееех тия филмчетаа...
Сещам се и за още варинатчета но нека си ги запая за мен..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За жалост не мога да го избягвам винаги, но се старая.Първоначално написано от babyvy
В метрото нали е гъчканицаи там случайно ръка да й попадне на височина около 1 метър и да ме пипне и да се влюби в докоснатото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нека да е нещо по странно и да стане без излишно мислене.КОгато бях на кънки за поледен път една от приятелките ми падна и едно момче и помогна да стане,беше много сладичък,показваше и как да кара.Много се забавляваха.Излизаха на кафе.е такива истории много обичам
сещам се за толкова много ситуации , че просто ме мързи да ги казвам![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Искам да излезе
от телефона като
Тринити от Матрицата
и да каже:Към уит ми май сан!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
сещам се за още едно лятото си бях харесала един и какво мечтаех![]()
та така ние живяхме на един етаж
и случайно попадаме в асансьора и изведнъж тока спира и аз се хващам за едно нещоо . . .
![]()
и така се запознаваме ама ръката случайно попада там да знаете от уплаха
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако искаш мога да тиПървоначално написано от My6mYLka
го уредя.
Ама ще трябва да консумираме
запознанството,нали знаеш![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
то мина и размина вече имам др мечтииПървоначално написано от BaiToq
![]()
![]()
По тази тема като си разчовъркам въображението мога да измисля поне 1000 начина!Ето няколко:
- давам й якето, което държа в раницата, дето съм го съблякал дето ми е горещо, ако на нея й е студено![]()
- ако не може да си спомни къде й е квартирата![]()
- да си намеря място, където да се скрия и да се окаже, че и тя се крие там![]()
- да съм сам в класната ни стая и тя да влезе, търсейки нейни приятелки
Особено спасяването на живот ще е култово запознанство![]()
Moje bi ... kogato si stoq sama v parka lqtoto i cheta kniga , nqkoi da doide da mi prekysne cheteneto i taka...
Ili na plaja , ako sluchaino (dano ne stava nikoga!!!) ili ne tolkova zapochna da se davq na plitkoto , nqkoi gotin batko da doide da me spasi ot vsichko![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Хех, добре се развива темичката
Да споделя моето виждане. Предпочитам аз да се запозная с някое момиче, но ще бъда много приятно изненадан ако тя дойде да се запознаем или инициативата е нейна.
За да е красиво е почти задължително да изглежда непринудено и един вид случайно. Затова ако видим в парка две или повече момичета с някой приятел отиваме да ги заговорим. Най-често причината е небивалия интерес на приятеля ми към книгата, която чете някоя от тях/мп3-ката/телефона/кучето/обувките etc. на някоя девойка. Всъщност няма значение коя от всички. Обикновено момичетата не вдигат гард при тази ситуация, разговора върви естествено, ние сме спокойни и естествени(или поне така изглежда). Няма точно определено време, което да си говорим но да речем след час всеки един от нас се е сближил с конкретна девойка и повеждаме групичката на кафе/разходка/да зяпаме някъде/да се снимаме и т.н. Телефоните отдавна са разменени под предлог че искаме да се видим и друг път с тях за да отидем някъде заедно(което трябва да е истина). От там нататък е ясно.
И така
Ситуацията не е проверена на 100 % но мисля че това ще е един доста приятен начин за момичето да се запознаеш с него.
Dr. Gregory House
Днес санувах другоОтиваме на съфорумна среща и отиваме на караоке и аз изпявам ето тази песен http://vbox7.com/play:47dc74a9 , ама кофти че не е в бг иначе щеше да го пробвам в най-скоро време
![]()