.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Мечтаното запознанство

Представете си следната ситуация: В момента нямате приятел. Какъв е начинът по който бихте искали да се запознаете с даден човек. Разбира се няма гаранция че точно той ще е Човека.

Опишете ситуацията, ако искате опишете и как не искате да се запознават с вас?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Изобщо не мога да си измислям ситуации... Не от липса на въображение, просто не вярвам че ще Го срещна.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    виж ся... аз си харесвам едно момиче... тя живее не много далеч (340-350 км)... пролетта отивам при нея и съм намислил как да я изненадам и всичко... отида ли там обаче всичко ще се обърка, сигурен съм! Затова не го мисля много... просто действам

Град
    Paradise
    В парка след като съм паднала в езерото Е, все някой трябва да ме извади като се има впредвид как плувам
    (Но аз сега си имам приятел).

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    В парка след като съм паднала в езерото Е, все някой трябва да ме извади като се има впредвид как плувам
    (Но аз сега си имам приятел).
    Ето такива случки имам впредвид, нещо нестандартно за което сте си мислили дали не може да се случи. Как би ви било най-приятно да се запознаят с вас или вие с някого?

Dr. Gregory House

моята мисъл за запознанство е малко тъпичкаа понеже мом4ето което харесам е по "обикновенно" понякога си стои самичък и като мина покрай него ма зяпа но както и да е все съм си мислела как "принцът на белия кон" ще дойде при мен докато и аз така си стоя на парното сама и ш бъде мн яко ама тфа са мисли все пак
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

аз искам на моста на влюбените Просто някой да дойде да ме заговори....и така после да се разхождаме из НДК ии да си допаднем и така......ама тва няма да стане......

Не съм мислила за това. Не е нужно да е нещо супер оригинално, просто да дойде и да звържеме някакъв разговор... Само да не ми каже "Може ли да се запознаеме?"
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от babyvy
    аз искам на моста на влюбените Просто някой да дойде да ме заговори....и така после да се разхождаме из НДК ии да си допаднем и така......ама тва няма да стане......

Мостът на влюбените да не е онова архитектурно чудо, което предоставя гледка към макдоналдс?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh

Мостът на влюбените да не е онова архитектурно чудо, което предоставя гледка към макдоналдс?
    да....къде другаде ще видиш такова нещо? Много им се кефа особенно на колите и на задръстванията..мн е романтично... Бз се.... Ем не просто си ме радва тоя мост.....

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    ...Както си карам колелото в квартала...и сис лушам музика на MP4-ката...без да искам да изгубя контрол над колелото докато пред мен минава най-якото момче което съм виждала..Той да ми помогне да се изправя да ме заговори да попита как съм и да ме покани да отидем в близката сладкарница,после да ме изпратидо нас,да ми поиска телефона и да ми звънне на следващия ден да се видим пак...и т.н... [/u]

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ммм може би като едното старо време... да се блъсна в някое момче съвсем случайно (както съм си отплесната ) ... ии като за черешка да си изпусна да кажем портмоненцето ии да се наведем и двамата да го вземем... да се праснем сладко по кратунките и да си кажем "Между другото аз съм .... " Ееех тия филмчетаа... Сещам се и за още варинатчета но нека си ги запая за мен..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

да....къде другаде ще видиш такова нещо? Много им се кефа особенно на колите и на задръстванията..мн е романтично... Бз се.... Ем не просто си ме радва тоя мост.....
    За жалост не мога да го избягвам винаги, но се старая.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Инкогнито
    В метрото нали е гъчканица и там случайно ръка да й попадне на височина около 1 метър и да ме пипне и да се влюби в докоснатото

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    нека да е нещо по странно и да стане без излишно мислене.КОгато бях на кънки за поледен път една от приятелките ми падна и едно момче и помогна да стане,беше много сладичък,показваше и как да кара.Много се забавляваха.Излизаха на кафе. е такива истории много обичам

Град
    < 33
    сещам се за толкова много ситуации , че просто ме мързи да ги казвам
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Искам да излезе
    от телефона като
    Тринити от Матрицата
    и да каже:Към уит ми май сан!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

сещам се за още едно лятото си бях харесала един и какво мечтаех та така ние живяхме на един етаж и случайно попадаме в асансьора и изведнъж тока спира и аз се хващам за едно нещоо . . . и така се запознаваме ама ръката случайно попада там да знаете от уплаха

My Smile is My Style

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    сещам се за още едно лятото си бях харесала един и какво мечтаех та така ние живяхме на един етаж и случайно попадаме в асансьора и изведнъж тока спира и аз се хващам за едно нещоо . . . и така се запознаваме ама ръката случайно попада там да знаете от уплаха
    Ако искаш мога да ти
    го уредя.
    Ама ще трябва да консумираме
    запознанството,нали знаеш
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    Ако искаш мога да ти
    го уредя.
    Ама ще трябва да консумираме
    запознанството,нали знаеш
    то мина и размина вече имам др мечтии

My Smile is My Style

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    По тази тема като си разчовъркам въображението мога да измисля поне 1000 начина! Ето няколко:
    - давам й якето, което държа в раницата, дето съм го съблякал дето ми е горещо, ако на нея й е студено
    - ако не може да си спомни къде й е квартирата
    - да си намеря място, където да се скрия и да се окаже, че и тя се крие там
    - да съм сам в класната ни стая и тя да влезе, търсейки нейни приятелки
    Особено спасяването на живот ще е култово запознанство

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Moje bi ... kogato si stoq sama v parka lqtoto i cheta kniga , nqkoi da doide da mi prekysne cheteneto i taka...
    Ili na plaja , ako sluchaino (dano ne stava nikoga!!!) ili ne tolkova zapochna da se davq na plitkoto , nqkoi gotin batko da doide da me spasi ot vsichko
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    В мислите на хората
    Хех, добре се развива темичката

Да споделя моето виждане. Предпочитам аз да се запозная с някое момиче, но ще бъда много приятно изненадан ако тя дойде да се запознаем или инициативата е нейна.

За да е красиво е почти задължително да изглежда непринудено и един вид случайно. Затова ако видим в парка две или повече момичета с някой приятел отиваме да ги заговорим. Най-често причината е небивалия интерес на приятеля ми към книгата, която чете някоя от тях/мп3-ката/телефона/кучето/обувките etc. на някоя девойка. Всъщност няма значение коя от всички. Обикновено момичетата не вдигат гард при тази ситуация, разговора върви естествено, ние сме спокойни и естествени(или поне така изглежда). Няма точно определено време, което да си говорим но да речем след час всеки един от нас се е сближил с конкретна девойка и повеждаме групичката на кафе/разходка/да зяпаме някъде/да се снимаме и т.н. Телефоните отдавна са разменени под предлог че искаме да се видим и друг път с тях за да отидем някъде заедно(което трябва да е истина). От там нататък е ясно.

И така

Ситуацията не е проверена на 100 % но мисля че това ще е един доста приятен начин за момичето да се запознаеш с него.

Dr. Gregory House

Град
    Враца
    Направо ме хваща срам
    еlsy

Град
    Инкогнито
    Днес санувах друго Отиваме на съфорумна среща и отиваме на караоке и аз изпявам ето тази песен http://vbox7.com/play:47dc74a9 , ама кофти че не е в бг иначе щеше да го пробвам в най-скоро време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си