.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Аз не спирам да си представям

Хех...ами аз обичам случайностите Много неща си представям ама сега нещо не мога да си ги спомня
    tAke a dIrty pIcture

Ми аз съм имала странни запознанства-докато си купувах кафе (ONDA RULZ ) и пред мен едно момче се чудеше кво да си купи и аз му викам Ванила лате,и той-пил съм го искам нещо ново! И така препопръчвах му,оказа че тоя човечец е опитвал абсолютно всичко и накрая просто каза "А между другото аз съм...(еди кой си...не помня )
    И друг път съм се запознавала с хова докато си купувам кафе така че явно тва е добър вариант. И в маршрутката съм се запознавала с момче.
    Забелязвам обаче че всички искат да се запознаят с някой докато ги спасяват от нещо... :P

Голям фен
    Аз съм в кенефа, хванало ме е рядкото щастие и гледам няма хартия. Почвам да викам heeeeeelp,heeeeelp, тя изскача и ми дава тоалетна хартия и после историята става за 18+

Вървя в парка, разхождайки кучето си и по едно време някой се блъска в мен с гръб (и аз обичам случайности) и аз изтървам кучето и то тръгва да бяга , момчето хуква да ми помогне гоним го заедно и накрая го хващаме и се заговаряме (извинявай дрън мрън ... аз съм еди кой си ....) тфа за мен е яко запознанство

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Vurvq si po plaja,spuvam se i padam i zad mene nqkakuv sladur mi pomaga da stana,hva6a me za rukata i mi kazva,4e sum mn prekrasna i posle naro4no se spuva i toi pada v/y men i se celyvame
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Мечтаното запознанство

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Представете си следната ситуация: В момента нямате приятел. Какъв е начинът по който бихте искали да се запознаете с даден човек. Разбира се няма гаранция че точно той ще е Човека.

Опишете ситуацията, ако искате опишете и как не искате да се запознават с вас?
    Абе аз да се запозная само....
    Отчаян съм
    Жените са кат картите-не ми влизат!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен
    Ооо, много е дълго за разправяне Големи филми правя...
    nicolepcd

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Vurvq si po plaja,spuvam se i padam i zad mene nqkakuv sladur mi pomaga da stana,hva6a me za rukata i mi kazva,4e sum mn prekrasna i posle naro4no se spuva i toi pada v/y men i se celyvame
    За да се спънеш,Бай Тоя
    трябва да ти е направил пиниза
    с спаднатия дюшек,зарит в пясъка
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    За да се спънеш,Бай Тоя
    трябва да ти е направил пиниза
    с спаднатия дюшек,зарит в пясъка
    6e 4akam s neturpenie da go napravi6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на glamouros

Re: Мечтаното запознанство

Представете си следната ситуация: В момента нямате приятел. Какъв е начинът по който бихте искали да се запознаете с даден човек. Разбира се няма гаранция че точно той ще е Човека.

Опишете ситуацията, ако искате опишете и как не искате да се запознават с вас?
    На тренировки. Винаги съм си представяла, че се запознавам с момче докато играя тенис. И той играе по-добре от мен.... и ала бала... стават някяк нещата...
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

az skoro ne sam mislila za tva ama toq na4in stra6no mi xaresa

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    В интерес на истината имам доста развинтено въображение и доста неща са ми в главата.Но да кажем разхождам си кучето в парка и изжеднъж то започва да си играе с някакво друго куче и така аз се запознавам със стопанина му.Или пък както повечето са написали да се запознаеш с някого след като те е спасил.А може просто докато си седя с някоя фр на кафе или пък в парка,някое симпатично момче,заедно с неговия приятел да дойдат и да ни заговорят,след което е ясно.Мн ме радват такива момчета,които поемат нещата в свои ръце и правят първата крачка,а не се срамуват и не чакат момичето!!!

Град
    МОЗЪК

ФИЛМИ ОТ МОЗЪКА.

МАЛЕ КВИ РОМАНИ Ш НАПИША Ш ВИДИТЕ ВИЕ !

ФИЛМИ ОТ МОЗЪКА.

В НЯКАКВА ДИСКОТЕКА СЪМ АЗ, АМА НИТО ТАНЦУВАМ НИТО НИЩО, ПРОСТО СЕДЯ КАТО ДЪРВО И ПИЯ, НО И ГЛЕДАМ ЗА МАЦКИ. ЕТО ЕТО, ИЗВЕДНЪЖ ПОГЛЕЖДАМ МАЛКО В СТРАНИ И ВИЖДАМ ЕДНО МНОГО ПРЕКРАСНО МОМИЧЕ. ТЯ Е МНОГО КРАСИВА. ТАМ Е ТЯ НА ЕДНА МАСА ГОВОРИ С ДВЕ ПРИЯТЕЛКИ И ЕДНО МОМЧЕ. СЛЕД НЯКОЛКО МИНУТИ НАЙ СЕТНЕ НИ СЕ ЗАСИЧАТ ПОГЛЕДИТЕ, АЗ НЯКАКВО ОТИВАМ И НЕ ИЗДЪРЖАМ, И Й КАЗВАМ "ТОЛКОВА СИ КРАСИВА" И НЯКАКВО И СМИГАМ[], АМА ТЯ НЯКАКВО ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА, И ИЗВЕДНЪЖ ИДВА НЕЙНОТО ГАДЖЕ, НЯКАКЪВ АНАБОЛИЗИРАН ГЛИГАН ЗАПОЧВА ДА МЕ БЛЪСКА И МИ ВИКА
    - "АМА ТИ МОЯТА ЛИ МАДАМА ИСКАШ ДА СВАЛЯШ А БЕ ПАРЦАЛ" - И АЗ МЪЛЧА И ПО ЕДНО ВРЕМЕ МУ КАЗВАМ ЧЕ НЕ СЪМ ЗНАЕЛ И МУ СЕ ИЗВИНЯВАМ, ТОЙ ЗАПОЧВА ДА МЕ БЛЪСКА ОЩЕ ПОВЕЧЕ, НАПРАВО ЧАШАТА ПРЕЛИВА, ИЗВЕДНЪЖ МИ ПОСЯГА ОБАЧЕ АЗ БЪРЗО МУ НАНАСЯМ СВЕТКАВИЧНИТЕ УДАРИ 1 И 2 [] И ЗА СЕКУНДИ ТОЙ ПАДА НА ЗЕМЯТА [], ПОСЛЕ ИДВАТ ОНЕЗИ ГЛИГАНИ ОХРАНАТА [] [] НЯКАКВО МЕ ОГРАЖДАТ И ЗАПОЧВАТ ДА МЕ УДРЯТ [][], АЗ МНОГО СЕ ЯДОСВАМ [] И СИ КАЗВАМ ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ И ХВАЩАМ ЕДИНИЯ МУ НАНАСЯМ УДАР 1,2, И 3 [] В ГЪРЛОТО И ТОЙ ПАДА НА ЗЕМЯТА НО ЗАД МЕН НЯКАКЪВ МИ ПРАВИ НЯКАКВА ХВАТКА И МЕ ЛОВИ ЗА ВРАТА, ПОСЛЕ ИДВАТ ОЩЕ [] [] И МЕ ИЗНАСЯТ ОТ ДИСКОТЕКАТА БЕЗ ПРОБЛЕМИ [][]. НАВЪН СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ УДРЯТ НО АТАКИТЕ ИМ НЕ УСПЯВАТ, АЗ ИМАМ ПРЪЧКА [] И ИМ НАНАСЯМ ЖЕСТОКИ УДАРИ...

ПОСЛЕ ИЗЧЕЗВАМ ДА СЕ ПРИБИРАМ В ХОТЕЛА, И ВЛИЗАМ В АСАНСЬОРА, НЯКЪДЕ 2ЧЕСА, АЗ СЪМ МНОГО ИЗМОРЕН И НАПУШЕН НО НЕ МИ СЕ ЛИЧИ ТОЛКОВА, И СИ ЗАТВАРЯМ ОЧИТЕ КАТО ГЛЕДАМ НАДОЛУ ВСЕ ЕДНО СА МЕ ОТРЯЗАЛИ ХИЛЯДА МАДАМИ НА ВЕДНЪЖ. НО ЗА ЕДИН МИГ КАТО ПОГЛЕЖДАМ ОТСТРАНИ ДО МЕН НЯКАКВА МАДАМА СТРАШНА ЧЕРВЕНОКОСА ПРИНЦЕСА МИ СЕ УСМИХВА. АЗ ШОКИРАН [] НЯКАКВО МИ СТАВА НЕУДОБНО, ЗАПОЧВА ДА МИ БИЕ СЪРЦЕТО [] ВСЕ ЕДНО Е ДИСКОТЕКА [TECHNO HARDCORE KICK], ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ ТЯ НАТИСКА НЯКАКВО КОПЧЕ И СПИРА АСАНСЬОРА, НЯКАКВО ГО БЛОКИРА, И ЛУДАТА ПРИНЦЕСА ВЗЕ ДА МИ СЕ ПРИБЛИЖАВА И ДА МЕ ЛОВИ ЗА РЪКАТА БЕЗ НИТО ХЪН-МЪН, АМА И АЗ ЗА МИГ КАТО Я ПОГЛЕДНАХ В ОЧИТЕ Й, СТРАСТНО Й СЕ НАХВЪРЛИХ КАТО РАЗГОНЕН ТИГЪР. ТЯ НЯКАК СИ ЗАПОЧНА ДА МЕ ЦЕЛУВА [] СУПЕР АДСКИ СТРАСТНО, ЧЕ ЧАК УСЕЩАМ УСТНИТЕ Й ЧЕ СА ТОЛКОВА ТОПЛИ ЧЕ НАПРАВО МЕ ИЗГАРЯТ, РЪЦЕТЕ Й СА НЕЖНИ, А САМАТА ТЯ Е ТОЛКОВА НЕЖНА И КРАСИВА, КАК УХАЕ НА ШАНЕЛ САМО, ТЯ ДОРИ Е В ЧЕРВЕНО...
    ИЗВЕДНЪЖ БЯСНО ЗАПОЧВА ДА МИ ПРАВИ ФРЕНСКА, АЗ [] НАПРАВО СЕ ПОБЪРКВАМ ОТ КЕФ, ПОЧТИ УМИРАМ ОТ СЪРДЕЧЕН УДАР, СЛЕД ТОВА ТЯ СПИРА ЗА МИГ, АЗ ПОЧВАМ ДА Я ЛИЖА ПО ВРАТЛЕТО И СЛИЗАМ НА ДОЛУ БАВНО, ДОКАТО СТИГАМ ДО ЗАЙЧЕТО, МММ И ТАМ ЗАПОЧВАМ ДА Я ЛИЖА [:P] БАВНИЧКО И ГЛЕДАМ КАК СЕ ПОБЪРКВА И ТРЕПЕРИ ОТ КЕФ, И ТОВА МИ ПРАВИ НЯКАКВИ ТРЪПКИ И НА МЕН ДА СЕ КЕФА ОЩЕ ПОВЕЧЕ... ПОСЛЕ БЕЗ ДА ГОВОРИМ НИТО ДУМА МЕ ЗАВЕЖДА ДО НЕЙНАТА СТАЯ, ТАМ Е НЯКАКВО МНОГО ЯКО МЯСТО СЪС ЧЕРВЕНИ ПЕРДЕТА, ПОКРИВКИ, СВЕЩИ АЛА БАЛА, АЗ ГЛЕДАМ КАТО ТЕЛЕ В ЖЕЛЕЗНИЦА АМА БЕЗ ТЯ ДА МE ВИДИ. СЛЕД МИГ ВЗЕ ДА МИ НАЛИВА НЯКАКВО ПИТИЕ БЕЗ ДОРИ ДА МЕ ПИТА, И НА ЛЕГЛОТО НАПРАВО ЗАПОЧВА ОТНОВО СТРАСТНО ДА МЕ ЦУНКА С ЕЗИК. ДОКАТО СЕ ЦЕЛУВАХМЕ ДОСТА ВРЕМЕ И БЯХМЕ ПОТНИ, ИЗВЕДНЪЖ СЕ СЪБЛЯКОХМЕ И СЛЕД ТОВА АДСКИ СТРАСТЕН СЕКС, ЯКО ЛЮБЕНЕ КАКТО СЕ ВИКА... АМА И АЗ СИ БЯХ ГЛЪТНАЛ ЕЗИКА, БЯХ ТОКОВА ОМАГЬОСАН ОТ МАГИЧЕСКАТА Й СТРАСТ ЧЕ ЧАК ЗАБРАВИХ ДА Я ПИТАМ КАК СЕ КАЗВА. [] НА ДРУГИЯ ДЕН СЕ СЪБУЖДАМ И ВИЖДАМ ЧЕ СЪМ У ДОМА,[] ДОКАТО СЕДЯ КАТО ДЪРВО И ГЛЕДАМ ТЪПО В ЕДНА ТОЧКА, ИЗВЕДНЪЖ ИЗБУХВАМ [] И ИЗВИКВАМ С ВСИЧКА СИЛА "ХИЛЯДИ КУРОВЕ ЗА МОКРИТЕ СЪНИЩА" [] [] []
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Адски много обичам да се разхождам на плажа и го правя често самичка... особено лятото...просто си мечтая както съм застанала на някоя тераска гледайки към морето и човека който обичам(сега само той ми е в главата и той е далеко) да дойде да мен и да ме попита как съм и да седя срещу него и да го гледам в очите безмълвна дълго време и после да го прегърна. А ако е някой непознат същата ситуация, но докато го гледам в очите да усетя топлина и да се влюбя.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от lunichkataaa
    В интерес на истината имам доста развинтено въображение и доста неща са ми в главата.Но да кажем разхождам си кучето в парка и изжеднъж то започва да си играе с някакво друго куче и така аз се запознавам със стопанина му.Или пък както повечето са написали да се запознаеш с някого след като те е спасил.А може просто докато си седя с някоя фр на кафе или пък в парка,някое симпатично момче,заедно с неговия приятел да дойдат и да ни заговорят,след което е ясно.Мн ме радват такива момчета,които поемат нещата в свои ръце и правят първата крачка,а не се срамуват и не чакат момичето!!!
    Дам, ето конкретен пример че момичетата обичат мъже с поведение на мъже, а не с поведение на кученца. Луничка имаш моите адмирации!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от lunichkataaa
    Дам, ето конкретен пример че момичетата обичат мъже с поведение на мъже, а не с поведение на кученца. Луничка имаш моите адмирации!
    Е,нз за другите момичета и не мога да кажа,тъй като не обичам да слагам всички по общ знаменател,но поне аз - да.

И да го мисля и да не го мисля по законите на Мърфи всичко ще се провали но кфо от тфа
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Еми,най-добре е да стане съвсем неочаквано..

емии в дискотеката когато пуснат някоя "мазна чалгия" и на повечето хора в диското им се повдигне настроението и сички почват да викат като идиоти(мисля че разбрахте че не слушам чалга)и аз да ида до бара да си взема за пиене и да видя някое хубаво момиче да не танцува ама това едва ли някога ще се случи

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    В метрото нали е гъчканица и там случайно ръка да й попадне на височина около 1 метър и да ме пипне и да се влюби в докоснатото

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    В метрото нали е гъчканица и там случайно ръка да й попадне на височина около 1 метър и да ме пипне и да се влюби в докоснатото

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от YeahItsMe
    емии в дискотеката когато пуснат някоя "мазна чалгия" и на повечето хора в диското им се повдигне настроението и сички почват да викат като идиоти(мисля че разбрахте че не слушам чалга)и аз да ида до бара да си взема за пиене и да видя някое хубаво момиче да не танцува ама това едва ли някога ще се случи
    е надявай се-то надеждата последна умира Хората в дискотеките не стоят за украса а танцуват :P
    иначееее толко различни начини мога да опиша,че ако почна да се филмирам няма да мога да спра

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не съм мислила за това. Не е нужно да е нещо супер оригинално, просто да дойде и да звържеме някакъв разговор... Само да не ми каже "Може ли да се запознаеме?"
    +1

Град
    Бургас
    на музикален концерт...
    да пея любимата си песен, той също да пее и случайно да се спогледаме...
    да продължим да пеем, но сякаш пеем за другия.. вгледани един в друг..
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си