.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер фен Аватара на vampirekiss
    Дам тези дни все си мечтая да се запозная с някои нов човек.Ами нямам особено богато въображение.

Примерно както си стоя на спирката и някои да ме попита за разписанието на някой рейс (този,който аз чакам) и от там да се запознаем.
    Друго.отивам да си взимам тонколони и тъй като понятие си нямам какви да взема някой секси магазинер да ми даде напътствия

На кафе с приятелки и ние като нахалитети отиваме и се запознаваме с младежите на другата маса.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Запознанство никога не съм си представяла.Може би,защото вярвам,че това става спонтанно.Не смятам,че трябва да се стремиш да стане като по филмите или по някакви клиширани начини.Важното е от това запознанство да излезе нещо повече в последствие.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    възродихме темата на бати!Само така-нагоре и напред...
    сега като се замисля,ще е сладко ако пак си взема куче докато го разхождам в парка ,моето куче да се заиграе с друго и да се окаже ,че стопанинът е голям бонбон-да се запознаем и да се заприказваме
    или пък на кино докато съм с приятелки ,в претъпкана зала с момчето до мен дето седи да се гледаме по време на целия филм и като свърши той да ме изчака пред залата,за да се запознаем
    ух,понякога съм ужасно романтична..чак се захаросвам

Град
    Пловдив
    Да стане случайно

Да ме блъсне танк и този, който го кара да е 100-годишен, да ме отлепи от асфалта. Няма ли да е романтично? Сигурно ще изглежда по-слабичка.

Важното е точно в този момент да не очаквам никакви запознанства..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от mewu
    az skoro ne sam mislila za tva ama toq na4in stra6no mi xaresa

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Vurvq si po plaja,spuvam se i padam i zad mene nqkakuv sladur mi pomaga da stana,hva6a me za rukata i mi kazva,4e sum mn prekrasna i posle naro4no se spuva i toi pada v/y men i se celyvame
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Никога не съм си мислела за така нареченото мечтано запознанство.Незнам за мен това не е то толкова голямо значение . Както дойде така.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ами имам голяма фантазия..но ще дам точен пример случило се с мен.Един ден ходех до социални грижи за детските но имаше адкси много навалица и предимно роми..но имаше едно момиче, което седеше и чакаше на втората опашка и няква циганка се опита да ме пререди и тя каза: "Почакай има човек пред теб" и аз си влязох и и благодарих естествено.След тва излязох да изпуша една цигара и един приятел трябваше да ме вземе, но и тя излезе и се спря да пуши на 1 метър от мене и аз и казах "Теб май немогат да те прередят" и така..започнахме да си говорим поне 30 минути. И в последствие разбрах, че момичето си има приятел и ми стана малко тъпо, но сега с усмивка се поздравяваме

Супер фен Аватара на fenasf
    За жалост една гадна kурва ми разби сърцето (ау к`ъв съм емоционален) и не си представям нищо романтично вече.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    40 Miles from the Sun
    Като по-малка с една приятелка се вкарвахме в такива филми - запознанства, любов от пръв поглед, бла бла. Всъщност няма абсолютно никакво значение как сте се запознали, важно е, че сте се запознали, u know. o_O (адския смисъл,знам)

Еми аз досега приятелка... или както някои казват "гадже" не съм имал нищо че съм на 13 нормално е... и заради това немога да си представя мечтаното запознанство но мога да кажа едно нещо.... стига да съществува това запознанство проблеми нямам :P
    Живота е такъв, какъвто е!

amiii minalata zima x0dixxme na k1nki i az edwa karah bqh se zasilila i se bl1snax ff edn0 mom4e too be6e mn0go xybaw0 pri bl1skaneto toi bykwaln0 me preg1rna i se zapoznaxme slet koeto wremeto swar6i qdoxme pizza razmenixme si skype i stanaxme gajeta ... i wse o6te sme
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    искам да дойде да ме намери на леглото майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Просто ей така на улицата спира и ме заговаря..
    Nike...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    За мен няма значение каде ще я срещна.Въпросът е да я срещна ,пък каде няма значение

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си