Хех, добре се развива темичката

Да споделя моето виждане. Предпочитам аз да се запозная с някое момиче, но ще бъда много приятно изненадан ако тя дойде да се запознаем или инициативата е нейна.

За да е красиво е почти задължително да изглежда непринудено и един вид случайно. Затова ако видим в парка две или повече момичета с някой приятел отиваме да ги заговорим. Най-често причината е небивалия интерес на приятеля ми към книгата, която чете някоя от тях/мп3-ката/телефона/кучето/обувките etc. на някоя девойка. Всъщност няма значение коя от всички. Обикновено момичетата не вдигат гард при тази ситуация, разговора върви естествено, ние сме спокойни и естествени(или поне така изглежда). Няма точно определено време, което да си говорим но да речем след час всеки един от нас се е сближил с конкретна девойка и повеждаме групичката на кафе/разходка/да зяпаме някъде/да се снимаме и т.н. Телефоните отдавна са разменени под предлог че искаме да се видим и друг път с тях за да отидем някъде заедно(което трябва да е истина). От там нататък е ясно.

И така

Ситуацията не е проверена на 100 % но мисля че това ще е един доста приятен начин за момичето да се запознаеш с него.