- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете кво да прая.!?
Значи..на 16 години съм и досега никога ама никога не съм имал гадже ,не съм се целувал, а камоли да правя секс...!Та работата е, че харесвам едно момиче от няколко месеца..ама има много неща които правят връзката между нея и мен така да се каже невъзможна..значи тя е в моя клас(това е първото) и има много повече опит от мене (в целуването, иначе е девствена) и дз само като видя тези факти някво ми става тъпо...дз..а пък аз не съм някъв грозен(много момичета са ми казвали че съм сладък,че имам много хубави очи (сини) и т.н.)..смисл ходя си по купончета нажулвам се яко там танци манци блабла ама дз..нз как да "зарибя" някое момиче..и ми е някво мн тъпо...а пък и забелязвам, че всички момичета на моята възраст или не всички ми повечето все с някви "батковци" се зарибяват..и примерно ся в даскало няма как да говоря с нея толкова мн щото е няква шумотевица...и нищо смислено не мои се каже..и си викам дай по скайп ша си пиша с нея ама нз кво да и пиша...абе някво мн ми е здухано като я гледам по цял ден..и знам че не мога да съм с нея...
дайте някви съвети..
Самоотпращаш се по най-класическо-бруталния възможен начин. Самоквалифицираш се като пълен загубеняк, който не може да върже две думи пред момиче, камо ли да излязат заедно. Как очакваш изобщо да бъдеш забелязан? Докато си с тая нагласа никой, ама наистина никой не може да ти помогне. Създай си малко самочувствие, подплати го с действия и ще видиш как нещата ще изглеждат далеч по розови.
Проблема ти е ниското себеуважение и вяра.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ми да прав си нямам никво самочувствие....нз що..Първоначално написано от valdesbg
Ами...ние ли да ти го налеем в главата?
Намери си начин, излизайте с приятели, заговаряй момичетата от твоя клас за нещо нормално, примерно коя задача трябва да направите, за следващия час я питай нещо. С другата се заговорете за някой филм примерно, там музиката кой кава слуша, кажи какво интересно намираш в купоните на които си бил, интересна случка разкажи, примерно как някой твой приятел се хванла на бас че изяде тортата без ръце, обаче се омазал целия и на път за банята се подхлъзнал, счупил новата ваза с орхидеите на майка му.... Или попитай я за домашен любимец, вържете после темата за твоя. Съберете се компания и играйте на нещо, белот, излезте на разходка след училище, идете на кафе, музей парка...Аз ли да ти измислям всичко?
Общата идея е да започнеш да общуваш с всякакви хора, главно момичета, защото ясно ти е проблем с тях. Така ще ти е вдигне самочувствието, самоуважението, социалния статус ще ти се подобри и другите подобни щуротии. А ако имаш и хубава дрешка по себе си - ще е в твой плюс.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ем аз не е хич да не говоря с момичета смисл говоря си иначе там излизаме от време на време и т.н...ама работата е че с момичета които не харесвам смисл само приатели сме ми е лесно да говоря ама с другите се здухвам някво..Първоначално написано от valdesbg
дайте още мнения..
нажулвам
Щом жулиш значи си достаъчно готин да я свалиш
Само от начина, по който пишеш ми става ясно защо не ти се получава
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
емии пич гледай да я заговориш за нещо, примерно за нещата , които харесва, покания на някой купон, на който ще ходиш, излезте на кафе, много вариатни има. Дръж се естествено, не й досаждай, и малко си повдигни самочувствието, защото иначе нищо няма да постигнеш, ако сам себе си не харесваш, няма как и тя да те хареса. Успех (:
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Ама ти сега като се притесняваш така че не си се целувал, да не останеш със "девствени усни" /както беше казъл някои от форума/
Няма да се притесняваш.. а и какво е значението когато е от твоя клас.. ?! Ако тръгнете секи ден ще можеш да я виждаш.. и не сега някой да каже: Да ама секи ден ще се виждат и ще си изчерпят това което могат да си кажат.. когато 2ма се обичат винаги има какво да си кажат.. и няма да пуска теми: Ми с гаджето ми се виждаме само 1 път в седмицата...
Така че пич, давай смелоНе се тревожи толкова.. аз бях предлагал на 1 от моя клас, нищо не се получи и след това 1 седмица малко трудно се гледахме ама след тва лафенето е на 6+. Та да не те интересува от нищо. Почвай малко помалкo да и показваш, че я харесваш
![]()
малко по конкретно...смисл от кое в начина ми на писане ти става ясно...Първоначално написано от nikinkaaa
@myNameIsImmortal
еми нали това ти казвам смисл тя е много хубава(е ся като я харесвам е нормално така да кажа,ама наистина е много хубава) и както други момичета малко от тях тръгват със свой връстници..
Щом е от твоя клас, значи и тя е на 16, ако не е оставала да повтаря или не е тръгнала от 6 години на училище.Първоначално написано от iwhswgrs
Това че повечето момичета не тръгват с момчета на тяхната възраст не е толкова вярно..Това е главно за момичетата които са на по 13-14 харесващи "готините батковци".. Като има момичета които вече на 16-17 години ходят с момчета, на тяхна възраст, малко по-големи от тях с 1-2 години, дори с момчета по-малки от тях.. разрови се и ще намериш имаше тема в която всеки казваше с колко години приятеля/приятелката му/и са са били по-големи от тях и имаше доста отговори "На моите години" ..
Така че ако не опиташ и само си стоиш нищо няма да стане.. Действай
![]()
ох.. няма ли най-накрая да разберете,че тия съкращения на думите са много дразнещи![]()
Научи се да пишеш.
Иначе по темата-Няма срамни неща.Отсега нататък просто давай смело,пък ако стане.... а ако не - здраве да е .![]()
Говориш като някой 'квартален' тарикат. Малко по-възпитано, моля. Никоя няма да се впечатли като и кажеш: " Хайде да се нажулим"Първоначално написано от iwhswgrs
ПС. Нищо лично![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
чесно казано това с нажулването незнам защо го написах попринцип тази дума не я използвам ама този път я използвах и аз незнам защо...Първоначално написано от nikinkaaa
emi priqtel4e vinagi si ima 1-vi put prosto budi sebesi i pri nikakvi ostoqtelstva nepokazvai 4e se prietsnqva6 nebudi stesnitelen pokaji mujko povedenie i re6itelnost moje da nese celune6 mn dobre 1-viq put ma ne e karq na sveta se pak 6e ima ceuva6 mn macki ! ^_^
Общо взето Аз съм момчето,което без крила е решилo да се качи на небето
Ами никой не се е родил научен... така че можеш да опиташ... нищо не губиш ... а за целувките ако се случи прави това което прави другия ии ще хванеш такта...Заговаряй я за каквото се сетиш... е нещо смислено де...
Първо в оченцата... после в скайп-ето ...
Няма страшно... престраши се...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не разбирам какво му е толкова притеснителното да заговориш едно момиче.Първо се сближи с нея, намерете общи теми и след това ела да пишеш във форума.НЕ си предприел нищо все още и си в окаяно положение-ако искаш иди и просто й кажи, че е много красива или че е достойна за харесване-поне е начало.Ако тя не те харесва или ако те харесва, обаче не всмисъл да иска да ходи с тебе, то ще си проличи. Пък може да си красив, обаче ква е гаранцията да те харесват, ако си духач и ръсиш простотии?(не казвам че го правиш)Трябва и характера да помага много-един поглед=една стрелба=едно момиче=един шанс=един опит. Всичко се редува. Дано да си разбрал нещо от съветите ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем то не е като да не говоря с нея ...смисл и комплименти съм и правил...ама дз..
Незнам накъде вървят нещата ,но ще ти кажа само едно-НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ.
Иначе я се вземи в ръце и го карай малко по-мъжки,тоест имаи са самочуствие и то ще си дойде от самосебе си всичко![]()
Успех!
Усмихни се
добре ..примерно ако я поканя на среща къде да я заведа???досега не съм канил никога момиче на среща и незнам какво трябва да правя ?
Заведи я на кафе,после може би на няква разходка из парка иии говорете си през тва време,опознайте се добре и такам ^.^
Actions speaks louder then words .. >.<
добре не може ли вместо кафе някъде другаде дз кино незнам щото това кафе...Първоначално написано от vesSynkaa
еми да може естествено ,, като излезнете я попитай къде иска да ходите и където поиска там отидете , не е задължително да ходите на кафе ,просто това ми хрумна за идея![]()
Actions speaks louder then words .. >.<