Значи..на 16 години съм и досега никога ама никога не съм имал гадже ,не съм се целувал, а камоли да правя секс...!Та работата е, че харесвам едно момиче от няколко месеца..ама има много неща които правят връзката между нея и мен така да се каже невъзможна..значи тя е в моя клас(това е първото) и има много повече опит от мене (в целуването, иначе е девствена) и дз само като видя тези факти някво ми става тъпо...дз..а пък аз не съм някъв грозен(много момичета са ми казвали че съм сладък,че имам много хубави очи (сини) и т.н.)..смисл ходя си по купончета нажулвам се яко там танци манци блабла ама дз..нз как да "зарибя" някое момиче..и ми е някво мн тъпо...а пък и забелязвам, че всички момичета на моята възраст или не всички ми повечето все с някви "батковци" се зарибяват..и примерно ся в даскало няма как да говоря с нея толкова мн щото е няква шумотевица...и нищо смислено не мои се каже..и си викам дай по скайп ша си пиша с нея ама нз кво да и пиша...абе някво мн ми е здухано като я гледам по цял ден..и знам че не мога да съм с нея...

дайте някви съвети..