.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от SexyChild
    Благодаря на всички ви, че написахте нещо по въпроса.

Та ето я и моята историйка.

Преди 2 години (септември месец, 2007г.) бях на гости на леля ми във Варна. Тогава се запознах с едно момиче, с което съм и до момента. Бях там кратко време понеже се налагаше да се връщам заради даскало. Но както и да е, взех й скайпа и си пишехме до декември месец, когато зимната ваканция отидох. Естествено тръгнахме. Следващите 6 месеца бяха малко мъчителни понеже нито веднъж не се видяхме. Но това мина. Юли месец се видяхме отново. След това срещите ни зачестиха. 1 месец от лятната ваканция прекарах там. Беше просто невероятно. С усмивка си спомням за тези моменти. Както и да е, започна училище и вече не се виждаме толкова често. Понеже са ми роднини, аз мога да ходя всеки уикенд там. Но го правя през 1-2 седмици и прекарваме винаги цялата почивка. Взехме си карти, с които си говорим безплатно през цялото време и по скайп не се случва да си пишем. Имам й пълно доверие, както тя на мен. Знам, че може да прозвучи малко банално, но тя е човекът, който винаги съм мечтал да срещна. Умна, наистина много красива, и най-важното е, че въпреки своя уникален външен вид, не е к***а и никога до сега не ми е изневерявала. Излиза си с приятелки, а рядко стои на компютъра, понеже си говорим и тя ми казва, че не вижда смисъл да стои на него, след като може да си говори с мен, а не да си пишем, т.е. не се занимава с други момчета.

Винаги съм мечтал за подобна връзка, но най-големият недостатък е, че тези 100 километра (Бургас - Варна) ме убиват мъчително! Имам чувства към нея, заедно сме от година и 2 месеца. Най-интересното е, че до сега НИТО веднъж не сме се карали! В перфектни взаимоотношения сме.

Обаче усещам как имам нужда от човек до себе си. Човек, с когото мога да имам същите взаимоотношения, но да се виждаме всеки ден и когато имам нужда, дори и посред нощ да е, пак да можем да се видим. Наистина ми е страшно гадно. Излизам си с приятели, ходя по дискотеки, но не е същото. Всичките ми приятели си имат гаджета и когато ги видя заедно, просто ми става страшно тъпо и не мога да се държа по същия весел и забавен начин, по който всички ме познават и знаят що за човек съм. Наистина имам нужда от някого до себе си!

Повечето ми приятели не могат да ме разберат, казват ми: "Щом искаш да си с нея, тя дори и да й изневеряваш, пак няма да разбере." Не мога така!!! Не мога да лъжа, не мога да лъжа човека, към когото имам толкова силни чувства.

И ако все пак ви интересува, аз съм на 16, тя е на 15.

Не знам какво да правя, наистина се чувствам страшно самотен и ми е ужасно празно.
    тфа е гадно моята история е подобна...
    не знам какво да ти кажа...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Мисля,че не са удачни.
    Поне за мен.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на galu6a
    възможни ,но трудни нужна е голяма ЛЮБОВ
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Оо не.. това са връзки, които в повечето случей са обречени..
    Дали бих за захванала с такава връзка - не и не!
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Само едно ще ти кажа-ОЧИ,КОЙТО НЕ СЕ ВИЖДАТ СЕ ЗАБРАВЯТ!
    Усмихни се

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Trqbva horata da bydat mnogo silni i trqbva naistina da imat silni chuvstva edin kym drug. Trqbva da sa naqsno kakvo gi ochakva i dali mogat da se spravqt s tova . Ima mnogo predpostavki , no vsyshnost az sym tvyrdo ZA takiva vryzki.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Trqbva horata da bydat mnogo silni i trqbva naistina da imat silni chuvstva edin kym drug. Trqbva da sa naqsno kakvo gi ochakva i dali mogat da se spravqt s tova . Ima mnogo predpostavki , no vsyshnost az sym tvyrdo ZA takiva vryzki.
    Съгласна

za men vruzkata ot razstoqnie ne e vruzka.Nqma kak da se poddurja taka.Nemoje6 da ima6 vqra na nikogo neznae6 kvo pravi tq ili toi kogato ne ste zaedno.moje da ti kazva obi4am te v liceto a zad gurba ti da spi s druga.kakto se kazva PRED TEBE MILITE O4I4KI ZAD TEBE GROBA TI KOPAE.....

Пълна загуба на време и търпение..

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Основното в тези връзки е да дадеш сърцето си на някой с надеждата,че няма да го разбие,много доверие,много компромиси ако си сигурна в човека и той си е доказал,че държи на теб,че не му е през... за вашата връзка,то тогава тя може да е напълно успешна.Понякога адски много ти липсва искаш да го гушнеш да го целунеш.Плачеш тръшкаш се но след това се усмихваш защото знаеш,че този човек е там и също мисли за теб.

Senior Member Повече от фен Аватара на MadeInChina
    Няма такова нещо... в много малко случаи може да се получи връзка от разстояние.

разстоянието за любовта е като вятъра за огъня.... Ако е силна ще се разпали.... ако е слаба ще угасне
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    разстоянието за любовта е като вятъра за огъня.... Ако е силна ще се разпали.... ако е слаба ще угасне
    мн точно...
    а imfamous е права

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Връзка от разстояние... Пълни глупости...

НЯМАТ БЪДЕЩЕ! На единия винаги му писва и прави "глупост"....
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не е за мен такава връзка.
    Макар че сега като се замисля по-скоро зависи от човека защото с бившия ми приятел знам че просто нямаше да просъществува връзката ни ако аз си бях тука а той в Кипър но пък познавах друг мъж с който бях готова да се пробвам...
    И въпреки всичко предпочитам любимия да си е до мен и дори да не се виждаме често да знам че винаги мога да отскоча до тях да го нагушкам

Град
    МОЗЪК
    РЯДКО СЕ ПОЛУЧАВАТ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Град
    Варна
    Аз съм имала такава връзка...и наистина е много трудно няма смисъл да се мъчим само

веднъж пробвах...не се получи втори път не смятам и да пробвам

Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Излез от филма, моля те. Чула някаква реплика и веднага да я каже. Едно са романтичните комедийки, а друго реалността. Извинявай, ако съм по-груба, но подобни нереални и заучени фразички са тотално безсмислени.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    spored men nqma badeste takava vrazka

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Основното в тези връзки е да дадеш сърцето си на някой с надеждата,че няма да го разбие,много доверие,много компромиси ако си сигурна в човека и той си е доказал,че държи на теб,че не му е през... за вашата връзка,то тогава тя може да е напълно успешна.Понякога адски много ти липсва искаш да го гушнеш да го целунеш.Плачеш тръшкаш се но след това се усмихваш защото знаеш,че този човек е там и също мисли за теб.
    +1 \/
    Вярно,че подобни връзки са адски трудни,но не и невъзможни А и докато човек не опита няма да разбере дали имат бъдеще или не

Град
    < 33
    Искаше ми се да мога да кажа , че имат бъдеще , но ..
    Знам кво е и аз съм имала и просто .. Гадно е да не можеш
    всеки ден да го целунеш,прегърнеш,докоснеш .. ;[
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен
    (Хм...що ли ми се струваше,че съм писала в тая тема... явно не съм )както и да е.. :Ь
    Моята връзка е такава..или май вече мога да кажа БЕШЕ такава до преди седмица,две някъде От май 2007 се заформиха едни по- специааални отношения с едно момче в един форум и от тогава до сега 300 километра между нас не са ни спряли да се обичаме,макар да се виждахме 2,3 пъти месечно. Иии така сега е февруари 2009 и той се премести в София и се залавяме с наваксване на времето

И така освен,че си излях душата...да кажа все пак - Всичко зависи о обстоятелствата и хората...както виждате е съвсем възможно и може да се получи много по-здрава връзка,отколкото и ако бяхме съседи

Връзките от разстояние са трудно нещо, но не и невъзможно.
    Внимание!!! Не е за ревнивци!
    Слушам тежка музика, за да ми е леко на душата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си