.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

БЕЗ КОНДОМ(!)(?)(!)

Какъв е шансът да забременея, ако правя секс без кондом, но той не свърши в мен?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    шанс винаги има,главата на раменете ти е за мислене не за украса.Мисли какво правиш.

Re: БЕЗ КОНДОМ(!)(?)(!)

Ами има шанс . . . (особено ако си в овулация...)

Град
    Shumen
    Vinagi ima veroqtnost.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Бременна си

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Шанса може да мъничак но си го има..ако си в овулация този шансс се увеличава многократно по добре не рискуваи.Пази се с противозачатачни или с песари!

Може и минимален,но шанс има.Така че по добре се пазете

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    шанс винаги има,главата на раменете ти е за мислене не за украса.Мисли какво правиш.
    + задължително кондом,после да няма тема
    ''да взимам ли ескапел''
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на nymphadora
    ХОРА,ПРАВЕТЕ СЕКС ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ!
    Освен да забременееш,може да хванеш и некоя болест,а нали знаеш,че тя не минава от пиене на хапче..

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Е нали не е свършил в теб, тогава какъв е проблемът?!?!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Няма как да знаеш дали ще свърши или не в теб..дори и да не иска винаги в последния момент може да стане гаф..така че с кондом

Cruel Intentions

ako 100% e sigurno che ne e svarshil v teb nqma nikakva veroqtnost da zabremeneesh no mojesh da si lepnesh mn bolesti za tva s prezervativche si go pravi i tva e
    I'm the one Love me ...

Град
    Асеновград, България
    Е то сега в проценти не можем да ти отговорим, но въпреки малка възможността си я има, ако няма предпазни средства.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    щом е без презерватив шанс винаги има.То това не става толкова лесно де,щото има хора дето с години опитват и пак нищо. Но за да си сигурна винаги използвай предпазни средства!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Шанс има и с преверватив ... Никой нетод не е 100 % сигурен ( освен стерилизацията ) , а този е най - опасния ... Защотото ако момчето не се контролира достатъчно добре и не съумее да го извади в мига преди еякулацията и белята става. Ако ще го правиш без презерватив поне използвай противозачатъчен гел или свещички.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    с презерватив има шанс,ако се скъса и той свърши в нея иначе с презерватив не виждам друг шанс да има да забременее.най-добре си слагай презерватива да си спокойна

шансът е следния, на нас са ни са се късали 2 прецерватива и не съм свършвал в нея, единия път не бях усетил, втория път, открих дупчицата накрая и в двата случая се прежалихме и купихме хапче мислете с главите си, но не с тези между краката

а вие като купувахте хапчетата мислихте ли с главите си.това да не е хапче,което трябва да се пие всеки месец.знаеш ли колко е опасно за приятелката ти.нарушава и хормоналното развитие.не си мислете,че от ескапел няма последици.помага за едно,но много вреди на друго.според мен повечето си вкарвате големи паранои.бебе не става толкова лесно.ако не си свършвал в нея защо момичето да се тъпче със силни и вредни хапчета

а защо мислиш,че от хапчето неможе да стане нещо лошо.да не би само бременността да е лошо нещо?боже направо като гледам темите чукам на дърво да не ми се случват такива недообмислени неща

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от spleskanqk
    Бременна си

Абе луди ли сте?Че има шанс винаги има.Особено ако правиш секс с някъв путьо на 14,15 години дето не знае к'во и кога да прави.Хах...
    Вие пък как наплашихте момичето...много на сериозно приемате презентациите на БМЧК в даскало.

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Цитирай Първоначално написано от spleskanqk
    Бременна си

Абе луд ли сте?Че има шанс винаги има.Особено ако правиш секс с някъв путьо на 14,15 години дето не знае к'во и кога да прави.Хах...логично е да е по-добре с презерватив.В
    Вие пък как наплашихте момичето...много на сериозно приемате презентациите на БМЧК в даскало.
    презентацията трябва да се приема насериозно тя е все пак,за да те образова ама никой неможе да каже "бременна си" или обратното "не си бременна" само те си знаят какво кога и как са го правили.тук сме да даваме съвети не диагнози

Град
    Перник
    С моята приятелка 1г вече правиме секс без кондом и още не съм баща.. важно е момчето да е сигурно в себе си въпреки че и при мен са ставали грешки :P Бтв чувал съм че може от това влажното което пуска момчето да изпрати сперматозоит в яйчниците на жената... нз до колко е вярно при мен за сега не важи
    Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!

Абе като не използвате презерватив поне използвайте хапчета или си сложи спирала. И сега да не се намери някой да каже, че не се слага спирала преди раждане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си