.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

трошете си главите.. бог ви създал вагини вие се ебете там от дето серете..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Стига сте лъгали сега. Аналния секс е в правото черво.

Отиваш в аптеката и си купувам Лидокаин спрей. Пръскаш си около сфинктера и след 5 минути си готова за анален секс - може да ти скъса гъзЪ от ебaне - няма да усетиш!

Ама то целта на аналния е да те боли де!
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    както съм казвала и в друга тема- гъза е за неща,които излизат,а не които влизат

Re: Приятелят ми иска анален секс, но мен ме е страх...

Цитирай Първоначално написано от mi6eto5
    моят приятел иска да правим анален секс но мен ме е страх че ще ме боли,а искам да му доставя това удоволствие.помогнете ми

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника
    Е ако ще го правиш само за негово удоволствие,а на теб да ти е гадно няма смисъл.. и той ако знае,че те е страх не би трябвало да те насилва... ако ти не си промениш нагласата към това по-добре на прави нищо

Re: Приятелят ми иска анален секс, но мен ме е страх...

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от mi6eto5
    моят приятел иска да правим анален секс но мен ме е страх че ще ме боли,а искам да му доставя това удоволствие.помогнете ми

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника
    Е ако ще го правиш само за негово удоволствие,а на теб да ти е гадно няма смисъл.. и той ако знае,че те е страх не би трябвало да те насилва... ако ти не си промениш нагласата към това по-добре на прави нищо
    ако те уважава и държи на теб - след като му кажеш, че не искаш , би трябвало да те уважи и да не настоява

Мега фен Аватара на Infinity
    Ако неискаш няма смисъл да го правиш...а пък той от негова страна ако те обича ще те изчака дотогава когато се почувстващ готова
    To infinity and beyond.

Град
    раЯ.. (:
    Болката зависи от дебелината на члена, но почти винаги си я има, ама са неописуеми болки..тва напрво имаш чувстото, че ще те сцепи. НЕ препоръчвам ! Ако приятелят ти знаеше какво ти коства на теб това удоволствие за него, едва ли ще продължи да настоява
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Ако те е страх не му давай .. Би трябвало да те разбере ;]]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Не боли толкова..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    In the middle of Nowhere
    Щом те е страх не го прави...Какво и да ти кажат в този форум няма да спреш да се страхуваш...Може така да си мислиш,но вътрешно ще има страх,които ще е*е майката на цялата работа...Направи го по твоя желание,а не защото приятелят ти така искал...Той може да си го нач*ка,защото става въпрос за теб и ти сама решаваш...Аз ако бях на теб не бих му дала..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Paradise
    Като те е страх и не можеш да се отпуснеш, ще те боли повече и няма да ти е кеф. А не мисля, че на приятеля ти ще му стане нещо, ако не прави анален. Недей.
    ПП. Лично мнение: Гнус ме е от анален секс. Каквото ще да прави с мен друго, дупето не си го давам.

Приятелят ти много иска, така му кажи
    Живота е песен, внимавай как я изпяваш!

http://friend.ipbfree.com FRIENDS FOREVER (H)

Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Като ти гледам ника и си мисля, че сигурно на около 14-15. Що не вземеш да се размислиш над някой други по-полезни неща от живота, вместо да се чудиш как приятеля ти да ти го вкара в задника!
    nabor 93 sa 16 ve4e
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Като ти гледам ника и си мисля, че сигурно на около 14-15. Що не вземеш да се размислиш над някой други по-полезни неща от живота, вместо да се чудиш как приятеля ти да ти го вкара в задника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си