- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми иска анален секс, но мен ме е страх...
трошете си главите.. бог ви създал вагини вие се ебете там от дето серете..![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Стига сте лъгали сега. Аналния секс е в правото черво.
Отиваш в аптеката и си купувам Лидокаин спрей. Пръскаш си около сфинктера и след 5 минути си готова за анален секс - може да ти скъса гъзЪ от ебaне - няма да усетиш!
Ама то целта на аналния е да те боли де!
Grumpy old madman
както съм казвала и в друга тема- гъза е за неща,които излизат,а не които влизат
Е ако ще го правиш само за негово удоволствие,а на теб да ти е гадно няма смисъл.. и той ако знае,че те е страх не би трябвало да те насилва... ако ти не си промениш нагласата към това по-добре на прави нищоПървоначално написано от mi6eto5
![]()
ако те уважава и държи на теб - след като му кажеш, че не искаш , би трябвало да те уважи и да не настояваПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Ако неискаш няма смисъл да го правиш...а пък той от негова страна ако те обича ще те изчака дотогава когато се почувстващ готова
To infinity and beyond.
Болката зависи от дебелината на члена, но почти винаги си я има, ама са неописуеми болки..тва напрво имаш чувстото, че ще те сцепи. НЕ препоръчвам! Ако приятелят ти знаеше какво ти коства на теб това удоволствие за него, едва ли ще продължи да настоява
![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Ако те е страх не му давай .. Би трябвало да те разбере ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Щом те е страх не го прави...Какво и да ти кажат в този форум няма да спреш да се страхуваш...Може така да си мислиш,но вътрешно ще има страх,които ще е*е майката на цялата работа...Направи го по твоя желание,а не защото приятелят ти така искал...Той може да си го нач*ка,защото става въпрос за теб и ти сама решаваш...Аз ако бях на теб не бих му дала..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Като те е страх и не можеш да се отпуснеш, ще те боли повече и няма да ти е кеф. А не мисля, че на приятеля ти ще му стане нещо, ако не прави анален. Недей.
ПП. Лично мнение: Гнус ме е от анален секс. Каквото ще да прави с мен друго, дупето не си го давам.
Приятелят ти много иска, така му кажи
nabor 93 sa 16 ve4eПървоначално написано от Mr_Crowley
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Първоначално написано от Mr_Crowley