.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна

Има ли жени, които...

...биха искали да правят така да се каже цял живот секс, без да желаят да имат деца и семейство? В смисъл може ли мъж да си намери интимна приятелка с която да живее цял живот, но да не се женят или поне да се оженят, но да нямат деца? Или на жените им е вградено да не спират да мислят за деца/семейство? Възможно ли е да си намеря такава приятелка се чудя или, ако трябва да съм щастлив с една жена задължително ще трябва да имаме деца? Просто съм убеден, че не бих искал деца макар и да съм млад си го знам просто! Така го чувствам.

Със сигурност има такива. Всеки човек е различен и всеки има своите предпочитания ....
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

Spored men na opredelena v1zrast vsqka jena po4va da misli za deca
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако не беше приятелят ми, нямаше да мога да мисля за деца и семейство като моето бъдеще. За съпруг може би, но в мечтите ми нямаше да има дете. То не се връзва с професионалния път, който съм избрала.
    Но както казаха по-горе, няма невъзможни неща.
    Той ми представя така примамливо красива гледка от наш съвместен живот с дете, че аз се чувствам комфортно, като наблюдавам себе си в тая картина.
    Така, че, пич, винаги можеш да намериш жена, която не иска, или жена, която заради теб ще се откаже от дете.
    Ама още си малък може би, и ти винаги можеш да се промениш заради жена.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Има такива жени и се наричат дърти моми,а такива като теб дърти ергени.
    Според мен разсъждаваш много глупаво....
    На колко си?
    Тъпо е да не създадеш поколение.За бога има хора които искат,но нямат възможност да имат дечица и биха дали какво ли не...а жив и здрав (предполагам) младеж като теб да не мисли за в бъдеще и изобщо да има деца е просто .... незнам нямам думи.

За брак може и да намериш такава. Но в хората, както мъжете, така и жените, е генетично заложено желанието да оставят поколение. То идва от инстинкта за съхранение на рода. Така че надали ще намериш такава, а и надали ти ще мислиш така цял живот.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Има такива жени и се наричат дърти моми,а такива като теб дърти ергени.
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Фен
    Град
    promenlivo
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

Има ги всякакви. така, че не се безпокой. На този етап мислиш така, но почти сигурно и твоето мислене ще се промени.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ами сигурно ще намериш такава.има ги всякакви.ама ти пък как не искаш да имаш поколение,най-голямата радост в живота.какво ще си постигнал в живота си,ако нямаш деца?

Град
    The Land Of The Doomed
    Смисълът на живота е да живееш, за да оставиш поколение след себе си и да продължиш вида си. Не, не мисля, че ще намериш момиче, което да не иска да има дете.

Град
    Hate City Sofia.
    Цитирай Първоначално написано от Шепот
    Със сигурност има такива. Всеки човек е различен и всеки има своите предпочитания ....
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    Paradise
    Сега не искаш деца (нормално), но след 20тина години максимум и ти ще си мечтаеш как на старини внучето ще идва да си играе с тебе и сина или дъщерята ще се грижи за тебе.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Сега не искаш деца (нормално), но след 20тина години максимум и ти ще си мечтаеш как на старини внучето ще идва да си играе с тебе и сина или дъщерята ще се грижи за тебе.

Пфф като чета тия работи и хич не ми с иска да остарявам...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Има ли жени, които...

Споко, памперсите не миришат толкова. А по филмите лъжат, не им вярвай.

Друго нещо, на което можеш да обърнеш внимание - научи се да не се страхуваш да поемаш отговорности. Зрелия човек по това се различава от тиийновете. И всичко ще е по хубаво.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Има ли жени, които...

Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    ...биха искали да правят така да се каже цял живот секс, без да желаят да имат деца и семейство? В смисъл може ли мъж да си намери интимна приятелка с която да живее цял живот, но да не се женят или поне да се оженят, но да нямат деца? Или на жените им е вградено да не спират да мислят за деца/семейство? Възможно ли е да си намеря такава приятелка се чудя или, ако трябва да съм щастлив с една жена задължително ще трябва да имаме деца? Просто съм убеден, че не бих искал деца макар и да съм млад си го знам просто! Така го чувствам.
    Само един пълен егоист може да го каже това нещо. Дано с годините разбереш, че семейството и най-вече децата правят живота ти пълноценен. Като одъртееш и не ставаш вече за хай лайф и дискотеки, кой ще е този, който наистина го е грижа за теб? Това е най-малкото. Дано някога осъзнаеш, че децата са най-хубавото нещо, което би се случило в живота ти. Те са изпитание, с което ще се гордееш след време. Може да е рано, може и да е късно, но повярвай ми да си стар ерген без семейство и деца не е хубаво... Жената може и да те зареже, но това което възпиташ в децата никога няма да те зареже..... Абе какво уча някакъв 20 годишен човек на морал. Просто един ден си спомни какво съм написал.

едит: Копирай ми коментара и си го запиши на текстов файл в компютъра и някой ден след 5-10 години пак го прочети.

..KATO ZAOBICHASH NQKOI DEN nqkoq svoq bydehta priqtelka,togava pak pishi che ne iskash deca i semeistvo

ima
    I'm the one Love me ...

Просто не се чувстваш готов за деца и семейство, затова говориш така. Рано ти е, но и това време ще дойде някой ден, когато ще виждаш жената до себе си, като твоя обична съпруга и грижовна майка на децата ти. Ще го усетиш... но това ще стане с времето. Сега не се затормозявай с глупости.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

kat spre da ti stawa pi6kata kwo 6a prai6

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    ..KATO ZAOBICHASH NQKOI DEN nqkoq svoq bydehta priqtelka,togava pak pishi che ne iskash deca i semeistvo
    Напълно подкрепям написаното

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Е всякакви случай има познават се от 10 години 5 живеят заедно и не искат да се женят Аз поне искам да си се оженя да си имам 2-3 деца и да си е супер всичко

Със сигурност има и такива...
    Но не мислиш ли, че е по-нормално когато един мъж и една жена са заедно и се обичат да искат да създадът семейство...
    Все пак децата са плод от любовта на мъжа и жената /или поне така е редно....въпреки че на последък.../... Когато живееш с една жена и се обичате няма ли да ти се иска да имаш деца от нея и обратното /на една жена също ще и се иска да има деца от мъжа, който обича/...
    Ето защо аз смятам, че е възможно..., но не правилно

Maika mi ima edna takava priatelka , jenena e ve4e pove4e ot 10 godini i nai veroqtno e prehvurlila 40 i ne iska da ima deca ( a mom4eto iska no se otkazva zaradi neq) i takaaa no tova ako pitate men e pulen egoizm ot neina strana !

Град
    Wonderland
    Има такива,но повечето от жените искат да имат семейство,сега може да не го осъзнават,но когато биологичният часовник започне да тик-така,тогава сексът остава на заден план,пък и човек не е вечно млад и жизнен,един ден ще има нужда от подкрепа:деца,внуци,а няма да ги има,защото е решил да бъде егоист и да се грижи за себе си и за собствените си нужди цял живот.Човек е създаден да създава,да остави нещо след себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си