- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли възможност да е станал гаф?
Знам че ще е поредния тъп въпрос,сигурна съм че много пъти е задава но повярвай те ми мн сам притеснена да се ровя из темите.
Та случея е следния:правих секс с приятеля ми и той така и не пожела да сложи презерватив(не ме питай те защо тогава съм му позволила да прави нещо и аз незнам)та той каза че не е свършил в мен и въпроса ми е възможно ли е да е станал гав?само за уточнение казвам че повече от час го правихме и дори имаше моменти в които просто члена му беше в мен без д аправи некви дрижения...уф надявам се да сте ме разбрали...кажете ми възможно ли е да е станал гафа?надявам се да не е мн дразнеща темата но имам нужда от съвет...мерси предварително
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
За да си сигорна си изпии един Ескапел и др път си купи противозачатъчни да си сигурна
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
ако не свършил в теб няма за кво се тревожиш но ако изкаш си купи ескапел
Ако не е свършил в теб,няма за какво да се притесняваш.
ако не е свършил в теб няма страшно,за да си по спокойна 1 седмица след аакта тестче и всичко ще излезне на яве
Браво.. не знаш защо си му позволила.. Умно........ А той защо ********* е отказал да сложи презерватив!?!?!?!? ... Следващия път му кажи или презерватив, или НЯМА СЕКС!!!!!!!!!!!!!! ... Разбира се, че има вероятност ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Бе кви са тези постове ,да си купува ескапел,ако е свършил в нея чак тогава,ако не е ,няма смисъл ,това да не са ви некви бонбонки да си ги лапате хапченцата.Има си рискове ейййй.Прочетете ги преди да поствате.А и другото което няма да ти навреди ще е едно тестче няколко дни след секса тъй да кажем 5 дни примерно след секса
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Какво по-точно трябва да означава "той каза че не е свършил в мен" ти пияна ли беше ? В теб ли свърши или не ?
Ако не е вероятността да е станал гаф е крайно минимална , ако е има реална възможност да си бременна ... Въпроса ти както си го задала предразполага към загадки , помисли си какво се е случило и напиши пост като хората. Ако не искаш тук отиди на лекар сигурен съм че има хора които ще те изслушат и ще те посъветват каквото и да се е случило , само не чакай дълго.
винаги има шанс за бебе...
Е, какво да ти кажем!?! Много ясно е, че питаш за да получиш някакво успокоение за вината, която чувстваш, но това няма да стане! Всеки, който е наясно за какво става въпрос ще ти каже, че опасност винаги има. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ дали като му е вътре патката мърда или не. Просто по време на акта изтича т.н "предеакулационна течност" в която се съдържат сперматозоиди. Може да не са много, но то един е досататъчен...сама си преценявай![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Първоначално написано от proFloras
преди да пиеш си направи тест за бременност ... (зависи кога сте го направили де) но дори и да не е свършил се отделя секрет в които може да има живи спрематозоиди, така че ... най- добре си направи тест или отиди на гинеколог.
Абсолютно съгласна... Ограмотете се малко, биология Осми клас е тва, по дяволите...Първоначално написано от Darkkiss
[/b]
Съмнява ме да иска да става татко ..![]()
Напълно подкрепям... нито успокоени може да получиш, нито е сигурно дали не е станал гафът! На всичкото отгоре това каза, че не е свършвал, направо ме хвърли нз къдеПървоначално написано от Mr_Crowley
![]()
Не ти трябва ЕСКАПЕЛ..
А ти трябва-->
-->Учебник 8.клас Биология
-->Граматика по Български
Правете го на 12 пияни...Слагайте си гримове от 10 годишни..Изглеждайте на 30 като БАБИ.Живота си е ваш
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
хах много умни съвети даваш!Знаеш ли какви са последиците от Ескапел???Първоначално написано от proFloras
Защото аз знам и изобщо не препоръчвам да го пие без видима причина!
А към авторката щом не е свършил в теб няма за какво да се притесняваш!Все пак не съм доктор,нито врачка за да ти кажа но не мисля че трябва да се притесняваш...![]()
ако не е свършил в теб няма нищо страшно![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Абе за един час в теб все някаква течност от него може да е преминала в теб - това е доста вероятно.
Да му позволиш .. апф.. отстоявай си мнението..
Ся ако е станал гаф 50 на 50 ще те зареже и ари те върви се оправяй сама..
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Ми ако някой от тук има гадателски способности да казва , да помагаме на момичетоИначе взими си Ескапел, стига да не е късно .
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..