- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздялата
Представете си, че се разделяте с гаджето си след много лъжи и лицемерие от страна на единия.Поздравявате ли се след това?Смятате ли, че едно "здрасти" е ненужно, дори в името на това, което сте имали?И кое е по-лошо омразата или безразличието?
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Уффф.
Пак ме карате да пиша.
Ама ще е кратко тоя път. Да проявиш неуважение към човек когото си твърдял че си обичал определено време е меко казано долна постъпка. А омразата и безразличието са точно това - проява на неуважение първо към себе си, второ към другия. Здравей/здрасти е достатъчно, ако не искаш повече никой не те кара.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Няма значение, кой е виновен за раздялата и колко време сте били заедно, уважението трябва да си остане. Това да не се поздравявате е доста низка постъпка. Не може да си обичал някого определено време и после да се правиш, че не го познаваш. Аз лично много се вбесявам на такива (бившият ми е тъкъв), защото не може да си давал всичко за един човек, да си споделял всичко с него и т.н. и после едно "здрасти" да не кажеш. Виж, разбирам, че не може да сме приятели заради гордостта и т.н. Но да се правим, че не се познаваме, това не го разбирам. А за безразличието и омразата. Аз лично смятам, че са еднакво гадни.
I know I should stop believing ... !
Да бе, не можеш да го подминеш! Ако е постъпил с теб както моя бившия с мен не само ще го подминаваш, ми и като седне на масата, ти ще ставаш.....Не зависимо какво ви е свързвало някога, него вече го няма. Не трябва минали чувства да влиаят на преценката ти за човека.Ако си го е заслужил ще получава "здрасти", а ако не - миналото си е минало....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ми не само че се поздравявахме ,ами продължихме да си излизаме като приятели!Първоначално написано от TasteOfSin
Е ако не са ставали някви чак фатални неща едно здрасти не е проблем.Все пак си прекарал,дори малка част от живота си с него![]()
+Първоначално написано от kifla
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Амиии даааа...ако си казвате по едно зд расти няя ви заболи...не казвам да сте първи приятели но няя се държим кат животни и да праим сичко на пук..малко уважение,дори и към неприятните вече тряя се показва... ;]
+1Първоначално написано от wu-tang4e
Зависи от ситуацията и обстоятелствата. Ако сте преживели тежка раздяла, трудно ви е било да се разделите и тн. ми се струва нормално да нямате известно време НИКАКЪВ контакт. Аз не бих го желала, но може би и за двамата така е най-добре понякога. Не го възприемам като липса на уважение. Просто силните емоции са често емоции на крайности. От абсолютна любов до абсолютно пренебрежение...крачката е удивително малка. И понякога е най-добре другият човек просто за известно време да спре да съществува...за да продължи и на двамата светът да се върти самостоятелно.
За безразличието и възмездието съм аз![]()
Усмихни се
То е ясно, че сега не мога да си представя ей така да се подминем, но имайки като база предишните си връзки, доста време е било нужно да се стигне дори до едно обикновено "здравей". А дали омразата или безразличието ли? Мисля че ще ми е по-добре ако съм безразлична към него, омразата разяжда. А от другата страна...хм, може би пак безразличието.. никой не обича да бъде мразен!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Най-малкото е тъпото да се правите, че не се познавате . Поне едно здрасти си казвайте , е ако има случай на побой и тем подобни няма нужда . Аз лично поздравлявам бившата и я гледам с възможно най-хубавия си поглед , за да разбере какво е изпуснала -----> ВСИЧКО !
Офф пак тия тъпи любовни теми. Тоя раздел "любов" трябва да го закрият най-накрая...
Ами ако причината да скъсате е, че сте се СКАРАЛИ много ясно, че няма да си говорите... Хората се карат не само, когато искат да прекратят връзка.
Ако тия лъжи и изневери от негова страна са ме накарали да го мразя и да го заплюя даже няма. С хора, които мразя предпочитам да не си губя времето. Ще го подминавам като непознат, ако го мразя. Никаквото отношение за мен е най-голямото наказание.
От друга страна, ако омразата ми е отминала или не ми дреме особено за това, което се е случило, или пък за човека, тогава ще го поздравявам и що поддържам добри отношения с него. Не приятелски, но все пак някакви. Може за вбъдеще да ми е полезен с нещо.
Изхождайки от една настоящата ситуация, ако човека ми е причинил все пак някакви страдания, определено ще използвам вината му в своя полза ( в случай, че има такава ).
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.