- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли значение размерът...на гърдите
Каква жена предпочитате - с големи, хубави, сочни гърди или някоя, която може да я сбъркат с вас, ако я гледат в гърдите![]()
момиче съм![]()
нито едно от двете.
средон големи , кръгли , стегнати , красиви гърди ..
и ако бях момче щях да съм на същото мнение , нито една от крайностите не ехубава според мен![]()
Незнам що, мисля, че да .. поне аз се комплексирам малко от тия с по-големи![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Важното е да е хубава и да има хубав дзадник,боските много много не гледам,ама не ги изключвам хептен де![]()
Абе има си значение... ама не чааак толко голямо ^^
Среден размер,стегнати![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
За мен няма значение.Не гърдите правят момичето
Харесвам средни гърди.За мен е грозно да видя някое момиче с големи гърди.Веднага си представям след години как са увиснали и са ужасна гледка![]()
Харесвам си моитеНо ако можех да ги променя щях да ги направя съвсем малко по-големи
![]()
offline forever!
извинявай че го казвам Вики нооо и аз харесвам твоите и точно такива са най подходящиПървоначално написано от princesa_viki
БлагодаряПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
offline forever!
Важно е да има за кво да се хвана по време на полов акт![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Честно да ви кажа излизал съм с момичета със всякакви гърди - малки, средни, големи и мога да ви кажа, че няма такова друго яко чувство като това да ги мачкаш и да преливат през пръстите ти докато тя е отгоре и те кара да свършиш, а ти си лежиш ли лежиш![]()
недеи се комплексираи от такива работи.Първоначално написано от xplay
Аз съм момче и за мене тва е почти маловажно![]()
the world is mine
Аз с момчетата които съм говорила почти всички са казвали че са по важни дупетата от колкото гърдите..защото все пак гърдите не правят секса![]()
А кое го прави? Г*за лиПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Аз най харесвам с не кой знае колко малки и средни гърди и по възможност стегнати , да не са някои разплути) Много големи гърди нехаресвам вземи ма лепне един път с тях без да иска ще ма сложи да спа още преди да сме се опънали.
)
Размера на гърдите на едно момиче трябва и да е съобразен със ръста.Не е хубаво някоя ниско момиче да рече 160 см да е някво цицесто.Грозно е просто.Нормалните гърди или да речем по мъничките са много по привлекателни от колкото някви там увиснали цици които след време ще и стигнат до колената.
ем тфа няма почти никфо значение .. нооо изклучения правят момичета дето ще ги обаркаш с някои плоска дъска ..![]()
:P
Теййй шййй ... хяхх
Не гърдите правят едно момиче да изглежда секси и желана...Те само я допълват...
Но не са най-важното!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от princesa_viki
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ето идеалните гърди за мен: http://gossip.erogance.eu/content/im...oobs-smile.jpg
Да се обоснова.. Не защото е Анджи, просто са много добри наистина, притежават качествата които предпочитам: естествени, средно-големи, малки зърна ( не се вижда на тази снимка)
Не харесвам гърди, разплути се 1 ше се завива с тях през нощта, с големи зърна, силиконови, или прекалено големи
момиче съм
харесвам си моите
средно големи , кръгли , стегнати , красиви гърди![]()
Харесвам такива гърди, които да са пропорционални и съразмерни за съответното момиче.