.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Купи ми това купи ми онова...

Значи излизам с едно момиче отскоро което харесвам и така нататък тя също.Но имам един проблем като излезнеме винаги ме кара да и купувам разни неща дрехи работи(примерно отиваме на кафе и тя се лепне пред някой магазин и почва ме дрънчи хех) и аз не искам да и отказвам да не ми се разсърди и тн(непрестанно говори да й подаря тва да и купя онова) ... та някой може ли да ми каже как да и откажа по мил начин или нещо такова когато примерно нямам възможност без да ми се разсърди?Не смятам че е с мен заради това но просто незнам как да и отказвам понякога в смисъл не искам да ме помисли за циция или нещо такова.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Кофти е да не можеш да си прям, откровен, искрен и честен....

Аз пък си мисля, че до голяма степен е с теб заради това.Ти не си длъжен да изпълняваш всяка от прищевките й.Когато нямаш възможност просто й го кажи, ако държи на теб няма да се обиди

Someone somewhere is made for you !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ДА БЕ КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА НЕ И КУПУВАШ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКА!!!

Омг какъв мъж си ти
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Просто и кажи,че нямаш възможност и да се примири

That's a joke,right? Егати мадамата! Ми казваш и "кат' толко го искаш,купи си го сама! Аз да не съм банка ДСКА? " WTF.....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Лелеее какво и ходиш по гъза бе? .. Не и купувай нищо. Следващия път като ти поиска така някоя дреха и т.н. и казваш ' прав ти път ' и толкова. И даже мислиш, че е с теб не заради това.
    Stay up all night with the stars *

Ми пич мацката е точно заради тва с тебе ...Извади ножицата и режи ,после бягашшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш шшшшшшшшшшшш

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Направо ти давам един готов отговор: тя - "Милоу глей ква хубава блузкааааааа/бижу/диадемка/панталонки/джиесемче...", ти - "Не се притеснявай мило, ще събереш парички и ше си го купиш..." , после се усмихваш така: .
    Работи безотказно! Изпробвано е!

ПП.Ако случайно не схване намека, ставаш още по любвеобилен: "Ще ти го подаря за рождения ден...кога беше?" . Ако и тогава продължи да се тръшка направо започваш да я задушаваш с любов: "Ей шафрантио, аз да не бачкам Рокфелер ма?" и така...градация трябва да има. Успех.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Направо ти давам един готов отговор: тя - "Милоу глей ква хубава блузкааааааа/бижу/диадемка/панталонки/джиесемче...", ти - "Не се притеснявай мило, ще събереш парички и ше си го купиш..." , после се усмихваш така: .
    Работи безотказно! Изпробвано е!
    чудно чудничко ще и стане

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Ми пич мацката е точно заради тва с тебе ...Извади ножицата и режи ,после бягашшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш шшшшшшшшшшшш
    +1

Bратле, трябва да съм много загорял за да държа такава мацка около мене честно

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Земи поговори с нея на тая тема ! Ако не се разбира от дума или почне да ти се цупи значи е с теб само заради тва ! Обаче ако наистина те харесва съм сигурна,че ще те разбере ;]]

ми ако не искаш да й кажеш направоо истината , казваш й ми тфа няма да ти стои добре нещо друго по добрее но тази мадама е доста нахална щом иска постоянно да й купуваш нещичко
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Тая е неква унаклна лигла.. Що мама и тати не и купуват тея неща?! ..ти не си длъжен да и ходиш по гъза!! Другия път и тегли една майна.

Град
    На изток от рая
    Другия път като ти иска нещо,кажи и: Първо трябва да си го изработиш и тогава
    А бтв: Тая е голяма златотърсачка за мен,дръж се по-сериозно,ако не се вразуми нараво я махай!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

и аз мисля,че е с тебе точно заради това..Ако те обичаше щеше да я е грижа, че ти ще останеш без пари..

Ти ЛУД ли си въобще да ти минава през ума да й купуваш всичко, което й хареса?!
    Ако не схваща, казваш й
    "Сори, скъпа, ама ако продължаваш с лигавщините, съжалявам(не съжаляваш наистина), късаме."

Aбе я недей да и ходиш повече зад гъза.

Много ме е яд като видя такова свестно и добро момче с пикла (с извинение) като приятелката ти. Наистина малко се нахвърлихме върху теб, но понеже когато човек е хлътнал, не вижда всичко в правилната светлина... и ние просто ти отваряме очите. И аз смятам, че това момиче е с теб, само заради парите ти. Аз не позволявам на половинката ми да ми плати сметката в кафенето, пък камо ли да го карам да ми купува дрехи...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheCinderella
    Аз пък си мисля, че до голяма степен е с теб заради това.Ти не си длъжен да изпълняваш всяка от прищевките й.Когато нямаш възможност просто й го кажи, ако държи на теб няма да се обиди
    ako ti se obidi q razkarva6 ... kvo po golqmo dokazatelstvo 4e ne te obi4a ...

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Лелеее какво и ходиш по гъза бе? .. Не и купувай нищо. Следващия път като ти поиска така някоя дреха и т.н. и казваш ' прав ти път ' и толкова. И даже мислиш, че е с теб не заради това.
    +
    Ти да не си и баща,че да я обзавеждаш,кви са тия...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Охх ебати тъпата кифла без извинение... Или и казваш "Пиленце може ли да поспреш малко да ми цицаш паричките..." .. или довиждане... ще ми лиспваш!!! Не и позволявай да те муфти за всяка едно нещо...не си банка!!!

Супер фен Аватара на Barbie

Re: Купи ми това купи ми онова...

Цитирай Първоначално написано от coolspot
    Значи излизам с едно момиче отскоро което харесвам и така нататък тя също.Но имам един проблем като излезнеме винаги ме кара да и купувам разни неща дрехи работи(примерно отиваме на кафе и тя се лепне пред някой магазин и почва ме дрънчи хех) и аз не искам да и отказвам да не ми се разсърди и тн(непрестанно говори да й подаря тва да и купя онова) ... та някой може ли да ми каже как да и откажа по мил начин или нещо такова когато примерно нямам възможност без да ми се разсърди?Не смятам че е с мен заради това но просто незнам как да и отказвам понякога в смисъл не искам да ме помисли за циция или нещо такова.
    Чакай сега, излизате някъде и тя на момента очаква да й купиш нещо различно от кафе или сладолед примерно? В смисъл - вещ, за нея? Странно... Сигурен ли си, че не си опитва просто да те подсети от време на време да й правиш някакво подаръче? В смисъл, ти сам да поемеш инициативата да й подариш нещо - цветенце ако щеш. Жените обичаме подаръци, но не толкова заради самите вещи, колкото заради вниманието и защото така знаем, че човекът до нас се старае да ни зарадва (а повярвайте, жените ценим, когато мъжете се стараете да ни предоставяте романтиката и любовните лиготийки, от които имаме нужда.)

На по колко сте години? Тук повечето потребители са тийнейджъри, което за мен абсолютно изключва момчето да плаща за момичето. (Така де, един мъж, който сам изкарва парите си, вероятно се чувства една идейка повече мъж, когато може да си позволи да плати сметката на дамата си...но при тинейджърите това не важи особено )

Като цяло не виждам от къде на къде ще запълваш гардероба на което и да е момиче. Поговори сериозно с нея по този въпрос. Не искаш да те помисли за "циция" - предложи й да идете някъде на разходка в друг град, да идете на театър...и изобщо, щом ще харчите пари, да ги харчите за общото ви прекарване (въпреки че това не изключва факта, че тя би трябвало да си плаща нейната част от разходите...)

mnogo nagla macka imash ....;]]]shto nqkoi pyt ne q pyrzalnesh,kato i ti i se poligavish da ti kupi neshto ....taaa seriozno kym problema shtom tq ima ochtie postoqnno da te mychi s materializmi 100 procenta nqma da q naranish ako q seknesh malko....;]]]ti da ne si chichko parichko!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си