- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Купи ми това купи ми онова...
Значи излизам с едно момиче отскоро което харесвам и така нататък тя също.Но имам един проблем като излезнеме винаги ме кара да и купувам разни неща дрехи работи(примерно отиваме на кафе и тя се лепне пред някой магазин и почва ме дрънчи хех) и аз не искам да и отказвам да не ми се разсърди и тн(непрестанно говори да й подаря тва да и купя онова) ... та някой може ли да ми каже как да и откажа по мил начин или нещо такова когато примерно нямам възможност без да ми се разсърди?Не смятам че е с мен заради това но просто незнам как да и отказвам понякога в смисъл не искам да ме помисли за циция или нещо такова.
Кофти е да не можеш да си прям, откровен, искрен и честен....
Аз пък си мисля, че до голяма степен е с теб заради това.Ти не си длъжен да изпълняваш всяка от прищевките й.Когато нямаш възможност просто й го кажи, ако държи на теб няма да се обиди![]()
Someone somewhere is made for you !
ДА БЕ КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА НЕ И КУПУВАШ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКА!!!
Омг какъв мъж си ти
That's a joke,right?Егати мадамата! Ми казваш и "кат' толко го искаш,купи си го сама! Аз да не съм банка ДСКА? "
![]()
WTF.....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Лелеее какво и ходиш по гъза бе?![]()
.. Не и купувай нищо. Следващия път като ти поиска така някоя дреха и т.н. и казваш ' прав ти път ' и толкова. И даже мислиш, че е с теб не заради това.
![]()
Stay up all night with the stars *
Ми пич мацката е точно заради тва с тебе ...Извади ножицата и режи ,после бягашшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш шшшшшшшшшшшш![]()
![]()
Направо ти давам един готов отговор: тя - "Милоу глей ква хубава блузкааааааа/бижу/диадемка/панталонки/джиесемче...", ти - "Не се притеснявай мило, ще събереш парички и ше си го купиш...", после се усмихваш така:
.
Работи безотказно! Изпробвано е!
ПП.Ако случайно не схване намека, ставаш още по любвеобилен: "Ще ти го подаря за рождения ден...кога беше?". Ако и тогава продължи да се тръшка направо започваш да я задушаваш с любов: "Ей шафрантио, аз да не бачкам Рокфелер ма?"
и така...градация трябва да има. Успех.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Първоначално написано от Alderis
чудно чудничко ще и стане
![]()
+1Първоначално написано от kifla
![]()
Bратле, трябва да съм много загорял за да държа такава мацка около мене честно![]()
Земи поговори с нея на тая тема ! Ако не се разбира от дума или почне да ти се цупи значи е с теб само заради тва ! Обаче ако наистина те харесва съм сигурна,че ще те разбере ;]]
ми ако не искаш да й кажеш направоо истината , казваш й ми тфа няма да ти стои добре![]()
нещо друго по добрее но тази мадама е доста нахална щом иска постоянно да й купуваш нещичко
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Тая е неква унаклна лигла..Що мама и тати не и купуват тея неща?! ..ти не си длъжен да и ходиш по гъза!! Другия път и тегли една майна.
![]()
![]()
Другия път като ти иска нещо,кажи и: Първо трябва да си го изработиш и тогава![]()
А бтв: Тая е голяма златотърсачка за мен,дръж се по-сериозно,ако не се вразуми нараво я махай!
и аз мисля,че е с тебе точно заради това..Ако те обичаше щеше да я е грижа, че ти ще останеш без пари..
Aбе я недей да и ходиш повече зад гъза.![]()
Много ме е яд като видя такова свестно и добро момче с пикла (с извинение) като приятелката ти. Наистина малко се нахвърлихме върху теб, но понеже когато човек е хлътнал, не вижда всичко в правилната светлина... и ние просто ти отваряме очите. И аз смятам, че това момиче е с теб, само заради парите ти. Аз не позволявам на половинката ми да ми плати сметката в кафенето, пък камо ли да го карам да ми купува дрехи...![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ako ti se obidi q razkarva6 ... kvo po golqmo dokazatelstvo 4e ne te obi4a ...Първоначално написано от TheCinderella
![]()
+Първоначално написано от LittlePrincess
Ти да не си и баща,че да я обзавеждаш,кви са тия...
Охх ебати тъпата кифла без извинение...Или и казваш "Пиленце може ли да поспреш малко да ми цицаш паричките..." .. или довиждане... ще ми лиспваш!!!
Не и позволявай да те муфти за всяка едно нещо...не си банка!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чакай сега, излизате някъде и тя на момента очаква да й купиш нещо различно от кафе или сладолед примерно? В смисъл - вещ, за нея? Странно... Сигурен ли си, че не си опитва просто да те подсети от време на време да й правиш някакво подаръче? В смисъл, ти сам да поемеш инициативата да й подариш нещо - цветенце ако щеш. Жените обичаме подаръци, но не толкова заради самите вещи, колкото заради вниманието и защото така знаем, че човекът до нас се старае да ни зарадва (а повярвайте, жените ценим, когато мъжете се стараете да ни предоставяте романтиката и любовните лиготийки, от които имаме нужда.)Първоначално написано от coolspot
На по колко сте години? Тук повечето потребители са тийнейджъри, което за мен абсолютно изключва момчето да плаща за момичето. (Така де, един мъж, който сам изкарва парите си, вероятно се чувства една идейка повече мъж, когато може да си позволи да плати сметката на дамата си...но при тинейджърите това не важи особено)
Като цяло не виждам от къде на къде ще запълваш гардероба на което и да е момиче. Поговори сериозно с нея по този въпрос. Не искаш да те помисли за "циция" - предложи й да идете някъде на разходка в друг град, да идете на театър...и изобщо, щом ще харчите пари, да ги харчите за общото ви прекарване (въпреки че това не изключва факта, че тя би трябвало да си плаща нейната част от разходите...)
mnogo nagla macka imash....;]]]shto nqkoi pyt ne q pyrzalnesh,kato i ti i se poligavish da ti kupi neshto
![]()
![]()
![]()
![]()
....taaa seriozno kym problema shtom tq ima ochtie postoqnno da te mychi s materializmi 100 procenta nqma da q naranish ako q seknesh malko....;]]]ti da ne si chichko parichko!
![]()