- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Купи ми това купи ми онова...
Тук съм съгласен с теб.Първоначално написано от cherinka
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Хмм така като гледам мнението на повечето следващия път спокойно ще и откажа с някой от примерите които ми дадохтене че не мога да и купувам това онова но въпроса беше че ходиме прекалено отскоро че да му муфти на всяка крачка...по това ще разбера за какво е с мен. Мерси на отзовалите се
ами не си длъжен да го правиш най малкото .. кажи й го направо![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Излизате от скоро и те врънка да й купуваш разни неща, и искаш да ми кажеш,че тя е с теб, защото те харесва? Я се позамисли.. видяла е,че й угаждаш на всяка прищявка - не нея й е изгодно да те използва..
Следващия път й откажи. Можеш да говориш напраово с нея за нейното държание тип "купи ми всичко,което искам" и ако продължи така я режиш,колкото и да я харесваш.. Все пак - или е с теб и си копува всичко сама, или е без теб..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
От скоро излизате пък ти се моли за подаръци !? Въй..
Научи се да отказваш бе човек..аз веднага бих я отрязал, дори да ми се разсърди.
Don't tell me what I can or can't do !
Тегли и една маина на тая и да крънка някои друг аз се 4уда само как си тръгнал с такава...
kato iska neshto.. prosto q otreji... i sama shte she useti...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
А тя е с теб да и купуваш разни дрешки лине ти ли е показала любовта си
А ако се обиди значи е интересчийка !Първоначално написано от TheCinderella
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
+1Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Първоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
Леле и аз го правя този номер на приятеля ми, но на базик разбира се, дори не съм си и помисляла да ми го купува. Изглежда момичето е с теб само задари това , пък и ти луд ли си да и купуваш всичко което поиска някои ден ще ти поиска самолет!
Кажи й "като толкова ти харесва иди си го купи,кво караш мен"..ти па ще ти е гадно да й откажеш,отрежи си я![]()
kaji i 4e ako mojeshe da vyrnesh vremeto nazad i tq da byde na vitrinata - nqmashe da q KUPISH!xhaxhaxha
taq tvoq priqtelka tc.... kaji i 4e ne si dlujen vinagi si4ko da i kupuvash,kaji i 4e e nahalna awe zaebi q![]()
Ебаси ти да не си банка ДСК(както каза някой)?!?Не стига че ходите от скоро ама и иска да й купаваш разни неща?!?
WTF?!?! Следващия път като ти поиска каквото и да е я отрежи ... пък ако се разсърди "Сбогом скъпа!Прав ти път крива ти пътека!"
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ми като иска да и купуваш само работи, заведи я в Секс шоп-а и й кажи: "Кажи сега мило, какво искаш да ти купя оттук?" а после пак да те врънка да и купуваш работи![]()
Пфф ти си луд човек чесно ти казвам кво и се вързваш тя е само заради това с тебе.Закво ти е мил начин на такива като нея дето само искат да им копуват.Кажи и да ходи да ти яде газа и не се занимавай с нея...
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
моя съвет е..прекарваш я през спалнята след което и мяташ 5 стотинки и й казваш "задръж рестото" и да те няма...такива момичета са точно затова с някой, заради паричките които валят всеки път.Един приятел беше в такова положение, трудно се оттърва от нея, защото му беше завъртяла главата, но за щастие се измъкнане се заблуждавай и ти
![]()
Ти си супер злетак!!! Не можел да й отказва!!! Ми щом ти харесва да си касичка и на нея да й плащаш за да я клатиш - какво се оплакваш! Продължавай! Ако не ти харесва - направи нещо...![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
уеуе , човека да не попита нещо , вие го опсипахте със съветии то от красноречив на горе ..
Ем мадамата те е пробвала и ти си се вързал. От тук нататък няма мърдане - класиран си в категорията "чичко паричко". Кофти за теб, че не виждаш проблема. Още в първия пост черинка ти го е казала. А и в нейните очи си п*тка. Тя е с теб за да и купуваш разни неща. В момента в който откажеш, независимо за какво ще отиде при друг.
Сам си се набутал, кофти за теб но факт. Жените искат мъж за да го уважават, вагина си имат, не им трябва втора.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от w0sh
![]()
Eм.. купи и го и го изхвърли в някой казанКажи и да си намери някой 70 годишен дядка-милионер!
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]