- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Купи ми това купи ми онова...
Оооо..баси..да ти кажа мн тъпо си постъпил като си и разрешил да ти се качи на главата...попитай я някой път дали е с теб само да и копуваш дрешки и т.н. или почни ти да я врънкаш и ти за всичко..няма само ти да си празниш джобовете...
Тъпа лигла![]()
Никога не бих била толкова нахална.Ако човека отсреща ме обича и уважава,сам може да се сети да ми осигури този жест,а не сама да си прося подаръцитеДори му казвам точно обратното-че не е нужно и не искам да се охарчва толкова за мен.Тая твоята нещо на мн специална се прави.Ако се съобразяваш с разглезените и навици ,скоро ще баннкрутираш.Говори с неш,какво се притесняваш?
или може би е дете и не разбираАко щеш ти я избъзикай ,но това е прекалено от нейна страна.Не е нормално да си позволява всичко,не мислех,че има момичета които са с момчето,заради материална полза,но ето че и такива се намирали.КОфти!
![]()
Руса кукличка
и аз съм материалистка ама чак такова нахалство![]()
тая ти се подиграва..
![]()
кажи и : Еми мило тая дреха ще те прави много дебела![]()
![]()
.. или просто и бий шута..
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
истинските мъже са твърди и прями,а ти си мекотело,поддаващо се на маниполации,нищо лично,но се разяснете докато сте още в началото,после проблема ще става все по-голямПървоначално написано от w0sh
![]()
Кажи и, че нямаш пари в теб
на бившия не му позволявах дори билет4ето за рейса да ми плати...
I can't stop myself from loving you <3
Един силен шут по задника ще я откаже ...
...сам си си го направил....ти що и купуваш???Аз бих теглила една майна...
Първоначално написано от coolspot
човек, кажи или да се разкара или да лапа хуяяя, ще се изненадаш от реакцията (не няма да те пребие и няма да те остави) особено ако е някоя яка да знаеш че само те използва, нит стотинка повече, кажи и ако шса ебем, да са ебем, не бъди мухльоо
![]()
To kiss a miss is awfully simple but to miss a kiss is simply awful
Някой май ти се е качил на главата....
++++Първоначално написано от Punisherrr
![]()
\
/
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...