- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как решавате проблемите си?
Как решавате проблемите си? Сами или се уповавате и вярвате, че някой друг ще го стори вместо вас? Или просто чакате да отминат като се надявате повече да не ви сполетяват подобни 'проблеми'???
Мисля и решавам сама.
Действам с някого,за подкрепа.Просто някой статичен обект,за да знам че не съм сама.
Услуги искам..когато ме мързи.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Сама си решавам проблемите, в краен случай, ако съм в безизходица искам помощ![]()
Режа си вените.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
С много умисъл и с необходимите усилияМного рядко се нуждая от подкрепа от други
![]()
An Evil Man
Сама, но винаги търся чуждо мнение, с което да не се съглася:Д
Първоначално написано от Spider4eto
а-л-к-о-х-о-лПървоначално написано от cherinka
Проблемите сама си ги оправям,прнципно,не обичам да търся помощ в тоя или оня.В никъв случай не ги оставям така-или падение,или изгода![]()
Ако евентуално е нещо сериозно бих потърсила помощ от някой приятел.Всъщност,не харесвам и хората,които лежат на гърбовете на родителите си,и за най-малкия проблем да ги търсят...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Чак сега реално си дадох сметка, че нямам проблеми, които да решавам... даже не знам дали някога съм имала. о.О
Иначе ако нещо все пак се закучи, се опитвам сама... но това не значи, че успявам.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Дартса брат![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
^стига, бе, играчи, химици и лаборанти![]()
музика, мислене, действане.
ако са по-сериозни говоря и с близки, но не с всички, имам хора, на които мога да разчитам в такива ситуации и обратното..и знам, че няма да ме атакуват с клишета и празни успокоения.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Епа, зависи от проблема.
Може да хленча и да напиша хиляда простотии в интернет/на лист хартия
или пък веднага да си седна на д.то за да измислям решения
но в никъв случай не седя беузчастно
винаги мисля планове.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Як подпис!Първоначално написано от Spider4eto
![]()
По темата: или ги решавам сам или чакам да отминат. Рядко търся помощ.
Каквито помощници имам само...
Не ги решавам.
Остави днешната работа за утре - желязно мото
Absolut Vanilla
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Винаги си ги решавам,а за помощ миии де да знам ако проблема е по серозен искам съвети от близки приятелчета![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Дартс .. не е лоша идея!
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ех тоО дартс бе. Само стрели и маркучета имате в главите.![]()
п.п. Случва се да игнорирам някои проблеми, подминавам ги. Не е правилно, но не всички такива, имат до там лесно "решение".
Като имам проблем...винаги търся най-доброто решение...от което всички ще са доволно...или поне повечето ;pp ... музиката доста помага..както и някое друго съветче от близки приятели :]]
Грешка мой човек. "Не оставяй днешната работа за утре, ако можеш да я оставиш за други ден."Първоначално написано от w0sh
![]()
Решавам си ги без ничия помощ..
Аз съм егоист човек и не обичам друг да се меша в моите работи![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()