- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път планирано ли беше или не?
Не. Просто ни дойде настроение, имахме презервативи (вече се бяхме разбрали, че ще му пусна скоро) и го направихме.
от моя страна ДА
Първоначално написано от ubuntu
fenka sum ti na mneniqta, ei![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Не беше планирано, въпреки, че и от двете страни се очакваше![]()
Не, не беше. Естествено, че бяхме обсъждали темата, но никога не сме се разбирали 'Еди кой си ден, еди колко си часа, в еди коя си поза'.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Абе не беше планирано. Аз по скоро пробвах докъде ще ме пусне :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По спонтанно едва ли можеше да бъде. Не сме говорили на тази тема даже. Направихме го и тогава станахме гаджета.
Ами, бих казала до някъде, ДА.
Ходехме с това момче вече 3 месеца, аз го харесвах. Един ден се натискахме в едно заведение и репихме д а отидем у тях. Ясно беше, че не отиваме да ядем бисквити.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
emi sa6nost na edna fr taka i kazaxaПървоначално написано от galu6a
![]()
![]()
Toва със виното и спагетите е било много романтично предполагамПървоначално написано от krem4et0
![]()
Умея да анализирам и планирам, но никога нищо не върви по-план![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Е, баба му беше в другата стая, ама тя едва чува.
Да, беше както искахме, както си бяхме мечтали толкова месеци. Бяхме планували всеки детайл. Все пак и на двамата ни беше за първи път и искахме да е хубаво. Е, сексът не беше кой знае какво, но цялата ситуация бе така интимна и романтична. За мен лично беше нещо много важно. сега оценявам, че не храната, питиетата или свещите правят интимна обстановката. Преди седмица бяхме в неговата стая, техните си бяха всички у дома, не правихме дори секс. Само се докосвахме, целувахме и т.н. и беше много по-романтично и интимно оттогава. мисля, че това беше най-хубавия ми секс (без проникване даже е), защото правихме секс със сърцата си.....не мога да го опиша. Беше вълшебно......ех, замечтах се.
Планирано не, но се очаквашеи си беше супер
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Не беше планиран,няма как да знаеш кога ще ти се случи![]()
Твърдо ние![]()
ıllıllııllıllı |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅| ıllıllııllıl We love MuisC ! ! !
да даже час си бяхме определилибз се,ми не аз съм на 18 и на 7ми ми беше сефтето хахахах смешно но факт,и несъм си оределяла кога точно ще го направя..
пък колкото повече планираш едно нещо все обратното става..лично мн
![]()