- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път планирано ли беше или не?
Ми аз лично не го бях планирала, но не мога да кажа същото за приятеля ми.![]()
![]()
![]()
плана при момчетата е просто да стане .. няма дата ... същата работа и при момичетата само дето вечеее не го показват като момчетата![]()
Първоначално написано от BoCupycake
Първоначално написано от angellove
да..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
+1Първоначално написано от anonimnaa
![]()
![]()
![]()
Абсолютно не....
не :P :P :P
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
не :P :P :P иначе нямаше да е толкова интересно![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Ами...горе долу...вечерта му пратих смс,че искам и на другия ден...![]()
Обаче ника на авторката много радваАми да кажем да беше добре планирано , зле изпълнено xD
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Але не,да знаете мойте съученици(6 клас съм)кви са прости...Оговарят си срещи в мазето да се целуват,направо нямам думи...
аз го планирах,тои горкия не знаеше за какво става въпрос![]()
![]()
![]()
не![]()
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Не, не беше планирано, една кака реши да ми направи изненада...
От моя страна поне не беше планирано..дори и не подозирах,аз съм си наивничка..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ъъъ не е казано,че трябва да го планираш с приятелят си..
Първо че ,когато момичето е девствено, а момчето не, то винаги ще иска секс и ще е винаги готов. Но момичето много ясно,че не. И когато се почувства готова, естествено, че ще го планира. Ще си отдели един ден за себе си.. говоря за...сещате се..грижи за тялото, за да може да е перфектна за човека ,който обича. А не да е...гора, която крие вълшебни портички... оттам нататък няма кво да говориш... може просто да му го покажеш с езика на тялото и той като се надърви да тича за презервативи ;D
[quote="pepeputkata"]awee vaprosa mi e qsen mai..
Амии моя беше прекалено планиран даже...бяхме си се разбрали с момчето кога ще може да ида у тях и един ден преди даскало отидох у тях седях 30 мин... и си тръгнах.. вървях пеш 40 мин докато стигна от тях до даскало и си отидох даже на време за час...
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не точно... ама и отчасти...
И двамата си знаехме, че искаме да го направим, но не сме си казали точно "еди си кога". Тъй де... той го беше планирал, а аз се досещах. И се получи просто.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Planirano si beshe![]()
![]()
![]()
Не .не беше планирано,просто ни беше много весело и решихме да ог направим![]()