- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Давате ли на приятеля си да ви опипва ?
Давате ли на приятеля ви да ви опипва.Става въпрос най-вече за дупето ,гърдите и там отпредеВъпроса го отправям повече към женската част,но могат и момчетата да се включат ,като споделят за техните приятелки.
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
The life is nice ,when you are with me !
E дава,защо не,не виждам нищо лошо,стига да не е на публично място,защото просто изглежда смешно
Reality is wrong,dreams are for real.
На публично място само дупето иначе навсякъде е сески![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Ако не давам на приятеля ми да ме опипва,на кого тогава да давам?!На комшията ли?!![]()
![]()
![]()
давам му разбира се.. даже много повече от това му давам
Всичко ми дават на мене, всииичко![]()
![]()
![]()
И аз давам![]()
Йеъ-Йеъ![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
mn qsno 4e davam![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Ооо алоо какви са тея глупостии... кво да му забраня ли ?![]()
Публично съм против,много е тъпо някой да ти бърка някъде си пред хората.Ако сме си двамата нямам нищо против.
АА...НЕ ! Никакво пипане чак след сватбата![]()
![]()
![]()
What is the different between the genius and stupidity?Genius has limits!
Правилно ! Мене много ме е срам да си облека блузка дето да ми се виждат .. бюста пък ще му дам да пипа. Да не е оствил нещо негово та да пипа. Като ми надене .. халката тогава.Първоначално написано от ChArMeR
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Що за въпрос?![]()
Ако не наго, то на кого да давам!?
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Тая дума "опипване" ми звучи многоо ммм така детиснки.Не е ли по правилно да кажеш "докосване".
Иначе какво лошо има приятеля ти да те докосва по интимните места....хем на него ще му хареса хем на теб.
Ами да.Позволявам му,не ми е неприятно,както и на него![]()
offline forever!
Първоначално написано от Serendipitys
![]()
Така така..Надявам се пръчката е достатъчно дебела.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Въпроса е зададен много неправилно. Разбира се, че ми дават да пипам навсякъде, но не и по всяко време. Как я виждате посред града се разхождаме и аз да я хвана по имтимните части - пълна глупост![]()
Разбира се че му давам :P
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
само когато сме сами![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Еми дааааааааа.Първоначално написано от ChArMeR
О да, където хване, там да пипа![]()
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.