.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Върпос отностно спин :(

Искам да попитам понеже от няколко дни съм отпаднал , постоянно ми се спи , нервен съм - да не би да мее хванало нещо / в най-лошия случай спин / странното е че симптомите се проявиха веднага и то не от правене на секс ... а орална любов / лизане / на жената и ми направи свирка ?! а съм сигурен в нея защото съм бил мн. пъти със нея и нищо не ми е имало ?!?! на какво се дължи ?! мн съм притеснен защото от 2 дни някъде започнах да спя на обед - неми се прави нищо , отпаднало ми е ?! от какво може да е да не би някакъв вирус да има ?!?! плс отговорете

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Симптомите на СПИН се появяват едва след няколко години
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

И аз това прочетох някъде , но на някой места пише че се проявяват веднага , на други след седмици ... немога да го разбера ?!? ако наистина е така ще се радвам но се притеснявам защото симптомите са подобни а пък не ми се умира млад

Менопауза
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Цитирай Първоначално написано от migancy
    Менопауза
    Това нее ли при жените .. моля без шеги

Базикам се.. отиди и си направи тест ние неможем да ти отговорим с точнос..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Цитирай Първоначално написано от migancy
    Базикам се.. отиди и си направи тест ние неможем да ти отговорим с точнос..
    Знам че не можете , но просто питам някой компетентен дали е възможно веднага да се появят симптоми

Мисля, че не е възможно. Отиди да си направиш тест да се успокоиш-безплатно е и става за 3 минути. Успех

Цитирай Първоначално написано от Blooms
    Мисля, че не е възможно. Отиди да си направиш тест да се успокоиш-безплатно е и става за 3 минути. Успех

И аз това мисля , но се притеснявам защото града е малък и всеки знае всичко и така но мерси все пак по спокоен съм , то някакси от самото притеснение ставам напрегнат иии така

Град
    Саламанка,Испания
    Просто отиди на доктор,ние няма как да отгатнем дали си болен.
    Reality is wrong,dreams are for real.

impossible spored men,because simptomite se proqvqvat sled 2-3 meseca chak daje godini Vse pak napravi test zadyljitelno,za da spish spokoino A m/u drugoto,ne e zaduljitelno da umresh,prosto mojesh da si nosish virusa,bez da se razboleesh,ako imash silen imunitet Don't worry,be happy!
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Не може да е спин,както казаха вече симптомите се появяват след месеци и дори години.Може да те е хванала някоя настинка,това че се чувстваш отпаднал не значи че си болен от СПИН!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

:))))))00

грип бе баткаааааааааа грипче.. споко

Благодаря ви

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    101% НЕ е СПИН!!! Спокойно.. няма смисъл да се аргументирам, но НЕ е СПИН !!!

hottie
    Guest
    Симптомите не се появяват ей така. В някои случаи - херпес ! Според мен си пипнал грипче или някакво вирусче. Не се притеснявай, а ако искаш да ти олекне говори с мацката.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nikinkaaa
    Инкубационния период е от 2 до 6 месеца.

Що просто не изпиеш един чай, за да ти мине !?
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Wonderland
    Спин ли?!Мислиш,че веднага ще има симптоми?!Може да те е хванал грип.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    До колкото знае скромната ми личност, която не е от най-просветлените по тоя въпрос, СПИНът е нещо като втора фаза.
    По полов или кръвен път се предава вирусът на ХИВ. Този вирус е в нещо като неактивно състояние и може да прекара в тялото на човека неактивиран години наред. През този период той може да не знае за него въобще и да продължава с нормалния си, вкл. и със сексуалния си живот , като по този начин неволно го разнася на всичките си партньори ( ако не го правят с презерватив).
    В един момент този ХИВ вирус се активира. Все още не е ясно какво го активира. Това състояние се нарича СПИН. Симптомът на имунната недостатъчност се изразява в това, че имунната система спира да действа. Така и обикновена настинка може да прерастне в Пневмония. Пациентът умира от болестта, която го е хванала, не от самия СПИН, но без имунна система това е почти сигурно.
    Та, исках да кажа - ПИЧ, ПОПИКАХ СЕ ОТ СМЯХ!
    Ако още не си убеден, препоръчвам ти да се разровиш из нета или да идеш на някоя сбирка.
    Успех!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от kazabur0
    Цитирай Първоначално написано от Blooms

И аз това мисля , но се притеснявам защото града е малък и всеки знае всичко и така но мерси все пак по спокоен съм , то някакси от самото притеснение ставам напрегнат иии така
    Града може и малък да е, но ако имаш 18, теста е напълно личен и никой няма да разбере, само ти и доктора, но мисля, че всичко е ОК

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Ти явно не знаеш какво значи понятието СПИН.Тия симптоми по скоро ми приличат на грип или настинка но не и на спин.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Я някой да сподели какви са симптомите на СПИН?

Град
    Paradise
    Това е настинка (в най-лошия случай преумора).

Цитирай Първоначално написано от nikinkaaa

зависи от организма !!!

Re: Върпос отностно спин :(

Спокойно,едва ли ти има нещо.Може би е пролетна умора. Не се шашкай . Ако се притесняваш толкова ... само секс с презерватив и след 3-4 месеца един тест за СПИН и готово.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си