- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Върпос отностно спин :(
Искам да попитам понеже от няколко дни съм отпаднал , постоянно ми се спи , нервен съм - да не би да мее хванало нещо / в най-лошия случай спин / странното е че симптомите се проявиха веднага и то не от правене на секс ... а орална любов / лизане / на жената и ми направи свирка ?! а съм сигурен в нея защото съм бил мн. пъти със нея и нищо не ми е имало ?!?! на какво се дължи ?! мн съм притеснен защото от 2 дни някъде започнах да спя на обед - неми се прави нищо , отпаднало ми е ?! от какво може да еда не би някакъв вирус да има ?!?! плс отговорете
Симптомите на СПИН се появяват едва след няколко години
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
И аз това прочетох някъде , но на някой места пише че се проявяват веднага , на други след седмици ... немога да го разбера ?!? ако наистина е така ще се радвам но се притеснявам защото симптомите са подобниа пък не ми се умира млад
![]()
Менопауза![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Това нее ли при жените .. моля без шегиПървоначално написано от migancy
![]()
Базикам се.. отиди и си направи тест ние неможем да ти отговорим с точнос..![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Знам че не можете , но просто питам някой компетентен дали е възможно веднага да се появят симптомиПървоначално написано от migancy
![]()
Мисля, че не е възможно. Отиди да си направиш тест да се успокоиш-безплатно е и става за 3 минути. Успех![]()
Първоначално написано от Blooms
И аз това мисля , но се притеснявам защото града е малък и всеки знае всичко и такано мерси все пак по спокоен съм
, то някакси от самото притеснение ставам напрегнат иии така
Просто отиди на доктор,ние няма как да отгатнем дали си болен.
Reality is wrong,dreams are for real.
impossible spored men,because simptomite se proqvqvat sled 2-3 meseca chak daje godiniVse pak napravi test zadyljitelno,za da spish spokoino
A m/u drugoto,ne e zaduljitelno da umresh,prosto mojesh da si nosish virusa,bez da se razboleesh,ako imash silen imunitet
Don't worry,be happy!
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
грип бе баткаааааааааа грипче.. споко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря ви
101% НЕ е СПИН!!! Спокойно.. няма смисъл да се аргументирам, но НЕ е СПИН !!!![]()
![]()
Симптомите не се появяват ей така. В някои случаи - херпес ! Според мен си пипнал грипче или някакво вирусче. Не се притеснявай, а ако искаш да ти олекне говори с мацката.
Инкубационния период е от 2 до 6 месеца.Първоначално написано от nikinkaaa
Що просто не изпиеш един чай, за да ти мине !?
Don't tell me what I can or can't do !
Спин ли?!Мислиш,че веднага ще има симптоми?!Може да те е хванал грип.
До колкото знае скромната ми личност, която не е от най-просветлените по тоя въпрос, СПИНът е нещо като втора фаза.
По полов или кръвен път се предава вирусът на ХИВ. Този вирус е в нещо като неактивно състояние и може да прекара в тялото на човека неактивиран години наред. През този период той може да не знае за него въобще и да продължава с нормалния си, вкл. и със сексуалния си живот , като по този начин неволно го разнася на всичките си партньори ( ако не го правят с презерватив).
В един момент този ХИВ вирус се активира. Все още не е ясно какво го активира. Това състояние се нарича СПИН. Симптомът на имунната недостатъчност се изразява в това, че имунната система спира да действа. Така и обикновена настинка може да прерастне в Пневмония. Пациентът умира от болестта, която го е хванала, не от самия СПИН, но без имунна система това е почти сигурно.
Та, исках да кажа - ПИЧ, ПОПИКАХ СЕ ОТ СМЯХ!
Ако още не си убеден, препоръчвам ти да се разровиш из нета или да идеш на някоя сбирка.
Успех!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ти явно не знаеш какво значи понятието СПИН.Тия симптоми по скоро ми приличат на грип или настинка но не и на спин.
Я някой да сподели какви са симптомите на СПИН?
Първоначално написано от nikinkaaa
зависи от организма !!!
Спокойно,едва ли ти има нещо.Може би е пролетна умора. Не се шашкай . Ако се притесняваш толкова ... само секс с презерватив и след 3-4 месеца един тест за СПИН и готово.