- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате ли кутия за валентинки в вашето училище?
Браво!Първоначално написано от kat4enceto
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не !Кой ще ти се занимава с глупости
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Първоначално написано от marjesa
Руса кукличка
Има, обаче сякаш никой не пуска в нея, а ако пусне, ще е за да се избъзика с някой.
ima da ... nadqvam se na valentinka, no mai 6te si ostana samo s nadejdite :/ dea mre mi se![]()
Имаме и кутия и украса по коридорите и стаите,някакъв конкурс за стая с най-празнично излъчване (или нещо от тоя род),един огромен кът с материали за празника ... Ще лепим и по едно сърчице на всеки,който дойде на време в даскало(просто никой не се нави да стои всяко междучасие и да лепи на всеки,който няма
,а и така ще се знае,кой е закъснял
) + това и валентинки за класа трябваше да направим щот "сме супер задружен клас и всички много се обичаме"
![]()
И като за капак всичко описано по-горе трябваше да го приготвя нашия клас без чужда помощАма ние си свикнахме ... Вече 3-та година подред го правим,че и всяка година все нещо различно правим
Понякога имам чувството,че даскалите ни мислят за 5-6 клас деца,а не за тийнове на по 17-18 години![]()
ми не ама имахме такава идея с едно момче от нашия клас![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Да и то по моя идея...Аз я правя всяка година с помоща на няколко приятелки и после ги раздаваме...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да даже аз и мойте приятелки правихме украсата за цялото даскало
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да имаме,ама в тая кутия пускат валентинки само лапетиите (понеже даскалото ми е от 1-ви до 12-ти клас) или някой да се пошегува с някой.. Абе простотия..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
В предишното ми имаше,но едва ли в сегашното някой ще се занимава...За щастие.
Едит-сега забелязах,че са сложили...
Всяка година има,тази не знам.Обаче стават готини базици с тия валентинки![]()
![]()
Няма.Пък и не ми дреме за никакви валентинки и глупости,`щото няя 1 свестен човек в класа ми.
<3forbidden taste is the sweetest<3
в нашето даскало започнаха с мартеничките![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Има
Don't worry, be happy!
мии миналите години имаше....Тази година аз не съм виждала, но може би има някаде..![]()
Як аватар имашПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
По темата: във всяко даскало в което съм бил всяка година е имало и сега има... ужаааас![]()
![]()
ест Борат рулс .... Секси Таим![]()
Може и да има.Ама ние ще правиме и табла с произведения.И моя милост има принос.Цяло есе на тема "Защо едновременно любовта е чудо и страдание".Първата 6-ца и пробив при тая Комунистка![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.