- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате ли кутия за валентинки в вашето училище?
Първоначално написано от marjesa
Първоначално написано от angelcheeee_93
Мисля, че има
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Има и кутия даже ще има и конкурс "Мистър Валентин и Мис Валентинка"![]()
![]()
Има 3 даже,но не виждам смисъл от толкова![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не ме интересува, а и да има - мен не ме е*е за никоя от мойто даскало...
има. голяма тъпотия...ще има и конкурси за най- сладка двойка, най- готина мацка, най- як пич и още няколко.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Имаме ама един дебелак я изкърти ревеики че никоя не му пише !Една от нашия клас пък сама си ги праща ,и сама им се радва ..целия клас знае ама на нея не и пука .. ш Пада се в Събота густоо !
Има май..неска трябва да нося 3 кинта че на момичетата `ше им купуваме некви китки или нещо от сорта.Дано кифлите се сетят и за нас![]()
нямаме МАЙне съм се интересувала да търся розови кутии из даскалото
![]()
обаче нашия патронен празник се пада в понеделник и като знам даскалицата по музика какви програми сформираааминалата година имаше Ромео и Жулиета на даскалото
![]()
Тая сигурно ще има някоя лиготия за Св. Валентин![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ми ние имаме розова кутия, ма не съм забелязвала никой да пуска в нея валентинки... а дори и да пусне 100% ще са ебавка![]()
В нашето училище кутията се поставя на една масичка при входа на 14 сутринта и се прибира на 14 вечерта.На следващия ден отговориците разпределят валентинките и ги раздават.Но тази година нз как ще стане сиг ще я сложат на 13 и ще се раздават на 16.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Има една кутия с надпис "Валентинки, валентинки - сладкодумни хубавинки!"Не е истина колко се смях като го видях това
![]()
в мойто училище даже не се говори за Св.Валентин, пък вие уркаса и кутиийки ми викате![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
да без нея не може
всяка година има
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Естествено, че има. Дори утре ще раздавам валентинки на входа, на всеки който мине. Хората трябва да се чувстват обичани!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
няма и много се кефя, щото ако още някой ми спомене нещо за свети валентин, ще му изкъртя зъбите.. да живее трифон зарезан! (сун)
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...