- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Възпитани ли са младежите ?
Според вас кой преобладават възпитаните младежи или тези без елементрарно възпитание ?
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Първо формулирай какво имаш впредвид с "възпитани"- в какво за теб се изразява възпитанието?
кво трябва да разбираме под 'възпитани' ? oO
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
И не само седемте.Първоначално написано от Jesus
![]()
Невъзпитани :]
Уточни какво според теб е възпитан човек
Възпитан човек, който не ти отнема думата докато говориш, държи се културно и такива неща който 1 нормален възпитан човек прави !!!
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Всички хора са възпитани: едни - добре, други - лошо. Затова има и израз "лошо възпитание".
Mного точно,мнението ми е същото.Първоначално написано от LINKNOT
Първоначално написано от x3eme
Всичките са бом бок! Не мисля че една голяма част от последователите на дадени култури са възпитани... Дори точно обратното... Смятам че огромна част от метъли, скинове, рапери, хулигани и всякаква такава измет нямат никакво възпитание... Аз лично ако имам някво такова л**но в нас ще го спуквам от бой... Как бихте се чувствали вие като родители, ако вашето дете е отрепка ?!? Защото те са именно това! Защото не съм видял нито един кежуал лекар или рапер полицай... Вярно че и хамали и трябват на тая държава, но аман от некачествени кадри... Знам че повечето от тези боклуци се опитват да учат висше, но то и то едно учене пада там...
An Evil Man
Тавтология му се казва. И пак не се разбра какво имаш впредвид под възпитан и съответно невъзпитан.Първоначално написано от Spamer
По темата - има добре възпитан и лошо възпитан(както някой спомена) та според мен Лошо възпитаните са повече, или поне по често за тях чуваме. Добре възпитаните остават някакси в сянка...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вагабонти ньедни са всичките!
Чеп за зеле не става от тех!
O, tempora! O, mores!
Grumpy old madman
невъзпитаните преобладават
форума е жив пример за това![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от mitkom89
![]()
![]()
Направо ме разби! "последователите на дадени култури са възпитани". Отрепки има във всички субкултури!
А за лекари и полицаи - нещо бъркаш уменията и познанията и възпитанието. Познавам метъли програмисти, които са се издигнали на много високо ниво, някои са с досадни английски маниери от 19 век, на други им трябва малко да почнат да псуват 5 минути без да се повтарят. Иначе най-доброто постижение, което познавам е един пропаднал пънкар, който спечели Декартовата награда (на бас, че не знаеш,какво е това) и се яви на награждаването с тениска с черепи, шотландска поличка и шарен гребен![]()
трагедия са
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
С тебе, дори не е нужно да се спори. Ти едва ли не, представяш полцаите като пример за подражание.Първоначално написано от mitkom89
![]()
Viziraiki sebe si glasuvah s "Възпитани"
![]()
![]()
![]()
The Spark
Гласувах за възпитаните![]()
Не е чак толкова лошо положението, съотношението възпитани/невъзпитани е еднакво сред всички възрасти :Р
Пък форумът за нищо не може да е показателен. Аз изглеждам сигурно бая невъзпитана![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!