- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Възпитани ли са младежите ?
тва швабите ти влиаят лошоПървоначално написано от hardball
![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Ти да знаеш аз как им влияя![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Интересно как ?
Според мен сред старите хора, тези който са възпитани са много по-голям % от "абдалите"![]()
Ах колко си лошаПървоначално написано от hardball
![]()
![]()
![]()
Все си мисля, че все още повечето сме добре възпитани. Но за съжаление има тенденция лошо възпитаните да се увеличават... Днеска като излизах по работа видях трима серсеми на възраст около 17-18 години, които се държаха като абсолютни маймуни на улицата- единия уж пиеше айран, но повече плюеше от него по земята, отколкото да го пие, другия риташе кошчетата за боклук, третия си хвърли хартийката от вафлата или там каквото беше на земята... Отделно крещяха и врещяха като ненормални и се псуваха като кретени(уж на майтап)... Може и през комунизма да е било доста зле, но такива хашлаци щяха да ядат яко бой тогава и то съвсем заслужено![]()
Уви, има ги вече доста подобни...
Малко трудно, все пак бяха трима, а и бяха от онези дето нямат един грам акъл в главата, но за сметка на това яко назобени. А и бяха доста едри. Ако имах бухалка под ръка нямаше да се замисля да ги премлатя, обаче иначе трудно.Първоначално написано от Corporatedesign
Или ако беше един тогава пак е съвсем различно, но с трима е трудна работа.
"Собствениците на капитала ще стимулират работниците да купуват все повече, ще ги насърчават да вземат повече и по-скъпи кредити, докато техният дълг стане непоносим. Неплатеният дълг ще доведе до фалит на банките, които ще трябва да бъдат национализирани, а правителството ще трябва да поеме по път към комунизъм."
Карл Маркс, 1867 година.
За тези който незнаят кой е Карл Маркс, той е бил виден критик на капитализма.
Това което казва за заемите се случи в Америка, част от банките фалираха, други замениха част от акциите си за пари зада не фалиратВ крайна сметка може би той ще се окаже прав и ще дойде на власт комунизма
![]()
Що, ти да не си си заложил твоя гъз?Първоначално написано от Corporatedesign
Ами гражданското обшество не става като се делим на метъли, рапъри, левскари, цесекари и т. н., а става като започнем да се уважаваме и да оставяме тези неща на по-заден план. И поставим българското над всичко. Ама ти пак ще ме обвиниш, че искам да направя всички хора еднакви...
Иначе не е ли работа на полицията да хване за ушите същите тези цървули? Щото ако скоча на някой подобен, после мен могат да ме съдят, че съм го "нападнал" и естествено аз ще става виновния, а той ще е "хубавия".
Както в училище зачестиха случаите на ученици, които бият учителите си и само защото учителя и той понечил да удари един шамар на въпросните диваци, той става лошия...
Така че проблема не го прехвърляй от болната на здравата глава по толкова тъп начин. Не може мен да ме обвиняваш затова, че държавата не си върши работата. Държавата в лицето на полицията и т. н.
И е факт, през комунизма, който като теория и практика го отричам почти изцяло, такива са били поставяни на мястото си. Отделно не е имало улична престъпност, кражби на домовете и т. н. Така че колкото и изкривен да е бил морала на тази идеология, е имало държава, а сега няма такава.
има много лошо възпитани деца... в моето училище от 1клас още децата са зле.. образованието става все по зле..държанието става все по зле..никакво уважение към другите и огромен егоизъмхвърлят си боклуците където поискат..чупат и бягат без да понесат последствията и супер много лъжат..момчетата са супер несериозни .. аз съм по-мъжко момиче от тях
радвам се че съм възпитана добре и имам акъл в главата ...
То ако тръгна да се бия с всички, които вредят на тази държава аз трябва да се бия с всеки втори бе. То нормалните хора са толкова малко вече(в смисъл има ги, ама си мълчат и са се скрили по къщите си и където намерят), ама не мисля, че сам мога да тръгна да се боря с вятърните мелници. Хубаво, подравявам те затова, което си направил, има крайни случай, в които друг изход няма, и аз лично съм стигал до бой в крайни случаи, в които друг изход няма, но все пак си правя сметката и си знам силите с кой мога и с кой не мога да се бия. Няма да се правя на герой от комиксите само защото полицията и държавата не си вършат работата. Освен това работата е в обединението между нас, а не всеки от нас поотделно да се опитва да се бори, така не става уви...Първоначално написано от Corporatedesign
Е и аз съм се бил, и съм ял бой, и съм набивал, но не мисля, че като цяло това е начина нещо да се промени. Разбира се когато положението е неудържимо вече и няма друг изход- да боя се налага просто.Първоначално написано от Corporatedesign
Но не мога да тръгна да се бия по улиците с всеки, който си е хвърлил боклука извън кошчето примерно. За сметка на това е имало доста случаи, когато съм се вживявал в ролята на чистач и съм събирал боклуците на другите и съм ги хвърлял където им е мястото. Така че не хвърляй вината за състоянието на България върху мен или други такива като мен само защото не се бием с всеки, които направи някоя пакост. Аз не съм полицай най-малкото и не мога да се вживявам в ролята на законораздавател или нещо от рода.
Затова трябва да има силна държава, дори айде да не е тоталитарна, но авторитарна е наложително за тези, за които говорим- които рушат реда и не спазват законите.
полицаите са най-образованите в обществотоПървоначално написано от mitkom89
![]()
Те най-много си позволяват в цялата държаваПървоначално написано от psychopath
![]()
Голяма работа си, но ползата от теб - 0.Първоначално написано от Corporatedesign
Не съм много сигурен, но темата, в която пишеш е тема за културата.
Какво културно и цивилизовано виждаш да биеш някой, без той да ти е направил нищо пряко? Какво културно виждаш да се правиш на голям герой и да пребиваш "лошите"? Твоите родители така ли те възпитаха? Да трепеш хората, кой плюл на земята, кой настъпил дъвка, кой се спънал и те е бутнал? БАТМАН си, човече! Страшна работа, но и голям глупак. Пребиваш хора в автобус, свидетели - доста, решава да заведе дело - печели го, съда отсъжда от 1000 до 200 000 лв. В повечето случаи - около 5000. Да пребиеш 10 тариката - 50 000. Толкова ти е и акъла... И не си мисли, че си Господ. Някой така може да ти свети маслото, че ти е бедна фантазията.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Такива като теб, винаги горят.Първоначално написано от Corporatedesign
ПП: Не знам за остатъка от обществото, но аз не се чувстваш "мишкуна", каквото и да означава това. Не знам само защо не ходиш да пребиваш онези с големите вратове като правят каквото си искат?
Имаше едни претрепани от Батман тука, сигурно ти си ги претрепал.
Казах ти - да ти размажат физиономията до неузнаваемост, не е американски филм.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Абсолютно съм съгласна! Просто като наблюдавам държанието на доста хора имам чувството, че са расли в гората без родители и без грам възпитание....Първоначално написано от Jesus
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Коравите нинджи дебнат за невъзпитани младежи!![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
Ретард- каза София РегуларКънчо след като се погледна в огледалото...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебаси, тея от Мъпет шоу ли са, от къде са бахси смехурковците![]()
![]()
![]()
Аз редовно отбелязвам значителни успехи с немските свине. Всеки ден свински пържоли. Живот ли бе, да го опишеш...Първоначално написано от KPACTATA88
Grumpy old madman
Има и полицаи, които си вършат работата добре и заслужават уважение, ала останалите са...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Факт е, че голяма част от полицаите стават такива, за да усещат респекта у хората спрямо тях, тъй като по една или друга причина, не са могли да го "намерят" и са били тъпкани.![]()
по-скоро не са възпитани..
а за полицаите - за жалост редки са случаите, в които полицай/полицайка са свестни хора, за възпитани няма какво да коментирам. примитивен инстинкт цари при тях - дали дошъл от следствие на работата, или като някакво изискване, за да се справяш с нея, не знам, но е така.
онова за субкултурите беше...зле.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Незнам кой какъв е, но аз съм ЗА ценностната система на кристо.
Не знам каква е твоята, но критикуваш това което ми харесва в кристоаз мисля че това да се гордеем с българия е най-важното, то трябва да ни вдъхва надежда в такива тежки моменти, да се стараем да възвърнем блясъка си
![]()