.

Виж резултатите на анкетата: По-голямата част от младежта са ?

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Възпитани

14 13,46%
  • Невъзпитани

90 86,54%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Гласувах за възпитаните
    Не е чак толкова лошо положението, съотношението възпитани/невъзпитани е еднакво сред всички възрасти :Р
    Пък форумът за нищо не може да е показателен. Аз изглеждам сигурно бая невъзпитана
    тва швабите ти влиаят лошо
    Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно

Послепис : естествено че съм фейк

Ти да знаеш аз как им влияя

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Интересно как ?

Според мен сред старите хора, тези който са възпитани са много по-голям % от "абдалите"

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Ти да знаеш аз как им влияя
    Ах колко си лоша

Все си мисля, че все още повечето сме добре възпитани. Но за съжаление има тенденция лошо възпитаните да се увеличават... Днеска като излизах по работа видях трима серсеми на възраст около 17-18 години, които се държаха като абсолютни маймуни на улицата- единия уж пиеше айран, но повече плюеше от него по земята, отколкото да го пие, другия риташе кошчетата за боклук, третия си хвърли хартийката от вафлата или там каквото беше на земята... Отделно крещяха и врещяха като ненормални и се псуваха като кретени(уж на майтап)... Може и през комунизма да е било доста зле, но такива хашлаци щяха да ядат яко бой тогава и то съвсем заслужено
    Уви, има ги вече доста подобни...

Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    И защо не им наби шамарите?
    Малко трудно, все пак бяха трима, а и бяха от онези дето нямат един грам акъл в главата, но за сметка на това яко назобени. А и бяха доста едри. Ако имах бухалка под ръка нямаше да се замисля да ги премлатя, обаче иначе трудно.
    Или ако беше един тогава пак е съвсем различно, но с трима е трудна работа.

Кристо, ти си бил голям побойник е, майна.

"Собствениците на капитала ще стимулират работниците да купуват все повече, ще ги насърчават да вземат повече и по-скъпи кредити, докато техният дълг стане непоносим. Неплатеният дълг ще доведе до фалит на банките, които ще трябва да бъдат национализирани, а правителството ще трябва да поеме по път към комунизъм."

Карл Маркс, 1867 година.

За тези който незнаят кой е Карл Маркс, той е бил виден критик на капитализма.
    Това което казва за заемите се случи в Америка, част от банките фалираха, други замениха част от акциите си за пари зада не фалират В крайна сметка може би той ще се окаже прав и ще дойде на власт комунизма

Или всички сме патриоти по форумите, а на улицата си мечтаем за комунизма, защото друг е вършил нашата работа. Затова и нямаме Гражданско общество- никой не иска да си заложи гъза.
    Що, ти да не си си заложил твоя гъз?
    Ами гражданското обшество не става като се делим на метъли, рапъри, левскари, цесекари и т. н., а става като започнем да се уважаваме и да оставяме тези неща на по-заден план. И поставим българското над всичко. Ама ти пак ще ме обвиниш, че искам да направя всички хора еднакви...
    Иначе не е ли работа на полицията да хване за ушите същите тези цървули? Щото ако скоча на някой подобен, после мен могат да ме съдят, че съм го "нападнал" и естествено аз ще става виновния, а той ще е "хубавия".
    Както в училище зачестиха случаите на ученици, които бият учителите си и само защото учителя и той понечил да удари един шамар на въпросните диваци, той става лошия...
    Така че проблема не го прехвърляй от болната на здравата глава по толкова тъп начин. Не може мен да ме обвиняваш затова, че държавата не си върши работата. Държавата в лицето на полицията и т. н.
    И е факт, през комунизма, който като теория и практика го отричам почти изцяло, такива са били поставяни на мястото си. Отделно не е имало улична престъпност, кражби на домовете и т. н. Така че колкото и изкривен да е бил морала на тази идеология, е имало държава, а сега няма такава.

Град
    Пловдив
    има много лошо възпитани деца... в моето училище от 1клас още децата са зле.. образованието става все по зле..държанието става все по зле..никакво уважение към другите и огромен егоизъм хвърлят си боклуците където поискат..чупат и бягат без да понесат последствията и супер много лъжат..момчетата са супер несериозни .. аз съм по-мъжко момиче от тях радвам се че съм възпитана добре и имам акъл в главата ...

Аз съм си заложил гъза бре момко.

Наскоро подгоних двама келеша, които изкъртиха едно табло със звънци за домофони, нокаутирах някакъв келеш, който беше решил да троши една кола пред блока. Лятото пък се сбих в един автобус от градския транспорт, защото някакъв ядеше семки и плюеше на земята.
    Направих му забележка и той ми отвърна да не се газирам (страшен израз няма да го забравя) и тогава го наритах.

Проблема е, че те е страх. Страх те е от физическо нараняване, страх те е от последиците- били те юридически физически, страх те е от мнението на околните.

Съжалявам, ама в крайни случаи се изискват крайни мерки и докато устатковците като теб само прикзват празни приказки, които не са облечени в дела, толкова повече тъпанари ще има по-улиците, които си мислят, че всичко ще им се размине безнаказано.
    То ако тръгна да се бия с всички, които вредят на тази държава аз трябва да се бия с всеки втори бе. То нормалните хора са толкова малко вече(в смисъл има ги, ама си мълчат и са се скрили по къщите си и където намерят), ама не мисля, че сам мога да тръгна да се боря с вятърните мелници. Хубаво, подравявам те затова, което си направил, има крайни случай, в които друг изход няма, и аз лично съм стигал до бой в крайни случаи, в които друг изход няма, но все пак си правя сметката и си знам силите с кой мога и с кой не мога да се бия. Няма да се правя на герой от комиксите само защото полицията и държавата не си вършат работата. Освен това работата е в обединението между нас, а не всеки от нас поотделно да се опитва да се бори, така не става уви...

Който не се е бил, той не е ял бой...

А и аз винагъм съм се изживявал като дон Кихот...
    Е и аз съм се бил, и съм ял бой, и съм набивал, но не мисля, че като цяло това е начина нещо да се промени. Разбира се когато положението е неудържимо вече и няма друг изход- да боя се налага просто.
    Но не мога да тръгна да се бия по улиците с всеки, който си е хвърлил боклука извън кошчето примерно. За сметка на това е имало доста случаи, когато съм се вживявал в ролята на чистач и съм събирал боклуците на другите и съм ги хвърлял където им е мястото. Така че не хвърляй вината за състоянието на България върху мен или други такива като мен само защото не се бием с всеки, които направи някоя пакост. Аз не съм полицай най-малкото и не мога да се вживявам в ролята на законораздавател или нещо от рода.
    Затова трябва да има силна държава, дори айде да не е тоталитарна, но авторитарна е наложително за тези, за които говорим- които рушат реда и не спазват законите.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Всичките са бом бок! Не мисля че една голяма част от последователите на дадени култури са възпитани... Дори точно обратното... Смятам че огромна част от метъли, скинове, рапери, хулигани и всякаква такава измет нямат никакво възпитание... Аз лично ако имам някво такова л**но в нас ще го спуквам от бой... Как бихте се чувствали вие като родители, ако вашето дете е отрепка ?!? Защото те са именно това! Защото не съм видял нито един кежуал лекар или рапер полицай... Вярно че и хамали и трябват на тая държава, но аман от некачествени кадри... Знам че повечето от тези боклуци се опитват да учат висше, но то и то едно учене пада там...
    полицаите са най-образованите в обществото

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    полицаите са най-образованите в обществото
    Те най-много си позволяват в цялата държава

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Аз съм си заложил гъза бре момко.

Наскоро подгоних двама келеша, които изкъртиха едно табло със звънци за домофони, нокаутирах някакъв келеш, който беше решил да троши една кола пред блока. Лятото пък се сбих в един автобус от градския транспорт, защото някакъв ядеше семки и плюеше на земята.
    Направих му забележка и той ми отвърна да не се газирам (страшен израз няма да го забравя) и тогава го наритах.

Проблема е, че те е страх. Страх те е от физическо нараняване, страх те е от последиците- били те юридически физически, страх те е от мнението на околните.

Съжалявам, ама в крайни случаи се изискват крайни мерки и докато устатковците като теб само прикзват празни приказки, които не са облечени в дела, толкова повече тъпанари ще има по-улиците, които си мислят, че всичко ще им се размине безнаказано.
    Голяма работа си, но ползата от теб - 0.
    Не съм много сигурен, но темата, в която пишеш е тема за културата.
    Какво културно и цивилизовано виждаш да биеш някой, без той да ти е направил нищо пряко? Какво културно виждаш да се правиш на голям герой и да пребиваш "лошите"? Твоите родители така ли те възпитаха? Да трепеш хората, кой плюл на земята, кой настъпил дъвка, кой се спънал и те е бутнал? БАТМАН си, човече! Страшна работа, но и голям глупак. Пребиваш хора в автобус, свидетели - доста, решава да заведе дело - печели го, съда отсъжда от 1000 до 200 000 лв. В повечето случаи - около 5000. Да пребиеш 10 тариката - 50 000. Толкова ти е и акъла... И не си мисли, че си Господ. Някой така може да ти свети маслото, че ти е бедна фантазията.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    В американските филми- може би.
    В България целия автобус се прави, че не вижда какво става, защото са мишкуни, както и ти, и други форумни мъдреци.

Аз съм Батман, аз съм Зоро, аз съм истински юнак!
    Такива като теб, винаги горят.

ПП: Не знам за остатъка от обществото, но аз не се чувстваш "мишкуна", каквото и да означава това. Не знам само защо не ходиш да пребиваш онези с големите вратове като правят каквото си искат?
    Имаше едни претрепани от Батман тука, сигурно ти си ги претрепал.
    Казах ти - да ти размажат физиономията до неузнаваемост, не е американски филм.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    на 99% им липсват първите седем години
    Абсолютно съм съгласна! Просто като наблюдавам държанието на доста хора имам чувството, че са расли в гората без родители и без грам възпитание....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Коравите нинджи дебнат за невъзпитани младежи!

Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Всичките са бом бок! Не мисля че една голяма част от последователите на дадени култури са възпитани... Дори точно обратното... Смятам че огромна част от метъли, скинове, рапери, хулигани и всякаква такава измет нямат никакво възпитание... Аз лично ако имам някво такова л**но в нас ще го спуквам от бой... Как бихте се чувствали вие като родители, ако вашето дете е отрепка ?!? Защото те са именно това! Защото не съм видял нито един кежуал лекар или рапер полицай... Вярно че и хамали и трябват на тая държава, но аман от некачествени кадри... Знам че повечето от тези боклуци се опитват да учат висше, но то и то едно учене пада там...
    С тебе, дори не е нужно да се спори. Ти едва ли не, представяш полцаите като пример за подражание.

да си полицай е престижно бе - най-големите глупаци и а-човеци,ако не успеят да се реализират в друго - стават куки

mitkom,точно да даваш пример,че не си видял един "кежуал-лекар" е мега ултра смешно... колко хора в тия среди са адвокати,журналисти,иконом исти,бизнесмени или дори да не са такива пак са много свестни хора,които си изкарват парите с честен труд. а ти си някъв филмиран интернет келеш,станахте много вече тука - гнус ме е да ви отговарям чак.

докато не излезете да пиете,а висите пред компа и учебника няма да се оправите.

интернет псевдо-интелигенти,абсолютни ретарди

повтарям - ретарди,ре-тар-ди. това сте вие и не можете да го промените. точка.
    Ретард- каза София РегуларКънчо след като се погледна в огледалото...

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Коравите нинджи дебнат за невъзпитани младежи!

Ебаси, тея от Мъпет шоу ли са, от къде са бахси смехурковците

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от KPACTATA88
    Това днешната младеж за нищо не става, само отрепки, наркомани и алкохолици и задръстени деца, в тях ми е надеждата!!ачууу щлядкууу бебш, многууу успехчитъъ ш немските свинье {P}~~~~~~ CУнKi пУ mУцunКi
    Аз редовно отбелязвам значителни успехи с немските свине. Всеки ден свински пържоли. Живот ли бе, да го опишеш...
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    С тебе, дори не е нужно да се спори. Ти едва ли не, представяш полцаите като пример за подражание.

да си полицай е престижно бе - най-големите глупаци и а-човеци,ако не успеят да се реализират в друго - стават куки

mitkom,точно да даваш пример,че не си видял един "кежуал-лекар" е мега ултра смешно... колко хора в тия среди са адвокати,журналисти,иконом исти,бизнесмени или дори да не са такива пак са много свестни хора,които си изкарват парите с честен труд. а ти си някъв филмиран интернет келеш,станахте много вече тука - гнус ме е да ви отговарям чак.

докато не излезете да пиете,а висите пред компа и учебника няма да се оправите.

интернет псевдо-интелигенти,абсолютни ретарди

повтарям - ретарди,ре-тар-ди. това сте вие и не можете да го промените. точка.
    Има и полицаи, които си вършат работата добре и заслужават уважение, ала останалите са...

Факт е, че голяма част от полицаите стават такива, за да усещат респекта у хората спрямо тях, тъй като по една или друга причина, не са могли да го "намерят" и са били тъпкани.

по-скоро не са възпитани..

а за полицаите - за жалост редки са случаите, в които полицай/полицайка са свестни хора, за възпитани няма какво да коментирам. примитивен инстинкт цари при тях - дали дошъл от следствие на работата, или като някакво изискване, за да се справяш с нея, не знам, но е така.

онова за субкултурите беше...зле.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Инкогнито
    Незнам кой какъв е, но аз съм ЗА ценностната система на кристо.

Град
    Инкогнито
    Не знам каква е твоята, но критикуваш това което ми харесва в кристо аз мисля че това да се гордеем с българия е най-важното, то трябва да ни вдъхва надежда в такива тежки моменти, да се стараем да възвърнем блясъка си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си