Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
kristo,предлагам на теб да се погледнеш в огледалото,щото съм те виждал и няма по-голям ретард като визия от теб,а и като мислене (заедно с глобала и още 1-2-ма а-социални нереализирани дебили)... ти си отчайващо грозен,прическата ти е нелепа,цялостната ти визия,облеклото ти са неадекватни за млад човек в началото на 21-ви век,ти не се вписваш адекватно в съвремието,убеден съм,че нямаш сериозна компания и приятели,не си имал гадже или най-много с някакъв урод да си ходил,не си се сбивал през живота си (само са те били и са те тормозили) и не си направил нищо. ти си един дегенерат,едно човече,което дори не е човек,с една дума ти си - РЕТАРД.

искрено ти се смееме и се забавляваме на жалкия ти вид и състояние на духа

аз нямам претенции да съм велик,но в сравнение с теб съм ебати пича,чувствам страхотно духовно и физическо превъзходство над твоята жалка и окаяна персона

абе накратко - немаш право да ми говориш изобщо.
Да, не се имам за голям красавец, макарче доста момичета мислят по друг начин, но че изглеждам съвсем нормално, в това спор няма, а ти че си с изкривена представа за нормално и ненормално, естетично и неестетично го отдавам на маймунската ти природа.
Както ти казах гроздето е кисело, а когато бялото не ти харсва пробваш да го изкарваш черно...
За разлика от теб и компанията ти мургави маймуни-кежуали съм от бялата раса, с правилни черти на лицето и т. н., тоест типичен оредставител на индоевропейската раса. Нещо което определено не важи за теб и компанията ти мургавелковци