здрвейте хора днес си търсех балсам и видях на sunsilk един лилав за изправяне действа ли ако някой го е ползвал и точно балсам ли е . . .
П.С. пробвала съм шампоана за изправяне не не ми действаше
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Емм заблуда само![]()
Това , което помага за изправяне са кристалите. Но те се нанасят на вече изправена коса![]()
Ако ти къдрава косата 5 сънселка да сложиш няма да има ефекта , който търсиш и искаш![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
за жалост не е в краищата е накаква начупена а иначе самата ми коса е праваПървоначално написано от marjesa
![]()
Еми мацко вече не е модерно правото. От около 9 - 10 месеца е модерно къдравото. Щом в краищата ти е начупена а отгоре право значи направи промяна и почвй да си я къдриш начупваш. Иначе Сънсилка няя ти помогне. Може да има някакъв ефект незнам какъв тип коса имаш като структура но ... според мен тфа ше са пари на вятъра. Ако имаш излишни ... ок
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
мс мн:P
Няма проблем !! Пак заповядай![]()
По принцип никак не съм доволна от прдуктите на Сънсилк,смятам,че ако искаш продукти за изправяне-балсам и шампоан,трябва да се насочиш към професионална марка,която се използва от фризьорите.Аз лично бих те посъветвала да потърсиш продуктите на Londa,използвам балсамът за изправяне на къдрици и съм доста доволна,косата се изправя дори без преса,а ако използваш преса,самият балсам е термоустойчив и не позволява накъсване и изгаряне на косата от пресата.Струва кам 15лв,но пък за сметка на това е много икономичен-трябва ти малко за да постигнеш добър ефект и е качествен.
мс сигурно ще пробвамПървоначално написано от SoFarSoG00d
:P
на тая марка са им гадни нещата
Ти наред ли си?Първоначално написано от marjesa
Кристалите се слагат преди изправяне![]()
Аз съм с крема за оформяне на къдриците и съм много доволна.
Ако пробваш с този за изправяне, ако използваш и сешоар ще стане добре, мисля.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Не бях доволна изобщо от него![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
стига с тези сънсилкове и тн само боклуци купувате![]()
сънсилк са големи боклуциизобщо не ги харесвам
нищо не прави тоя балсам, не се прецаквай.по- добре си вземи нещо по- скъпо, но поне да има ефект.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мс мнза коментарите
Бях пробвала преди много време...нищо не стана.
Az pyk sym mnogo dovolna!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
И моята е начупена в краищата ... Имам го този балсам но не изправя краищата !Само помага на косата да не е много бухнала![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Ами аз пък те посаветвам да си го вземеш..в смисъл аз преди половин година си взех този лилавия [и балсама и другите неща към него]аа имам много гадна коса..чуплива и бухнала..и го използвах за да видя дали ще има ефект и след това дори не се изсуших само с кърпата и тя си ми се изправи нямах проблем ..Но разбира се всяка коса е различна,но се надявам да съм ти помогнала![]()
Точно серията за изправяне не съм използвала , но използвах синята - шампоан и бансам + балсам без отмиване но изобщо не съм доволна. Правеше ми косата мазна![]()
Sunsilk май е най-гадната марка козметика за коса която съм използвала.
А бе какво толкова го плюете тоя Сънсилк.Лично на мен ми харесва.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...