- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо БОг ни наказва на младини?
jivota e edna igra na ocelqvane bolkata ni pravi po silni za napred nemoje da si go obqsnim zashto ako mojem she gledame da ne praim teq raboti i togava she ti e int li da jiveesh abe nqma obqsneniea prochetete tova http://www.teenproblem.net/teenid/po...o18/11524.html
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
добре, какоПървоначално написано от evelinka1122
![]()
хахах кой ни наказва? господ ли?! наказваме се сами... нямаме кукловод, който да ни води... ние сами си градим бъдещето с постъпките си... ето - пак господ ви оправданието... имам чувството, че процента поемащи вината намалява ли, намалява... попринцип когато човек направи грешка, или нещо лошо му се случи, си казва "аз съм виновен, че така стана", а не "ае бог ме наказва, аз нищо не съм направил"![]()
Tempest,
Прав си.. Да ви кажа всичките тези неща, защо Господ ни наказвал, защо не иска да ни помилва и не ни дари със щастие.. чесно да ви кажа след трикратно прочитане на библията и всякаква друга литература свързана с християнството, което и изповядвам, стигам до извода, че колкото и всички да се молите и да се вайкате къде е Господ и защо ни оставя да страдаме - ми да ви кажа сега си е в райската градина и си почивa.. И както се казва в Апокалипсиса, когато дойде края на света, когато слънцето огасне, когато звездите намалеят, Иисус Христос ще слезе отново на земята... Като искате помощ господна, молете се да идва края на света и да свърши всичко - болка, страдание, нещастие и прочие...
Защо обвиняваме Господ за всичко? Аз съм вярващ човек и не смятам,че Бог е виновен, ако се разделя с гаджето. Все пак не Бог живее живота ни, а ние самите. Ние самите вземаме решения за деиствията си. Любовта " кучка" или не всички я чакаме. Всеки от нас колкото и да твърди,ч е любов не съществува таиничко се надява да го сполети и него.
"Защо когато кажем "не, няма да се влюбя никога" и сякаш става точно обратното и започва трагедията?Защо НИЩО не свършва, когато кажем " ВСИЧКО свърши"? " - Това дали ще свърши или не си зависи само от нас и от нашата воля. Не можеш да кажеш, че няма да се влюбиш никога, защото живота е едно колело и не знаеш, кого ще срещнеш утре и как този човек ще промени живота ти.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ако имаш достатъчно голяма воля, можеш всичко...![]()
Когато вървиш заедно със скъп за теб човек и изведнъж той падне и се нарани, това не означава, че ти имаш вина или че не страдаш за него - единственото, което можеш да направиш обаче е да го прегърнеш и да му помогнеш да се изправи. Това прави и Бог - Той ни дава утеха и подкрепа, за да преодолеем трудностите. Тъжното е, че ние се обръщаме към него само, за да упрекваме и да изразяваме гнева сиЗа всяко нещо има причина и за да видиш дъгата, трябва да се примириш с дъжда. Няма смисъл да питаме защо е така - животът е прекалено кратък, за да го пилеем в безрезултатно философстване и самосъжаление
![]()
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
a i seki se pita zashto naprai taka gospodi kogato stane neshto losho a kogato stane neshto ot koeto sme shtastlivi mai ne se seshtame da kajem blagodarq
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Абсолютно вярно!Първоначално написано от Slawi92
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
Има доста лесен начин за оттърване от душевната болка и то на младини... Но този начин не е правилният изход. Такъв е живота, имаме слаби умове и не можем да контролираме самите себе си, което е доста жалко. И аз съм в такова положение и едвам издържам в дадени моменти, но с зор продължавам напред.
Виж сега, не мисля, че това е наказание. Тези афери не са случайни. Те трябва да ни научат какво искаме от една връзка, каква искаме и не искаме да бъде тя. Защото един ден всеки ще срещне този, с който трябва да е цял живот. И тогава ще е най-добре издънките да се сведат до минимум.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз си мисля че минаваме през всичките тези "авантюри" за да открием онази истинска любов, на която да дадем всичко, защото преди всичко Бог е любов!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Кво наказание бе?!!?!?!!!?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!
Аре стани на 60 и тогава ми говори за страдание. Да ви имам скапаните лигави проблеми. "Наказват" ви, щото сте смотани и само търсите няква драма. Кво постоянно ревете къде е любовта? Тва ли ви е само на главата? Училище нямате ли? Амаха!
На мен ми става жал за горкия Господ... цяла вечност само ругатни от хора, които се чудят за какво да реват...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Bellatrix
то4но.. много драматизираме..![]()
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
за да научим че единствените на които можем да имаме доверие сме си самите ние! затова е всичко, защото като се предовериш на някого боли много, ако нещо не се получи! а ако имаш доверие само на себе си няма как да не го оправдаеш. това е ключа към щастието!
да се доверяваш само на себе си?нне мерси... предпочитам да се доверя на приятел и, ако падам от високо, да има някой да ме подкрепи, отколкото да падна сам...
![]()
Бахти!Хората стоят гладнио,деца остават сираци,без грижи,без майки и без нормални човешки потребности.
А ти си тръгнал да задаваш въпроси от типа,че Господ те наказва като харесваш някое момиче,а тя теб не?
Порасни малко!!!
На този свят просто може да откажеш на "кучката" която ти се натиска като ти е толкова голям проблема.
Йога и мъдрост
Добре се изповядваш чадо, но нека те светна... не Бог е отговорен за това, че си срещнал някого, и сте скъсали... той не отговаря за това какво ще ти се случи утре, то тва си се случва просто ей така... хич да не ти е през ...Първоначално написано от beiho
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
споко на турците не им се отваря парашутаПървоначално написано от beiho
споко на турците не им се отваря парашутаПървоначално написано от beiho
Господ не ни наказва...просто ни поставя изпитания през който трябва да минем и оцеляват само най-силните![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
ЛЮБОВТА = ВАЖНОТО Е ДА СЕ ИЗЖИВЕЕ И ПОЧУВСТВА В ХУБАВИТЕ И В ТРУДНИТЕ ЛОШИ СИВИ МОМЕНТИ.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!