- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 14г... 14.02... секс?
Ами значи аз съм на 14. Имам приятел от 2 месеца. Мисля си, че ще очаква нещо от мен на 14-ти. Хем си мисля, че ми е рано, даже много рано, хем пък го искам, хем не съм готова опф :ДД незнам и аз кво искам... Знам, че повечето ще кажат, че ми е рано ама от друга страна неискам да го разочаровам! Вие как бихте постъпили? Чакам сериозни отговори![]()
Мерси мерси мерси предварително![]()
![]()
![]()
и се извинявам, че темата се повтаря с многото от типа 'секс на 14' ... ама случая е.. афкойто смята че има добър съвет да пише
![]()
![]()
Moderated by slun4ice
т.1 от правлника
14-ти и на 14.. Забавно а?
Запомнящо ше е !
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Освен, че не си оцелила форума, си видяла, че вече има такива теми и си написала още една... Евала ти правя![]()
"повечето ще кажат, че ми е рано ама от друга страна неискам да го разочаровам!" ... само другите ли ще го кажат?!![]()
Мисля че и ти самата осъзнаваш че е рано... и не си готова... не е важно кой ще разочароваш или не (ебати разочарованието просто) важното е ти какво сикаш и как се чувстваш... не мисля че е разумно... мое мнение...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На мен 2 месеца ми се струва прекалено кратък период.Ако ти го искаш давай.Твой си избор![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Ау..горкото момче.. ще остане на сухо.. ами сега?![]()
Първо малка си - наистина.. Самата ти не знаеш какво да правиш и щом да питаш другите, и да посочваш като причина това "да не го разочароваш" доказва,че не си готова за секс. А и вие ходите от 2 месеца.. Стига бе.. Тръгнала да се замисля за секс.. Ужас..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Подаръци който да не правиш :
Парфюм => Мирише и му трябва![]()
Дреха => Изглежда като клошар![]()
Секс => Бахти загорелият тип![]()
Може би книга ? Или нещо плюшено ? Може би 1 дрънкулка![]()
ако не си готова по добре не го прави....А той на колко е ,че очаква нещо от тебе???
можи ли са . . . пфффф да имам днескашната мода . . еми кат не си готова отказваш кфо толкова![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Ооо чоек, ти си на 14.. няма смисълверно, после шш съжаляваш. Пък и наистина ли искаш да го напраиш с 17 годишен.. (смятай) ъъъъ.. иии 2 месеца са малко..
май май, беее к'вото искаш
![]()
Ако беше готова, нямаше да питаш тук. А иначе дори и да го направиш, на никой непознат няма да му пука. Пожелавам ти успех, да разбереш какво искаш и защо го правиш.![]()
Don't worry, be happy!
Стига с тоя 14-ти бре.
Голямата работа..
Ако щеш и на 32-ри го направи, но нека да е в правилния момент на правилното място и човек, а не щото било 14-ти!
Това за мен са глупости на твоята възраст!!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ти си решаваш...Достатъчно си голяма,за да мислиш самостоятелно..Аз ако бях на твое място нямаше да пиша тема,а щах да направя това което ми е на сърцето....![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Оффф... забръкали сте се с тия теми. Защо секса трябва да е нещо сериозно???? НЕ - това е просто удоволствие...
Прави квото си искаш,на кой ли ще му пука?![]()
Ако БЕШЕ готова...имахте маалко по-дълга връзка и не го правеше само за да му угодиш..може да му пуснеш (въпреки,че може да изчакаш малко).....ама ти даже не знаеш кво искаш....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Moqt syvet e da ne pravish seks .Estestveno ti nqma da poslushash po - golqmata chast ot horata pisali tuk vkliuchitelno i men. Izobshto ne smqtam, che na 14 si gotova za seks , govorq ot lichen opit. Po - dobre da razocharovash priqtelq si sega (makar che ne vijdam zashto ) , otkolkoto (nai-veroqtno) sled vreme da syjalqvash .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Евала \Първоначално написано от MakeMeLaugh
/
А защо трябва да си подаряваш девствеността на някого? Тя си е твоя и като я губиш я загуби заради себе си, не за да я даваш на някого.
Този момент идва след дълго ходене и заради теб самата (защото чувстваш, че го искаш). А и той няма право да си иска каквото и да било.
Абе момиче позамисли се малко! КАк може да мислиш за секс още на 14?Абе живей си живота ,имай си приятеля,но защо трябва да бързаш.
Къде си още ти...къде? още си една мушица,която не е никак осведомена ,че повечето момчета искат само да те изчукат и да те зарежат.Знам,че избора е единствено твой,но виждам че в темата ти е смешно.Направиш ли го,ще мине време ще му омръзнеш,ще те зареже,после ще пишеш теми плачейки и ядосвайки се,че си отдала цялата си същност на човек,който не го заслужава.Сигурна съм,че мн ще съжаляваш.Не разбирам къде бързаш.Защо мислиш,че това е идеалният подарък.За подаръците си има магазини,ако си играчка-давай -продай му се и после съжалявай до живот за грешката си!
Казвам го ,защото си прекалено малка за секс.Това е незабравим момент за едно момиче и ще го помниш винаги.Не разбирам какво възпитание имате повечето момичета (ей такива малки глупачки като теб).Не разбирам и как ей така си правите каквото пожелаете без да имате дори скруполи,че излаагате себе си и родителите си.Що за хора сте вие бе?
Ще ти кажа истината.Ти си малка и наивна патка!
Не искам да те обидя,но това е истината.строго съм за това да не го правиш!ЗАпомни моето мнения и всичко ,което ти казах до тук![]()
Доста е дълго,написах го за твое добро.Да се надяваме да си вземеш поука и да не съм си изгубила времето напразно.
Руса кукличка
На мен пък ми се струва многоПървоначално написано от vivteen
![]()
![]()