.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Абе момиче позамисли се малко
    Аве тези дни някой въобще не мислят,то затова после съжеляват и споделят след това с децата си.Ако не са могли да постигнат това каквито те са искали да бъдат карат деца та им да минават по същия път.
    Тя сигурно си казва"Ха нали ще си направя кефа,ко ми пука че няма да съм девствена".

Град
    Велико Търново
    Anzare после ще го осъзнае,но ще бъде прекалено късно,защото понякога грешките са непоправими.
    Руса кукличка

Град
    Earth
    Та ти си само на 14 и ходите от 2 месеца не ти ли е малко рано а и сигурнали си в човека до теб това не е детска игра това е твоя работа помислиси добре преди да го направиш незнам ти как се чустваш на твоята възраст 14 но може и да поизчакаш

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Давай бе, какво ти пука.. само че го направи на 14 години, на 1чти в 14 часа и 14 секунди и използвайте 14 презерватива като 14 пъти ти го вкара и изкара.. перфектната комбинация.. а и 14 пъти му кажи че го обичаш.. иии забравих сменете 14 пози..

14 е числото..

----------

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    хм.. еми вече разбра, че всички мислят, че ти е рано. На 14 си,имаш толкова много време пред себе си/ Няма защо да бързаш, това момче няма да е единственото в живота ти, 2 месеца са нищо работа..
    В момента ти си мислиш, че той е единственият и т.н. Знам, че сега се и дразниш като четеш всички укорителни мнения и аз бях така на 14..
    Като бях на 13 ходех с едно момче, което беше на 17.. луда глава.. наистина беше много шантав Знаех, че ще иска секс, защото беше на 17 все пак, НО аз бях на 13.. И му казах, че ако очаква нещо повече от мен, няма да стане просто. Той ми отговори, че дори и не мислил да ме кара да правим секс.. Когато скъсахме( ходихме 1 месец) той ме попита дали "ще му дам да ме отвори,когато стана готова" хахах... голяма смешка беше.. А ако му бях обещала, какво щеше да стане сега, когато си имам сериозен приятел...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: 14г... 14.02... секс?

Цитирай Първоначално написано от zuzuu
    Хем си мисля, че ми е рано, даже много рано, хем пък го искам, хем не съм готова опф :ДД незнам и аз кво искам

и се извинявам, че темата се повтаря с многото от типа 'секс на 14' ... ама случая е.. аф който смята че има добър съвет да пише
    Случая наистина е трагичен...Все едно да питам пикае ми се ама не много да отида ли да се изпикая или да чакам да ми се припикае повече. Не знам какво искам моля кажете ми да пикая ли или да не пикая?

Подчертаното е от ключово значение.

Баси, дебилната тема...Слънчице моля запази оригиналния правопис, ако е необходимо сложи звездички тук там.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

AZ su6to s1m na 14. S priqtelkata mi hodim ot 6 meseca. Za sex postoqnno se govori, no use6tam 4e tq ne e gotova Az nqma da q pritiskam. Vsi4ko zavisi ot neq dali 6te go napravm ili ne. Sama re6i dali si gotova, dali naistina go iska6, dali go obi4a6 istinski i dali i toi te obi4a. Za6toto nqma da e priqtno da pravi6 sex s priqtelq si kato si misli6 4e te obi4a i na sledva6tiq den da te zareje.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от DaNTeS
    AZ su6to s1m na 14. S priqtelkata mi hodim ot 6 meseca. Za sex postoqnno se govori, no use6tam 4e tq ne e gotova Az nqma da q pritiskam. Vsi4ko zavisi ot neq dali 6te go napravm ili ne.
    Ако не я предразположиш ще има да си чакаш....Наготово нищо няма да стане, няма да дойде деня в който тя ще ти каже хайде да правим секс. Трябва инициатива и от твоя страна. Не ме питай как. Макар че ако изчакате още 2-3 годинки ще е much better.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен
    Град
    Варна
    Няма ко да му мислиш , правиго поне ще го запомниш .Следващата година на 14.02 ще го правиш двойно повече пък що не и цял ден ) .ПОне няма да забравиш на коя дата си си направила сефтето че и с момче което харесваш.

Що не си помислиш дали не ти се е допикало вместо ......

пфф с туй число 14
    представете си годините 2014 или пък годината 1402 (14.02) тогава ще става здрава масовка
    относно темата - една аверка е така кат тебе ии... секи месец я гледам с различен които идва в стаята на класа ни и така... кво да кажа - секс, цигари, пиячка - звучи забавно, но отстрани погледнато е трагично

Цитирай Първоначално написано от BringYourOwnBeer
    пфф с туй число 14
    представете си годините 2014 или пък годината 1402 (14.02) тогава ще става здрава масовка
    трагично
    Абе за наше голямо нещастие 1402 е нямало още електричество пък камоли нет, а от тук и форуми

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами не...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на galu6a
    ако искаш да го направиш трябва да си 100000000000000000% сигурна ,че е ще е тай ,а не да си задължена ,че той очаква повече от теб!!!Но мисля ,че не си сигорна още
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Wonderland
    Добре,че празникът не е на 12.02,иначе темата щеше да е 12 на 12.02,може и на 10.02.

Абе..на 14 си-прекалено си малка..знам че си го харесваш момчето, пък и в момента хормоните яко та праскат в главата (както и мен), ама...изчакай според мен, ако наистина те харесва няя му пука чак толкова за секса и ще разбере че на 14 не си готова..А ако все пак решиш да го направиш- задължително с презервтив..

Не мисля, че като сте ходили само 2 месеца сега трябва и секс да правиш с него при положение, че ти самата осъзнаваш, че ти е рано ; ))
    Stay up all night with the stars *

Град
    Саламанка,Испания
    Щом задаваш тоя въпрос значи не си готова,ако знаеше,нямаше дори да влизаш в тоя сайт и да питаш...
    Reality is wrong,dreams are for real.

Фен
    Град
    promenlivo
    Q po xuu si praznuvai Trifon Zarezan
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

da sored men ne tolkova 4e 2 mes. sa malko vreme za6toto ako e to4niq 4ovek nqma da ima zna4enie,no na 14 naistina si malka a i kakvo tolkova kato mu kaje6 4e ne si gotova ako durji na tebe 6te te razbere i nqma da go pravi na vupros. Moq suvet e da mu obqsni6 kak stoqt ne6tata a ne da priburzva6 za6toto posle ne moje6 da vurne6 vremeto nazad,povqrvai znam go ot li4en opit az go napravih na 16 no ne s to4niq 4ovek i do sega sujalqvam taka 4e si pomisli dobre predi da go napravi6 POSLE NQMA VRU6TANE a i trupkata e nepovvtorima ako go napravi6 kogato ima 4ustva kum dadeniq 4ovek i si 100% sigorna 4e toi e to4niq 4ovek
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от bullit
    Q po xuu si praznuvai Trifon Zarezan

за да не е спам и аз съм на 14(ее почти 15);гаджето ми е на 17 но ходим от 7месеца...защо не сме го направили още?!? защото не съм готова освен това той ми е казал че не може да ме кара или моли да направя нещо такова...щот решението си е мое...

извод :P ?

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Да не забравиш презерватива, като отиваш да го правиш...
    И лупата забравихме май... Вземи и нея

Град
    between the stars ,,
    що па 14 ... я по сериозно не се занасяйте
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    Враца
    Ухаааааа, каква чудесна идея Защо не кажеш на родителите си, мисля че ще ти се зарадват
    еlsy

да оставим възрастта за момент на страна.. ходите от два месеца и ако мислиш, че от теб се очаква нещо то си в голяма грешка ако той е разочарован от това, че не си му пуснала ще е време да се позамислиш с какво момче си а пък и недей да бъдеш толкова лесна, момиче
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си