.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ти самата не си готова.Ако се чустваше готова нямашпе да ни паиташ нас.Мисля че ти е рано.Когато усетиш,че си готова н яма да питаш във форума.Не бързай,това е запомняш се миг

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от DaNTeS
    AZ su6to s1m na 14. S priqtelkata mi hodim ot 6 meseca. Za sex postoqnno se govori, no use6tam 4e tq ne e gotova Az nqma da q pritiskam. Vsi4ko zavisi ot neq dali 6te go napravm ili ne.
    Ако не я предразположиш ще има да си чакаш....Наготово нищо няма да стане, няма да дойде деня в който тя ще ти каже хайде да правим секс. Трябва инициатива и от твоя страна. Не ме питай как. Макар че ако изчакате още 2-3 годинки ще е much better.
    Govoril s1m s neq za sexa. Tq smqta 4e 14 sa malko. Kaza mi da iz4akame do 15 pone i togava 6te stane ne6to. Znam 4e tq iska da pravim sex no ne e gotova

На 14 какво удоволствие ще изпиташ от секса, ей това не ми е ясно...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: 14г... 14.02... секс?

Цитирай Първоначално написано от zuzuu
    Ами значи аз съм на 14. Имам приятел от 2 месеца. Мисля си, че ще очаква нещо от мен на 14-ти. Хем си мисля, че ми е рано, даже много рано, хем пък го искам, хем не съм готова опф :ДД незнам и аз кво искам... Знам, че повечето ще кажат, че ми е рано ама от друга страна неискам да го разочаровам! Вие как бихте постъпили? Чакам сериозни отговори

Мерси мерси мерси предварително

и се извинявам, че темата се повтаря с многото от типа 'секс на 14' ... ама случая е.. аф който смята че има добър съвет да пише

Moderated by slun4ice
    т.1 от правлника
    ами аз мисля,че дори да не си готова,ако той държи на теб ще те разбере и ще почака
    [/b]
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    На 14 какво удоволствие ще изпиташ от секса, ей това не ми е ясно...
    Kakvo ti pre4i da izpita6 udovolstvie na 14 ?

След като мислиш,че ти е рано значи ти е рано.Изчакай колкото по рано го направиш после на 30 ще ти е скучно.
    Йога и мъдрост

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ние ли трябва да ти кажем, че е рано, за да не го направиш?

Ти глава нямаш ли на раменете, че да се сетиш?
    Ама както искаш.
    Бъдещето е твое.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    София

re

О господи до каде стигнах ме ... Извинявай за тъпия въпрос от моя страна ... Какво ще постигнеш като му пуснеш Ако даржи на теб и ако те обича не мисла че това не е начина Задай си въпроса ако му пуснеш дали после няма те остави
    П.С Не прави глупост за която после ще съжеляваш

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    На мен 2 месеца ми се струва прекалено кратък период.Ако ти го искаш давай.Твой си избор
    rofl ти по година ли ги въртиш ?

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    14-ти и на 14.. Забавно а?

още оффтопик: абе в днешно време има компютри, плейстейшъни портабъл, 3д кина и още милион глупости за занимавки, деца използвайте ги, за секс има време, нема да ви избега пилето
    Blab e golqma suharka pyk!

въй въй въй дот ХипХопРууул дот ком (роцк)

Град
    Е там...

Re: 14г... 14.02... секс?

Цитирай Първоначално написано от zuzuu
    Ами значи аз съм на 14. Имам приятел от 2 месеца. Мисля си, че ще очаква нещо от мен на 14-ти. Хем си мисля, че ми е рано, даже много рано, хем пък го искам, хем не съм готова опф :ДД незнам и аз кво искам... Знам, че повечето ще кажат, че ми е рано ама от друга страна неискам да го разочаровам! Вие как бихте постъпили? Чакам сериозни отговори

Мерси мерси мерси предварително

и се извинявам, че темата се повтаря с многото от типа 'секс на 14' ... ама случая е.. аф който смята че има добър съвет да пише

Moderated by slun4ice
    т.1 от правлника
    скъсай го на 13-ти и му се извини на 15-ти
    просто е

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO
    Ако се чувстваш готова-давай , но после да не съжаляваш.Щото на 14 според мен си малка още.
    Оф кви са тия глупости "ако се чувстваш готова - давай". Никоя на 14 год. не е готова да прави секс !!! ПЪк и тя самата си каза, че не знае какво иска....що давате тъпи съвети...сега може и да си помисли че е готова и после да пусне тема: ами бременна ли съМ? и после всички ще я оплювате как може да прави секс толкова рано !!!!

споко

ами значи и аз миналата година точно на 14 феб. и бях на 14 и го направих за парви път с прителя си с който ходихме ве4е от 1 година и се чувствах гото поне ли4но за себе си и аз ре6их да го направим тои не ми бе6е подмятал ни6то такова и така.Ако му има6 пълно дожерие на приятеля си и разчита6 много на него и го оби4а6 ако така мога да го нарека направи го но се надявам после да не сажелява6.С моя приятел 6те правим ве4е 2 години и от 14 февруари до сега сме го правили 6-пъти и нито един път тои ме ми е казвал и не ме е насилвал да го правим

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Супер тъпо лапе си, честно!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Супер фен Аватара на kosder
    Абе бебе си направете бе...Тамън ти като завършиш училище,то ще почне...Супер давай...Пък и момчето е супер голямо..Той вече трябва да е МАЧО..
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Идеята ти не е добра...
    На 14 си,ходите само от 2 месеца...а това не е достатъчно според мен за да му позволиш да ти е първия...не мислиш ли? ..

Град
    Скитосвам по улиците
    Супер малка си бе момиче...Знам,че вече е нормално на 13-14 да си спала с поне двама,но според мен имаш време,а ако той е пич ще те разбере...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Еми ранчко си е.Моят първи път беше няколко дни преди 16 ми рожден ден и не съм го очаквало изобщо просто се случи.Ако обичаш силно момчето и си мисли,ме и той те обича.Можете та го направит,но те съветвам да изчакаш още 2 години и ако той наистина те обича и не е с теб само заради ебането ще те разбере.Чао и успех!
    Ако решите да го направите използвайте презерватив!

Аиде zuzuu решавай, че не остана време. Утре е деня - ко шъ прам сеа? А!!!!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Аиде zuzuu решавай, че не остана време. Утре е деня - ко шъ прам сеа? А!!!!
    а така ко ша паим...??!?!?!?!

малее 2 месеца как сте издържали?

Ако си КАТОЛИЧКА...и празнуваш свети валентин...ще е запомнящо се...но ако си ПРАВОСЛАВНА....идеята на празника е да е незапомним ^^ така че по яко ше е да исчакаш...най мноо свирка да му врътнеш...
    Entombed For live

Може би иска само да те мине и накрая да те зареже

Ма ти толкова ли си проста бе мила... ''не искам да го разочаровам'' какво ще го разочароваш,да не ти е мъж
    я си седни на задника и си решавай задачите за даскало...тръгнала да прави секс само заради 14ти ауууу ненене...
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Цитирай Първоначално написано от hackera
    Може би иска само да те мине и накрая да те зареже
    +1
    Before you die you see The Ring...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си