- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 14г... 14.02... секс?
Ти самата не си готова.Ако се чустваше готова нямашпе да ни паиташ нас.Мисля че ти е рано.Когато усетиш,че си готова н яма да питаш във форума.Не бързай,това е запомняш се миг
Govoril s1m s neq za sexa. Tq smqta 4e 14 sa malko. Kaza mi da iz4akame do 15 pone i togava 6te stane ne6to. Znam 4e tq iska da pravim sex no ne e gotovaПървоначално написано от valdesbg
![]()
На 14 какво удоволствие ще изпиташ от секса, ей това не ми е ясно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ами аз мисля,че дори да не си готова,ако той държи на теб ще те разбере и ще почакаПървоначално написано от zuzuu
[/b]
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Kakvo ti pre4i da izpita6 udovolstvie na 14 ?Първоначално написано от Wrathchild
След като мислиш,че ти е рано значи ти е рано.Изчакай колкото по рано го направиш после на 30 ще ти е скучно.
Йога и мъдрост
О господи до каде стигнах ме ... Извинявай за тъпия въпрос от моя страна ... Какво ще постигнеш като му пуснешАко даржи на теб и ако те обича не мисла че това не е начина
Задай си въпроса ако му пуснеш дали после няма те остави
![]()
П.С Не прави глупост за която после ще съжеляваш![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
още оффтопик: абе в днешно време има компютри, плейстейшъни портабъл, 3д кина и още милион глупости за занимавки, деца използвайте ги, за секс има време, нема да ви избега пилето![]()
Blab e golqma suharka pyk!
въй въй въй дот ХипХопРууул дот ком (роцк)
скъсай го на 13-ти и му се извини на 15-тиПървоначално написано от zuzuu
просто е
Оф кви са тия глупости "ако се чувстваш готова - давай". Никоя на 14 год. не е готова да прави секс !!! ПЪк и тя самата си каза, че не знае какво иска....що давате тъпи съвети...сега може и да си помисли че е готова и после да пусне тема: ами бременна ли съМ? и после всички ще я оплювате как може да прави секс толкова рано !!!!Първоначално написано от gLoRiToO
![]()
ами значи и аз миналата година точно на 14 феб. и бях на 14 и го направих за парви път с прителя си с който ходихме ве4е от 1 година и се чувствах гото поне ли4но за себе си и аз ре6их да го направим тои не ми бе6е подмятал ни6то такова и така.Ако му има6 пълно дожерие на приятеля си и разчита6 много на него и го оби4а6 ако така мога да го нарека направи го но се надявам после да не сажелява6.С моя приятел 6те правим ве4е 2 години и от 14 февруари до сега сме го правили 6-пъти и нито един път тои ме ми е казвал и не ме е насилвал да го правим![]()
![]()
Супер тъпо лапе си, честно!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Абе бебе си направете бе...Тамън ти като завършиш училище,то ще почне...Супер давай...Пък и момчето е супер голямо..Той вече трябва да е МАЧО..![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Идеята ти не е добра...
На 14 си,ходите само от 2 месеца...а това не е достатъчно според мен за да му позволиш да ти е първия...не мислиш ли? ..![]()
Супер малка си бе момиче...Знам,че вече е нормално на 13-14 да си спала с поне двама,но според мен имаш време,а ако той е пич ще те разбере...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Еми ранчко си е.Моят първи път беше няколко дни преди 16 ми рожден ден и не съм го очаквало изобщо просто се случи.Ако обичаш силно момчето и си мисли,ме и той те обича.Можете та го направит,но те съветвам да изчакаш още 2 години и ако той наистина те обича и не е с теб само заради ебането ще те разбере.Чао и успех!
Ако решите да го направите използвайте презерватив!
Аиде zuzuu решавай, че не остана време. Утре е деня - ко шъ прам сеа? А!!!!
Първоначално написано от mirmark
![]()
а така ко ша паим...??!?!?!?!
Ако си КАТОЛИЧКА...и празнуваш свети валентин...ще е запомнящо се...но ако си ПРАВОСЛАВНА....идеята на празника е да е незапомним ^^ така че по яко ше е да исчакаш...най мноо свирка да му врътнеш...
Entombed For live
Ма ти толкова ли си проста бе мила... ''не искам да го разочаровам'' какво ще го разочароваш,да не ти е мъж
я си седни на задника и си решавай задачите за даскало...тръгнала да прави секс само заради 14ти ауууу ненене...
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
+1Първоначално написано от hackera
![]()
![]()
![]()
Before you die you see The Ring...