- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 14г... 14.02... секс?
ауЕ НА 14 Г*ЗА НЕ можете си избършите
къде сте тръгнли ?!?
На 16 съм не съм давала на момче да ме докосне...
Познавам момичета на 19 - 20 - 21, които още не са го правили и на тях
ЕВАЛА !!!
Ауе хуу не искаш да го разочароваш разбирам те, може би го обичаш ако на тая възраст мозъка ти възприема кво е любов...добре праиш секс с него и представи си презерватива се скъса.. замисли се
ще родиш ли ??? или ще абортираш ?? с кви очи ще поискаш помощ от майка си ?
Мислиш ли, че заради едно момче си струва да си прецакаш живота...
Меето мнение е НЕ ГО ПРАВИ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ !!!
дано да съв те отказала
Няма смисъл да пишете вече в темата - тя не е издървала и го е направила вчера на 13.02![]()
![]()
Според мен си много малка..и няма смисъл да го правиш,за да не разочароваш някой,,ако той те обича истински ще те изчака колкото е нужно!
To infinity and beyond.
още една таква..а ве спретее се...кво искате даа се наебем вместо вас ли?!?!?!..на 14 си малка още..лично в мойте очи е курвенско..малеее![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
a ti kak rabra che go e naprawila?Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Before you die you see The Ring...
И к`во като ходите от 2 месеца ? Т`ва не значи ,че трябва да правите секс щото "много се обичате и сте хипер щасливи заедно" . Ако те обича наистина,ще изчака до като станеш готова.![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
По-добре първо се научи да пишеш грамотно, пък тогава прави секс. И гледай да се образоваш доста на тема секс.
Оф първо осъзнай какво искаш и тогава ми тръгвай д аправиш секс пикла![]()
Как може да сте такива??? Така я нахранихте момичето, че сега се притеснява да влезе и да каже какво се е случило...![]()
![]()
![]()
Хайде, дете, ела и разкажи - ИСКАМЕ ПОДРОБНОСТИ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Оффф ква е тая мания на по 14 да тръгнете да са е*ете бе![]()
ти и ти казваш, че не знаеш какво искаш !!! Просто изчакай поне до 16 ... или пък на 16 ще си много дърта и вече никой няма да те земе
![]()
![]()
![]()