.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

ангел падна при мене но отказва да й припомня рая

Пичове привет моля ви сериозно за помощ!
    Ае има една пичка от нашия клас сериозно се зарибих по нея. То не мога да заспя даже без да мисля за нея тя определя всички действия в живота ми-без изключение. Всичко й е перфектно-красавица умна (сериозно изби рибата с акъла си), абе перфектна! Хуквам аз да ползвам цялата си налична романтичност,която след всичките наблюдавани филми залези и изгреви хич не е малко да се опитвма да ме приеме заедно с нея там откъдето идва-рая абе, дя я зарибявам. Всичко си върви подкрепят ни всички без изключение . Ама изведнъж изгрева от лицето й изчезна. Викам че ще стане пак жизнерадосна ама не става и я питам какво има ама е една срамежлвика та се наложи да пропаднем до ниво скайп. Там почна да повтаря че не било сега времето за нас че по-късно щяло да стане бла-бла. После се натрапвах защото исках истината дори и да означава да изкорми сърцето ми и тя почна да лъже че харесвала друг и тем подобни а всички твърдят че няма друг! Викам няма по-късно искам сега та колко съм бил хубав колко други ме харесвали тя не ме заслужавала (изтърси го след като й казах че епрекалено перфектна за мене). Че и понякога се държи точно сякаш ме зарибява и често сякаш наистина е стоплена от нещата които съм направил за нея а те са НАИСТИНА много друг път сякаш ме мрази и се чудя какво точно си мисли за мене че да знам колко упорит трябва да бъда защото дори и да ме мрази няма да се откажа
    На всеки с коментар от сорта на млад си ще ти мине-върви по дяволите да ти имам съвета
    Всеки иска любоф без болка но не може да направиш дъга без малко дъж

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    нищо не разбрах...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

anonymous497065
    Guest
    И аз.

Еми прочете отново редактирах го че да схващате.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Каква прекрасна метафора

NOT
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sorrowfulangel
    Еми прочете отново редактирах го че да схващате.
    Абе, душицо златна, научи се да използваш препинателни знаци.Когато пишеш ново изречение, започва с главна буква.
    "Ае проай пак да го реактираш"

Еми изведи си поука от всичко това,тоест повече никога не се влюбвай,защото освен да страдаш накрая нищо друго не ти остава.Бих искала да ти помогна и знам,че това е много ценен съвет поне за мен и да ти кажа чесно работи безотказно
    Успех
    Усмихни се

Нямам намерение да се влюбвма още пъти аз съм си влюбен в момента.

не можах да схвана много много, но ми се стори, че момичето се е уплашило. Ако не е сигурна, че няма да я прецакаш не иска да бъде наранена и използва зашитни реакции

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си